Zobacz wątek - film o zmarłym motocykliście - pytanie
NAS Analytics TAG

film o zmarłym motocykliście - pytanie

Wywalac wszystko jak leci

film o zmarłym motocykliście - pytanie

Postprzez dreamer8 » 29/3/2014, 21:26

Witam, ładny kilka lat wstecz w telewizji bodajże w programie "Express Reporterów" był reportaż o zmarłym motocykliście który osierocił swoją malutką córeczke oraz dziewczynę/żonę.. Była również podana nazwa filmu który znajdował się na internecie - chyba youtube. Nazwy nie pamiętam, ale film był zrobiony ze zdjęć chłopaka na motorze ze swoją dziewczyną czy żoną w lesie itp. motocykl o ile dobrze pamiętam była to honda taka jak maliny, były bodajże jeszcze zdjęcia ich córeczki i chyba jeszcze jakieś wiadomości napisane oraz w tle leciała piosenka verby na 90% ta - http://www.youtube.com/watch?v=WM6Fp8jTUqQ Dodam, że film bardzo poruszał :/
Chciałbym się spytać bo ktoś może akurat trafił na film niedawno i ma link lub ew. jakiś kawałek nazwy żeby mieć jakieś zahaczenie, bardzo mi na tym zależy.
dreamer8
Świeżak

Postprzez Walenty » 29/3/2014, 21:41

Nie no, jak był verba, to faktycznie musiało to być poruszające.

Przestań się mazać. Chłopaki nie płaczą. Obejrzyj motocykle 3D.
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez gumis » 29/3/2014, 22:21

pierwszy post na forum i widzę, że zaczynasz na ostro.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mar111cin » 30/3/2014, 08:13

Nekrofil?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R :(, jest V-Strom 650 AK8 :)
mar111cin
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez dreamer8 » 30/3/2014, 10:47

Walenty,
To, że napisałem, że piosenka verby to taki szczegół, a nie od razu "Nie no, jak był verba, to faktycznie musiało to być poruszające." to, że poruszające to już inny szczegół więc..

gumis,
Chyba mózgu nie masz żeby sobie pomyśleć, że może zarejestrowałem się tylko i wyłącznie na tym forum żeby uzyskać w/w informację, nie - nie będę tu stałym bywalcem bo widzę, że wypali mi mózg tak samo jak wam.

mar111cin,
Nekrofil to może kurwa jest dobry z Ciebie idioto. Jak masz problemy emocjonalne to proponuje worek z azotem na łeb i w minute tracisz przytomność, a już po upływie kolejnych kilkanastu minut Cie nie ma - nawet nie czujesz, że umierasz. Film jest mi potrzebny bo chce go komuś pokazać, a zresztą po chuj to wam to mówię? Potrzebny to potrzebny i koniec.

Widzę, że informacji tutaj nie uzyskam, a już dzięki wam (3 użytkownikom) wyrobiłem sobie zajebistą opinie o tym forum i więcej tutaj nie zajrzę (nie żebym próbował wywołać litość, po prostu nie chce spędzać czasu z debilami bo sam się nim stanę), jak i użytkownikach bo większość to chyba same pojeby (razem z wami) więc pozdrawiam środkowym palcem i życzę szerokości - powodzenia :)

Na koniec, spierdalajcie pojebusy :*
dreamer8
Świeżak

Postprzez gumis » 30/3/2014, 11:02

Och...i kolejna wartościowa osoba dla forum nie dała rady :( ten okrutny świat mnie kiedyś zabije!
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
gumis
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Walenty » 30/3/2014, 12:49

Nie sikaj, kolo :D

My tutaj tylko przesiewamy chamów i gimbusiarnię, czasem i jedno, i drugie za jednym razem.
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê