Jaki kask ograniczony fundusz
• Strona 1 z 1
Jaki kask ograniczony fundusz
Witam
poszukuje kasku ale raczej zalezy mi na czyms konkretnym jesli chodzi o kase wole kupic uzywany w dobrym stanie dlatego rozgladałem sie za shark s900 widziałem na zywo mierzyłem spodobał mi sie za uzywany w stanie idealnym zamkne sie w cenie 400-500max co myslicie otym? chyba ze znajde cos lepszego? co mozecie polecic? za nowy niechciał bym dac wiecej niz 800zł za uzywany do 500zł chciałbym wydac,co polecacie? kazda opinia sugestia sie przyda
poszukuje kasku ale raczej zalezy mi na czyms konkretnym jesli chodzi o kase wole kupic uzywany w dobrym stanie dlatego rozgladałem sie za shark s900 widziałem na zywo mierzyłem spodobał mi sie za uzywany w stanie idealnym zamkne sie w cenie 400-500max co myslicie otym? chyba ze znajde cos lepszego? co mozecie polecic? za nowy niechciał bym dac wiecej niz 800zł za uzywany do 500zł chciałbym wydac,co polecacie? kazda opinia sugestia sie przyda
- Ryszardo
- Świeżak
Ja mam dwa: Sharka s900c za ok 800zł i Lazera Bayamo za 340zł - oba polecam. Sharka oszczędzam i używam na dłuższe trasy, Lazera katuję po mieście i na co dzień.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
-
Zimny72 - Zimny Drań
A może http://allegro.pl/listing/listing.php?s ... rch_scope= w testach sharp (jakoś tak) miały 5/5 gwiazdek i do tego nie jest taki drogi 

- Kondzio55
- Świeżak
Tak jak koledzy napisali, kasków nie kupuje się używanych. Używany możesz kupić jeżeli ktoś kupił zły rozmiar i go nie założył więcej niż na 15 minut (tylko pytanie dlaczego nie oddał do sklepu).
Do 800 zł w nowych masz już ogromny wybór:
Caberg V2R
Nolan N63
Nolan N64
Caberg Ego
Shark S700
AGV K-4
SUOMY Trek
Shark S900 - ten którego chcesz
AGV Skyline
AGV Horizon
I pewnie wiele innych.
Wszystkie masz renomowanych firm i modele w których wielu motocyklistów jeździ (nie wiem jak z skyline i horizon, ale za pewne też są OK).
I jak już patrzymy na sharp'a (a sądzę że warto) to chyba każdy z nich ma co najmniej 4 gwiazdki (na 5 możliwych).
Do 800 zł w nowych masz już ogromny wybór:
Caberg V2R
Nolan N63
Nolan N64
Caberg Ego
Shark S700
AGV K-4
SUOMY Trek
Shark S900 - ten którego chcesz
AGV Skyline
AGV Horizon
I pewnie wiele innych.
Wszystkie masz renomowanych firm i modele w których wielu motocyklistów jeździ (nie wiem jak z skyline i horizon, ale za pewne też są OK).
I jak już patrzymy na sharp'a (a sądzę że warto) to chyba każdy z nich ma co najmniej 4 gwiazdki (na 5 możliwych).
Instruktor nauki jazdy A,B - Poznańhttp://szkola-motocyklowa.blogspot.com/ - Twoje kompendium wiedzy
- adam_tomasz
- Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości