KTM SX 125
• Strona 1 z 1
KTM SX 125
Witam mam na oku KTM SX 125.Chciał bym dowiedzieć się więcej o tym motorku głównie będę nim latał po lasach łąkach itp. Pieniądze jakimi teraz dysponuję na motor to 4tyś mam zamiar dorobić do 5 tyś.Myślę też nad ściągnięciem z Niemiec Bo tanio tam chodzą.I Jeszcze jedno czy ma wystarczająco dużo mocy.Czekam na odpowiedź Pozdrawiam
- arelik123
- Świeżak
Jeździłeś kiedyś na jakimś motocyklu ? Jak chcesz jeździć po lasach, to nie polecam full crossa, a raczej exc 125. Jeśli jeździłeś jakimś skuterem lub czymś podobnym, to starczy Ci mocy i to na zapas 

Honda Cr 125 | https://www.facebook.com/Polskietorymot ... 8453028154
- sylwek199888
- Świeżak
sx to full cross czyli głównie na tor motocrossowy, brak homologacji, a exc to hard enduro, homologacja, przystosowanie do lasu, tego typu terenu
ewentualnie wr jeśli nie będziesz ostro szalał. exc kosztuje więcej niż 4-5 tysi, o ile nie chcesz na start przy niej coś robić. ile masz wzrostu właściwie?
ewentualnie wr jeśli nie będziesz ostro szalał. exc kosztuje więcej niż 4-5 tysi, o ile nie chcesz na start przy niej coś robić. ile masz wzrostu właściwie?
- xawaxus
- Świeżak
z niemiec nie kupisz tanio motocykla - wiem bo miałem znajomego który szukał własnie sx/exc i miał transport za darmo z kazdego miejsca w niemczech, przez kilka miesiecy śledził aukcje ( a jest handlarzem samochodowym wiec tych stron miał kilkanaście ) i ceny były zwykle wyższe niz w polsce porównując do stanu technicznego
co do róznicy exc - sx
exc jest włąsnei do lasu na pola, na podjazdy, ogólnie na robienie kilometrów
SX to sprzet na tor więc troche wybór słaby ;P
kolejna sprawa utrzymanie - to są wyczynówki i kosztują majątek! tak 1500 zł rocznie to minimum przy załozeniu że nie bedziesz za często katował sprzętu, i mowa raczej o EXC 125 bo SX bedzie kosztował pewnie 1/4 - 1/3 więcej.
i co do budżetu za tą kase ogólnie cięzko Ci bedzie cokolwiek kupic, wiec pomysl czy nie lepiej kupic DT 125 i sie cieszyc jazdą, niż SX/EXC i sie cieszyć tym że tylko moto stoi w garazu ;P bo nie bedzie kasy na wahe i remonty
co do róznicy exc - sx
exc jest włąsnei do lasu na pola, na podjazdy, ogólnie na robienie kilometrów
SX to sprzet na tor więc troche wybór słaby ;P
kolejna sprawa utrzymanie - to są wyczynówki i kosztują majątek! tak 1500 zł rocznie to minimum przy załozeniu że nie bedziesz za często katował sprzętu, i mowa raczej o EXC 125 bo SX bedzie kosztował pewnie 1/4 - 1/3 więcej.
i co do budżetu za tą kase ogólnie cięzko Ci bedzie cokolwiek kupic, wiec pomysl czy nie lepiej kupic DT 125 i sie cieszyc jazdą, niż SX/EXC i sie cieszyć tym że tylko moto stoi w garazu ;P bo nie bedzie kasy na wahe i remonty
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
no to jak za tyle kupisz to powodzenia
może akurat się uda - nie mówie że nie, tylko widocznie kumpel który handluje tym kilkanascie lat nie umiał szukać 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości