[turystyka] Cameroon Challenge - motocyklowa...
• Strona 1 z 1
[turystyka] Cameroon Challenge - motocyklowa...
Dyskusja na temat: Cameroon Challenge - motocyklowa podróż po Afryce
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cameroon Challenge - motocyklowa podróż po Afryce
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Cameroon Challenge - motocyklowa podróż po Afryce
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Wielki szacun.Ja nie przepadam za Afryką,a byłem tylko na północy w Algierii,Libii,Tunezji,Maroku,Egipcie,czyli to nie jest jeszcze prawdziwa Afryka,ale mi wystarczyło.Żeby pchac się w głąb,musiało by mi już na niczym nie zależec
Mam znajomą z Botswany,która miesza obecnie w Cape Town,i ona też mi co nieco opowiadała.Podziwiam tych panów z całego serca,dla mnie osobiście Afryka i Ameryka Południowa (byłem w Brazylii i na Karaibach)to jeden wielki śmierdzący śmietnik
pozdrawiam i gratulujÄ™ odwagi !<br><hr>left 4 dead

pozdrawiam i gratulujÄ™ odwagi !<br><hr>left 4 dead
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
My się pchaliśmy w głąb, bo właśnie zależało nam na tym, żeby poznać "niekomercyjną Afrykę". Było warto zobaczyć jak żyją zwykli ludzie, jak to robią, że są szczęśliwi pomimo skromności i surowości warunków ich życia... Polecamy Kamerun, bo ten kraj jest Afryką w pigułce, bezpiecznym dla turystów...Komentatorzy napisał(a):Wielki szacun.Ja nie przepadam za Afryką,a byłem tylko na północy w Algierii,Libii,Tunezji,Maroku,Egipcie,czyli to nie jest jeszcze prawdziwa Afryka,ale mi wystarczyło.Żeby pchac się w głąb,musiało by mi już na niczym nie zależecMam znajomą z Botswany,która miesza obecnie w Cape Town,i ona też mi co nieco opowiadała.Podziwiam tych panów z całego serca,dla mnie osobiście Afryka i Ameryka Południowa (byłem w Brazylii i na Karaibach)to jeden wielki śmierdzący śmietnik
pozdrawiam i gratulujÄ™ odwagi !<br><hr>left 4 dead<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości