Emigranci i ściganci w Warszawie 20-22 lipca 2007
Emigranci i ściganci w Warszawie 20-22 lipca 2007
Padł pomysł na ostatnim spotkaniu we Wrocławiu iż z przyjemnością spotkalibyśmy się z Emigrantami którzy przyjeżdzają do Polski.
Nie mamy konkretnego planu, można powiedzieć iż jest wstępna - następująca propozycja:
W piątek 20 (godzina do ustalenia) wyjechalibyśmy z Dolnego Śląska w stronę Warszawy.
Myślę że Wrocław byłby dobrym miejscem spotkania na start.
Z Wrocławia liczę, że będzie do naszej dyspozycji: Meciek, Simonw, Elcomendante, Inside których poznaliśmy i inni którzy mieliby ochotę wybrać się z nami na wycieczkę.
Z tego co mi wiadomo to Emigranci są z okolic Opola i Śląska (Eneasz, Orlik, Johnmichael) inni którzy jadą to chyba północ.
Więc po drodze powinni się do nas dołączyć (oczywiście nikogo nie zmuszamy, zdajemy sobie sprawę i Emigranci mają zapewne swoje plany rodzinno-przyjacielskie)
Proponuje jechać przez Opole - Częstochowę, ciekawsza droga.
W Częstochowie spotkalibyśmy się z tymi co jechaliby ze Śląska i razem jechali do Warszawy.
Liczymy iż w sobotę i niedzielę ściganci warszawscy (jak nie wszyscy naraz to na tyle na ile im czas pozwoli) spotkają się z nami i bedziemy mogli się wszyscy poznać.
Z innych części polski też byłoby miło jakbyście się jakoś zorganizowali.
Czekam na wasze opinie i deklaracje spotkania.
Część z wymienionych ludzików zamierza wybierać się na moto - takie jest ogólne przesłanie, ale część być może samochodem, wszystko jest do ustalenia.
Co wy na to?
Nie mamy konkretnego planu, można powiedzieć iż jest wstępna - następująca propozycja:
W piątek 20 (godzina do ustalenia) wyjechalibyśmy z Dolnego Śląska w stronę Warszawy.
Myślę że Wrocław byłby dobrym miejscem spotkania na start.
Z Wrocławia liczę, że będzie do naszej dyspozycji: Meciek, Simonw, Elcomendante, Inside których poznaliśmy i inni którzy mieliby ochotę wybrać się z nami na wycieczkę.
Z tego co mi wiadomo to Emigranci są z okolic Opola i Śląska (Eneasz, Orlik, Johnmichael) inni którzy jadą to chyba północ.
Więc po drodze powinni się do nas dołączyć (oczywiście nikogo nie zmuszamy, zdajemy sobie sprawę i Emigranci mają zapewne swoje plany rodzinno-przyjacielskie)
Proponuje jechać przez Opole - Częstochowę, ciekawsza droga.
W Częstochowie spotkalibyśmy się z tymi co jechaliby ze Śląska i razem jechali do Warszawy.
Liczymy iż w sobotę i niedzielę ściganci warszawscy (jak nie wszyscy naraz to na tyle na ile im czas pozwoli) spotkają się z nami i bedziemy mogli się wszyscy poznać.
Z innych części polski też byłoby miło jakbyście się jakoś zorganizowali.
Czekam na wasze opinie i deklaracje spotkania.
Część z wymienionych ludzików zamierza wybierać się na moto - takie jest ogólne przesłanie, ale część być może samochodem, wszystko jest do ustalenia.
Co wy na to?
Motocyklowy Bank Krwi 777
"CBRedHondaLive"
"CBRedHondaLive"
-
dormarcia - VIP Åšcigacz.pl
My z WR odpadamy moj brat sie chajta 21 lipca, jedziemy do pyrlandii
www.wiktor.lukasiewicz.net.pl/ | Życie nie powinno być podróżą do grobu(...)Jest raczej ślizganiem się z boku na bok z czekoladą w jednej dłoni, winem w drugiej, ciałem gruntownie wyeksponowanym, totalnie wyczerpanym i z krzykiem:Cholera, ale jazda!=)
-
Nefretete - VIP Åšcigacz.pl
O ile nie wyjadę na World Superbike do Brna to ja się piszę. Zapewne do końca tego tygodnia będę znać szczegóły więc wtedy się zdeklaruję.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
<b><i><a href="http://zmija.riderblog.pl/">Blog Żmii</i></b></a>
-
Lovtza - Moderator
Żmija napisał(a):O ile nie wyjadę na World Superbike do Brna to ja się piszę. Zapewne do końca tego tygodnia będę znać szczegóły więc wtedy się zdeklaruję.
to moze sie spotkamy - tyle ze Moto GP Brno 2007 jest 19 sierpnia
- Ziolo
- Świeżak
Ja dam znac do konca tygodnia. Jakbym mogla sama decydowac to juz w tym momencie bym leciala Tylko... miejsce dla mnie w aucie przydaloby sie miec A z tym juz wiekszy klopot No i kwestia tego, czy nikt nie bedzie mial nic przeciw
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Åšcigacz.pl
Ziolo napisał(a):Żmija napisał(a):O ile nie wyjadę na World Superbike do Brna to ja się piszę. Zapewne do końca tego tygodnia będę znać szczegóły więc wtedy się zdeklaruję.
to moze sie spotkamy - tyle ze Moto GP Brno 2007 jest 19 sierpnia
Moto GP owszem jest 19 sierpnia, natomiast World SBK jest 22 lipca więc chyba rzeczywiście ciężko będzie się spotkać.
<i><b>"A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć..."</b></i>
-
Lovtza - Moderator
Ja juz rezerwuje termin, raz ze chetnie pojawie sie w w-wie, dwa ze chcialbym z ludzmi poprzebywac, trzy ze chetnie poznac reszte warszawskiej ekipy.
Tak ze 80% mozna na mnie liczyc, a pozostale 20% to dojazd z dowolnej czesci polski na cole (jakbym byl w trasie - jak zwykle miedzy 3miastem, poznaniem warszawa).
Pozdrawiam
Tak ze 80% mozna na mnie liczyc, a pozostale 20% to dojazd z dowolnej czesci polski na cole (jakbym byl w trasie - jak zwykle miedzy 3miastem, poznaniem warszawa).
Pozdrawiam
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
-
simonw - Mieszkaniec forum
niestety odpadam....praca, obowiazki i odleglosc a jeszcze bank nie da kredytu na nowe moto bo sa komplikacje :[ wiec nawet nie mialabym czym
Przed pijanymi katamaraniarzami chroń nas Boże,
i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze
i przed tymi w mundurach o niebieskim kolorze
-
kamus - Świeżak
-
Meciek - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości