Pomoc na slubie z motorami
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Pomoc na slubie z motorami
Witam wszystkich forumowiczów.
Pisze z bardzo niecodzienna prośbą. Zacznę wiec bezpośrednio a mianowicie szukam składu bądź jakiejś grupy znajomych jeżdżących na ścigaczach po warszawie lub bliskich okolicach (jakieś 5 lub 6 osób może więcej w zależności jak liczna jest grupa w wieku 20-35 lat). Konkretnie chciałbym z taka grupa się dogadać odnośnie mojego wesela w celu poprowadzenia przez motory samochodu weselnego do kościoła i z kościoła na salę weselną z drobną nutą własnej inicjatywy. Oczywiście w zamian chciałbym zaoferować wzięcie udziału na przyjęciu weselnym z pełnym wyżywieniem alkoholem i zabawą zupełnie za darmo bez ponoszenia żadnych kosztów. Jest to niecodzienna sytuacja ale jednak, powodem tego jest to ze na ścigaczu jeździł mój brat który także należał do pewnego zgrupowania lecz niestety się rozpadło i przestali kontynuować swoja przygodę z motorami a on sam nie żyje, zginął tragicznie w wypadku. Mam do tego ogromny sentyment mimo tego ze sam nie jeżdżę lecz ze względu na brata i dlatego szukam takich osób które byłby zainteresowane a tym samym zupełnie za darmo chciałby by się pobawić na weselu. Oczywiście z zainteresowanymi osobami chciałbym się spotkać i ustalić pewne rzeczy. Mam nadzieję ze ktoś pomoże mi w tym wydarzeniu i znajda się odpowiednie osoby. Dodam ze wszystko jest na terenie warszawy, ceremonia ślubna i przyjecie weselne. Bliższe szczegóły podam jeśli ktoś będzie zainteresowany taka inicjatywa i proszę o powagę i należyte podejście do tematu.
Jeśli ktoś zna także jakieś osoby czy grupy z Warszawy śmigające na ścigaczach bardzo bym prosił o jakiś namiar lub kontakt w celu przedstawienia wyżej wymienionego tematu, ponieważ osobiście nie znam takich ludzi, a może są tacy którzy wzięli by udział w takiej inicjatywie.
Zostawię tez swoje dane kontaktowe jeśli byłby osoby chętne do bezpośredniego kontaktu: mariuszm759@gmail.com a dla zainteresowanych więcej na priv.
Pozdrawiam i liczę na pomoc
Pisze z bardzo niecodzienna prośbą. Zacznę wiec bezpośrednio a mianowicie szukam składu bądź jakiejś grupy znajomych jeżdżących na ścigaczach po warszawie lub bliskich okolicach (jakieś 5 lub 6 osób może więcej w zależności jak liczna jest grupa w wieku 20-35 lat). Konkretnie chciałbym z taka grupa się dogadać odnośnie mojego wesela w celu poprowadzenia przez motory samochodu weselnego do kościoła i z kościoła na salę weselną z drobną nutą własnej inicjatywy. Oczywiście w zamian chciałbym zaoferować wzięcie udziału na przyjęciu weselnym z pełnym wyżywieniem alkoholem i zabawą zupełnie za darmo bez ponoszenia żadnych kosztów. Jest to niecodzienna sytuacja ale jednak, powodem tego jest to ze na ścigaczu jeździł mój brat który także należał do pewnego zgrupowania lecz niestety się rozpadło i przestali kontynuować swoja przygodę z motorami a on sam nie żyje, zginął tragicznie w wypadku. Mam do tego ogromny sentyment mimo tego ze sam nie jeżdżę lecz ze względu na brata i dlatego szukam takich osób które byłby zainteresowane a tym samym zupełnie za darmo chciałby by się pobawić na weselu. Oczywiście z zainteresowanymi osobami chciałbym się spotkać i ustalić pewne rzeczy. Mam nadzieję ze ktoś pomoże mi w tym wydarzeniu i znajda się odpowiednie osoby. Dodam ze wszystko jest na terenie warszawy, ceremonia ślubna i przyjecie weselne. Bliższe szczegóły podam jeśli ktoś będzie zainteresowany taka inicjatywa i proszę o powagę i należyte podejście do tematu.
Jeśli ktoś zna także jakieś osoby czy grupy z Warszawy śmigające na ścigaczach bardzo bym prosił o jakiś namiar lub kontakt w celu przedstawienia wyżej wymienionego tematu, ponieważ osobiście nie znam takich ludzi, a może są tacy którzy wzięli by udział w takiej inicjatywie.
Zostawię tez swoje dane kontaktowe jeśli byłby osoby chętne do bezpośredniego kontaktu: mariuszm759@gmail.com a dla zainteresowanych więcej na priv.
Pozdrawiam i liczę na pomoc
- arcyjoda
- Świeżak
mar111cin napisał(a):Tej, a co na to rodzina ?
rodzina podchodzi do tego z dystansem i daje mi wolna rękę i nie jest sceptycznie nastawiona do mojej inicjatywy
ASR1927 napisał(a):Nie znam więzów rodzinnych ale... Brat zginął tragicznie a Ty chcesz przyszłej żonie przypominać o tym w najszczęśliwszy dzień życia?
tak mój rodzony brat zginął tragicznie ale nie chodzi o samą jego śmierć tylko pasję z jaką traktował motocykle tym samym mam i ja do tego sentyment chodź sam nie jeżdżę i zawsze wspominał że jak będę brał ślub to musi cos takiego na nim być i mu to obiecałem więc i ja i na pewno on będzie szczęśliwy oraz każdy inny
Oczywiście nic za darmo i tym samym będą miejsca na przyjęciu weselnym zupełnie za darmo, tym samym jak poznam tez kilku fajnych ludzi tez wyjdzie to na plus, a znajomości nigdy za wiele

ale posty to byś mógł edytować.. kravec
- arcyjoda
- Świeżak
Dobra, to może ustalmy kilka szczegółów.
Najpierw idziemy wszyscy na kawalerski - jak go zorganizować, to masz akurat osobny temat to opisujący, poczytaj.
Potraktujemy to jako wieczorek zapoznawczy.
Będzie nas około 20-40, czy masz wystarczającą ilość wolnych kuzynek, sióstr itp? (w wieku 18-26) Musimy mieć się z kim bawić.
O to jaką wódkę kupić bądź spokojny, zrobimy tutaj stosowną ankietę, to coś Ci wybierzemy.
Będą poprawiny? i co z noclegiem?
Najpierw idziemy wszyscy na kawalerski - jak go zorganizować, to masz akurat osobny temat to opisujący, poczytaj.
Będzie nas około 20-40, czy masz wystarczającą ilość wolnych kuzynek, sióstr itp? (w wieku 18-26) Musimy mieć się z kim bawić.
O to jaką wódkę kupić bądź spokojny, zrobimy tutaj stosowną ankietę, to coś Ci wybierzemy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
Ale może ktoś ci go pożyczy. Dobry temat więc warto popytać. Taka okazja więcej się nie powtórzy.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
mar111cin napisał(a):Dobra, to może ustalmy kilka szczegółów.
Poprawin niestaty nie ma a jak chcesz nocleg to jak najbardziej jest taka możliwość, wódka już jest a 6-10 osób chyba wystarczy, a o kuzynki się nie martw chyba że masz osobę towarzyszącą

- arcyjoda
- Świeżak
arcyjoda napisał(a):mar111cin napisał(a):Dobra, to może ustalmy kilka szczegółów.
Poprawin niestaty nie ma a jak chcesz nocleg to jak najbardziej jest taka możliwość, wódka już jest a 6-10 osób chyba wystarczy, a o kuzynki się nie martw chyba że masz osobę towarzyszącą
Tylko żeby wolne były, bo nie lubię iść na krzywy ryj...
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
ah żarty się was trzymają mocno widzę lecz ja poważnie szukam pomocy i takiej inicjatywy a nie zbędnych komentarzy
dlatego melvin i mar111cin nie potrzebuje z waszej strony tego typu komentarzy tylko takich osob które są zainteresowane pomocą

- arcyjoda
- Świeżak
Tak na poważnie to skoro sam nie jeździsz to wchodzenie na forum motocyklowe i takie prośby są po prostu śmieszne. Sam nastawiasz się na krytykę i pośmiewisko. Po cholerę ci parada motocyklowa jak sam nie jeździsz? Chcesz żeby potem fajnie fotki wyglądały czy co? Każdy oleje cię ciepłym sikiem, bo nikt cię nie zna, nie latasz a chcesz żeby ktoś do ciebie przyjechał żeby robić show. Podejście jak dzieciaków z gimbazy.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
To że nie jeżdżę wcale nie oznacza że nie mogę wejść na forum motocyklowe i tu skierować swojej prośby. Dla sprostowania nie chodzi mi tu o paradę motocyklową jak to nazwałeś lecz o poprowadzenie przez 4 lub 5 motocykle samochodu weselnego przy czym zapraszam za to na impreze bez ponoszenia kosztów. Nie chodzi mi o żadne fotki itd. bo zdjęcia z udziałem nie będą w żaden sposób upubliczniane i zachowają anonimowość. Nie wiesz o jakie szczegóły chodzi a piszesz. Napisałem ze szczegóły podaję jeśli ktoś się skontaktuje ale widze ze trzeba pewne rzeczy sprostować tu. Tak jak już wyżej wspomniałem nie chodzi mi o to zebym potem się przed kolegami popisał ze były motory i było fajnie bo nie mam 18 lat, chciałem zrobić to ze względu na mojego brata który już nie żyje i taki mam powód i wcale nie uważam że jest to podejście gimbazy, może u ciebie tak jest ale nie tu bo na rozgłosie mi nie zależy.
- arcyjoda
- Świeżak
arcyjoda, jeśli masz fb to wskocz tam na https://www.facebook.com/groups/motocyklisci/ tak opisz sprawę
więcej ludzi się co prawda będzie nabijać ale pewnie znajdą się chętni by pomóc :]

- asq_rex
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2