Husqvarna SM 125
• Strona 1 z 1
Husqvarna SM 125
Witam
Mam zamiar przesiąść się z Yamahy DT 50 na Husqvarne SM 125 i tu kilka pytań do was.
1.Czy kupię coś porządnego za ok 5000zł? Wygląd powinien zadowalać ale wole osiągi
2.Czy może wypowiedzieć się ktoś kto ma takie moto, chodzi mi o to jak się jeździ i czy ma jakieś większe wady.
3.Czy daje rade w lesie? Nie chodzi mi o skakanie lub katowanie moto tylko o średnie podjazdy i lekkie trasy z kolegami.
4.Ile wynosi średnia eksploatacja na sezon? Jeżeli oczywiście dbam o moto.
5.Warto sprowadzać moto z Niemiec? DT'tke kupiłem od handlarza w Polsce i po przemalowaniu chodzi jak marzenie tylko linka od gazu jeb..
6.Dobrze zbiera siÄ™ na drodze? Jaki jest jej V max po odblokowaniu.
7.Czy często się psuje? i jak z dostępnościami części? Na allegro jest chwilowo tylko 120 części...
Chociaż mój tata pracuje w Niemczech a tam jest wiele części więc w ostateczności sprowadzał bym części z Niemczech
Jeżeli coś jeszcze wymyślę dopiszę.
Z utrzymaniem moto nie będzie problemu więc nie zadawajcie pytań "Czy będzie cię stać na utrzymanie.."
To tyle dziękuje za odpowiedzi i Żegnam.[/b]
Dział 50-125 cm jest niżej.. // boshi
Mam zamiar przesiąść się z Yamahy DT 50 na Husqvarne SM 125 i tu kilka pytań do was.
1.Czy kupię coś porządnego za ok 5000zł? Wygląd powinien zadowalać ale wole osiągi
2.Czy może wypowiedzieć się ktoś kto ma takie moto, chodzi mi o to jak się jeździ i czy ma jakieś większe wady.
3.Czy daje rade w lesie? Nie chodzi mi o skakanie lub katowanie moto tylko o średnie podjazdy i lekkie trasy z kolegami.
4.Ile wynosi średnia eksploatacja na sezon? Jeżeli oczywiście dbam o moto.
5.Warto sprowadzać moto z Niemiec? DT'tke kupiłem od handlarza w Polsce i po przemalowaniu chodzi jak marzenie tylko linka od gazu jeb..
6.Dobrze zbiera siÄ™ na drodze? Jaki jest jej V max po odblokowaniu.
7.Czy często się psuje? i jak z dostępnościami części? Na allegro jest chwilowo tylko 120 części...
Chociaż mój tata pracuje w Niemczech a tam jest wiele części więc w ostateczności sprowadzał bym części z Niemczech
Jeżeli coś jeszcze wymyślę dopiszę.
Z utrzymaniem moto nie będzie problemu więc nie zadawajcie pytań "Czy będzie cię stać na utrzymanie.."
To tyle dziękuje za odpowiedzi i Żegnam.[/b]
Dział 50-125 cm jest niżej.. // boshi
Ostatnio edytowano 5/5/2014, 21:41 przez dejavu, Å‚Ä…cznie edytowano 1 raz
Yamaha DT 50 > Aprilia RX 125 1998r
- dejavu
- Świeżak
nie wiem kto Ci odpowie bo husqvarna to taki niszowy sprzęt od Szwedów/Włochów. Jak sam zauważyłeś mało popularna. chcesz z crossa zrobić supermoto to zmień opony na szosowe. Szwedzi potrafią robić i robią dobre rzeczy. Jak nie kupisz padaki to eksploatacja będzie porównywalna z innymi moto tej klasy.
da, to supermoto, poza tym w lesie jest zakaz jeździć.
co znaczy
żeby tak Ci się chciało trochę poszukać.
http://www.scigacz.pl/Husqvarna,SM,125S,maly,ale,wariat,4859.html (otwórz link)
jak Cie stać to bierz i nie zawracaj głowy.
da, to supermoto, poza tym w lesie jest zakaz jeździć.
co znaczy
chodzi Ci o koszty? czy o przebieg sezonowy?dejavu napisał(a):4.Ile wynosi średnia eksploatacja na sezon? Jeżeli oczywiście dbam o moto.
żeby tak Ci się chciało trochę poszukać.
http://www.scigacz.pl/Husqvarna,SM,125S,maly,ale,wariat,4859.html (otwórz link)
jak Cie stać to bierz i nie zawracaj głowy.
-
lagiboy - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość