Gej Party 2014
o rety no... jarać, Vigor, jarać
chyba nie muszę tłumaczyć co.
Melv, dawałeś znać Mećkowi, Sepowi?

Melv, dawałeś znać Mećkowi, Sepowi?
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl

Melv, jaja sobie robisz? Nie wydurniaj się, wszyscy wiedzą, że hodujesz zioło w pralce.
-
Oj patty Vergon ma rację, w lipcu będzie 2 lata bez jarania
do chłopaków nie pisałem, forum jest więc niech się orientują, ewentualnie można im dac znać jak coś będzie wiadomo z terminem bo to strasznie zapracowane chłopaki

do chłopaków nie pisałem, forum jest więc niech się orientują, ewentualnie można im dac znać jak coś będzie wiadomo z terminem bo to strasznie zapracowane chłopaki

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Ja mam urlop dopiero w sierpniu, ale jak do czasu spotkania ogarnę się z prawej jazdy to postaram się też zawitać
a jak nie ogarne prawka, to tym bardziej postaram się zawitać 

SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
A możne każdy z nas przyjedzie na o2o i ponakurwiamy terror zamiast siedzieć i chlać?

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Oj tam, najwyżej wygrasz przesiadkę na rower 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
melvin napisał(a):Oj patty Vergon ma rację, w lipcu będzie 2 lata bez jarania![]()
Got damn' it, co te baby robią z ludzi...

-
Ja się dziwię, że ludziom to potrzebne, by się odstresować lub dobrze bawić.
Dla mnie frajdą jest samą w sobie możliwość pojeżdżenia lub przebiec z 25 km. Taki zastrzyk endorfin, że więcej nie potrzeba.
Dla mnie frajdą jest samą w sobie możliwość pojeżdżenia lub przebiec z 25 km. Taki zastrzyk endorfin, że więcej nie potrzeba.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Suchy gratulacje, zbieraj punkty odbieraj nagrody
Ja też kiedyś kolekcjonowałem, przez pół roku zapinałem pasy zanim odpaliłem silnik i jeździłem w mieście 49km/h
Dla mnie też, myślisz że palę przed jazdą?
A propos jarania to jako ciekawostkę powiem, że jeden z moich powiedzmy 3 najbliższych kumpli, z którym trzymam się od dzieciaka jest nauczycielem w szkole podstawowej, dzieciaki nie dają mu spokoju na przerwach, bo tak go uwielbiają, z nauczycielami i dyrekcją też jest w świetnej komitywie wypala dziennie takie ilości, że głowa mała
Oczywiście po pracy

Ja też kiedyś kolekcjonowałem, przez pół roku zapinałem pasy zanim odpaliłem silnik i jeździłem w mieście 49km/h

madcap napisał(a):Dla mnie frajdą jest samą w sobie możliwość pojeżdżenia
Dla mnie też, myślisz że palę przed jazdą?

A propos jarania to jako ciekawostkę powiem, że jeden z moich powiedzmy 3 najbliższych kumpli, z którym trzymam się od dzieciaka jest nauczycielem w szkole podstawowej, dzieciaki nie dają mu spokoju na przerwach, bo tak go uwielbiają, z nauczycielami i dyrekcją też jest w świetnej komitywie wypala dziennie takie ilości, że głowa mała

Oczywiście po pracy

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
może nie precyzyjnie się wyraziłem.
chodziło mi tylko o to, że jest tyle ciekawych i naturalnych sposobów naładowania się na dłuuuuuuuuugo endorfinami.
nie potrzeba do tego ryjących psychę pochodnych kannabinolu lub indolu.
chodziło mi tylko o to, że jest tyle ciekawych i naturalnych sposobów naładowania się na dłuuuuuuuuugo endorfinami.
nie potrzeba do tego ryjących psychę pochodnych kannabinolu lub indolu.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Byłem dzisiaj w tym ośrodku obadać sprawę.
300zł/doba za domek, im więcej osób tym taniej, rezerwacja zaliczka 30%, pierwszy tydzień czerwca zajęty, reszta wolna. Wypadałoby się jednak ogarniać w miarę sprawnie, bez paniki, ale trzeba już o tym myśleć.
Ja zawsze brałem ten domek 3 poziomowy, teraz go nie wynajmują, bo czeka na remont, może przed czerwcem się wyrobią.
Aktualnie dostępne są 3 takie domki 2 poziomowe po remontach, więc wstydu nie będzie.
Pomiędzy domkami zadaszone palenisko.
Środek na dole:
Góra:
Widok na Zalew Zegrzyński sprzed domku:
A 30m dalej Zalew:
Domki i okolica:

300zł/doba za domek, im więcej osób tym taniej, rezerwacja zaliczka 30%, pierwszy tydzień czerwca zajęty, reszta wolna. Wypadałoby się jednak ogarniać w miarę sprawnie, bez paniki, ale trzeba już o tym myśleć.
Ja zawsze brałem ten domek 3 poziomowy, teraz go nie wynajmują, bo czeka na remont, może przed czerwcem się wyrobią.

Aktualnie dostępne są 3 takie domki 2 poziomowe po remontach, więc wstydu nie będzie.
Pomiędzy domkami zadaszone palenisko.

Środek na dole:

Góra:

Widok na Zalew Zegrzyński sprzed domku:

A 30m dalej Zalew:

Domki i okolica:

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl