Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Tragiczny wypadek w Tarnowskich Górach
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Tragiczny wypadek w Tarnowskich Górach

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 25/3/2014, 23:18

Komentatorzy napisał(a):MONICZKAAA!!:(( Do Dziś nie mogę uwierzyć ze jej już nie ma:(((( Taka fajna dziewczyna była:((( szkoda jej ,a co najgorsza osierociła małego syna przez debilizm kierowcy:(((( Oby za to odpowiedział i dostał karę !!!!<br><hr>smutna:(<br>
Komentatorzy napisał(a):Monika zginęła na własne życzenie bo chciała się zabawić. Szkoda bo była młoda i pozbawiła syna matki ale taka jest prawda. To co się stało świadczy o tym jaka była odpowiedzialna.<br><hr>gosc<br>
Jezu ile nienawiści płynie z niektórych komentarzy, jak możecie....<br><hr>elka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/3/2014, 23:22

Komentatorzy napisał(a):MONICZKAAA!!:(( Do Dziś nie mogę uwierzyć ze jej już nie ma:(((( Taka fajna dziewczyna była:((( szkoda jej ,a co najgorsza osierociła małego syna przez debilizm kierowcy:(((( Oby za to odpowiedział i dostał karę !!!!<br><hr>smutna:(<br>
Komentatorzy napisał(a):Znalam Monike i szczerze wspolczuje jej rodzinie. Chcialam tylko zapytac czy Ty dziewczyno zastanowilas sie nad tym co piszesz? Czy wiesz ze Moniczka wsiadajac na motor byla pod wplywem alkoholu i ze to ona wpadla na pomysl zeby przejechac sie motorem? Niech sie kazdy zastanowi zanim wyda oskarzenie!!'<br><hr>Gość<br>
No niestety, ale kierowca bierze odpowiedzialność za pasażera.<br><hr>gosc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/3/2014, 23:37

Komentatorzy napisał(a):Monika zginęła na własne życzenie bo chciała się zabawić. Szkoda bo była młoda i pozbawiła syna matki ale taka jest prawda. To co się stało świadczy o tym jaka była odpowiedzialna.<br><hr>gosc<br>
Komentatorzy napisał(a):Jezu ile nienawiści płynie z niektórych komentarzy, jak możecie....<br><hr>elka<br>
Hmmmm raczej nie sa to komentarze pelne nienawisci tylko faktow opisujacych to co sie stalo bez upiekszania i idealizowania walone prosto z mostu. Ta sprawa moze byc przykladem dla innych i moze ktos przed przejazdzka sie zastanowi czy warto bo mozna z niej nie wrocic i bardzo wiele stracic. Oczywiscie ogromna wina tez jest kierowcy motoru ale nie on jeden podjal decyzje o tym by jechac.<br><hr>gosc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 25/3/2014, 23:39

ludzie taka jest prawda że 50 % "motocyklistów"to idioci którzy nawet nie powinni jeździć na wrotkach bo stwarzają zagrożenie.... motocykl to potężna maszyna w nieodpowiednich rękach to po prostu śmierć.... żeby jeździc motorem trzeba być odpowiedzilnym... to nie zabawka do szpanowania... niestety ale Monika jest czwartą osobą którą zgineła "na motocyklu" z kręgu moich znajomych.... Broń Boże nie mam nic przeciwko motocyklistom ,pod warunkiem ,że kierowca jest osobą odpowiedzialą... nie sądzę że wtym przypadku ktoś kierował się rozsądkiem ... najszczersze wyrazy współczucia dla Marcina i dziecka ... <br><hr>eM.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 07:36

jeżeli to co piszecie to prawda, to brak słów. Pomijam ten konkretny wypadek, bo nie wiem jak było, pozwolę sobie na uwagę ogólną. Jazda z pasażerem(ką), szczególnie takim, który nie ma prawa jazdy oraz absolutnie żadnego doświadczenia w jeździe na czymkolwiek to ogromne ryzyko, już nie wspomnę o kwestii trzeźwości. Pasażer swoje waży i jeśli pewnych rzeczy nie czuje, może być bardzo źle. Kolejna kwestia jest taka, że taki "spontaniczny" pasażer nigdy nie ma żadnych środków ochrony oprócz pożyczonego kasku, a i to jest prawie niemożliwe, żeby był prawidłowo spasowany - przecież nikt nie pójdzie do sklepu wydać kilka tysięcy złoty na odzież, żeby się raz przejechać. Niestety, ale za wszystko, co dzieje się na pokładzie odpowiada kierowca.<br><hr>buu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 08:02

Komentatorzy napisał(a):Znalam Monike i szczerze wspolczuje jej rodzinie. Chcialam tylko zapytac czy Ty dziewczyno zastanowilas sie nad tym co piszesz? Czy wiesz ze Moniczka wsiadajac na motor byla pod wplywem alkoholu i ze to ona wpadla na pomysl zeby przejechac sie motorem? Niech sie kazdy zastanowi zanim wyda oskarzenie!!'<br><hr>Gość<br>
A czy Ty kobieto wiesz ze tylko i ja i jego pograzasz ... Wiesz o tym ze pasazer motocykla poiwnien byc w 100% trzeźwy ??? Zastanow sie zanim cos napiszesz ... Motocykl to nie auto ... Gratuluje inteligencji autorce<br><hr>motocyklista Tg
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 08:35

A jesli dziecko wpadnie na pomysł, zeby przejechac się z tatusiem samochodem bez fotelika, bez przypięcia pasami, tatus sie zgadza i zapierd... z dzieckiem 120, mają wypadek, dziecko ginie...wina dziecka?? no tak bo to ono wpadło na ten pomysł i nachalnie prosiło... Kierowca decyduje kogo zabiera na pokład, a Wy albo macie po 14 lat albo jestescie skrajnie prymitywni!!!<br><hr>guli
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 09:20

Komentatorzy napisał(a):Mogla nie wsiadac i do tego nie smuszac nachalnie kierowcy do przejazdzki a po drugie to jak miala synka to co robila na scigawie hmmmm !!!!!<br><hr>ja129<br>
Jak mozna kogos zmusic do przejazdzki? Kierowca jest"panem" i jak mówi "nie" to pasazer sam nie pojedzie! zabrał na motor nietrzeźwą, bez odziezy ochronnej i prawdopodobnie bez kasku....idiota!<br><hr>kierowca
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 09:37

Komentatorzy napisał(a):Mogla nie wsiadac i do tego nie smuszac nachalnie kierowcy do przejazdzki a po drugie to jak miala synka to co robila na scigawie hmmmm !!!!!<br><hr>ja129<br>
Komentatorzy napisał(a):Jak mozna kogos zmusic do przejazdzki? Kierowca jest"panem" i jak mówi "nie" to pasazer sam nie pojedzie! zabrał na motor nietrzeźwą, bez odziezy ochronnej i prawdopodobnie bez kasku....idiota!<br><hr>kierowca<br>
Powiedz mi ty idioto skad wiesz ze bez kasku nie wiecie a sie wypowiadacie pieprzeni znawcy<br><hr>ja129
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 09:42

Komentatorzy napisał(a):Fakt jest taki, że zginęła młoda dziewczyna. No chyba teraz nie ma już znaczenia kto kogo zmusił do wsiadania na motor. Ale prawda taka, że gdyby kierowca nie chciał to by nie jechał. A co do okoliczności, trzeźwosci itd...,zajmują się tym pewnie odpowiedni ludzie, nie oskarżajcie, nikt nic nie wie, a każdy mądry. Dajcie dziewczynie spokój...kierowca żyje, niech Bogu dziekuje, a najbliźsi dziewczyny potrzebuja współczucia, a nie prymitywnych wpisów.<br><hr>dak32<br>
nie osadzajmy teraz nikogo bo gdybyśmy wiedzieli ze upadniemy to sobie usiądziemy bardzo szkoda Moniki bo była super dziewczyną i nie piszmy ze to jej wina bi usiadła na motor my mozemy iśc chodnikiem i ktoś w nas wjedzie i będziecie też pisali ze to nasza wina bo szliśmy chodnikiem kto to wiedział ze stanie się taka tragedia teraz powinniśmy dać wsparcie najbliższej rodzinie a nie pisać głupot i ją jeszcze dobijać!!<br><hr>ewa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 10:44

Komentatorzy napisał(a):Jak mozna kogos zmusic do przejazdzki? Kierowca jest"panem" i jak mówi "nie" to pasazer sam nie pojedzie! zabrał na motor nietrzeźwą, bez odziezy ochronnej i prawdopodobnie bez kasku....idiota!<br><hr>kierowca<br>
Komentatorzy napisał(a):Powiedz mi ty idioto skad wiesz ze bez kasku nie wiecie a sie wypowiadacie pieprzeni znawcy<br><hr>ja129<br>
Idiotą jest każdy kto pisze komentarze w stylu"mogła nie wsiadać"<br><hr>gosc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 10:51

hehehe dobre "mogła nie wsiadać", pieszy, który ginie na chodniku też mógł isc inną drogą, górnik, który zginął na szychcie też mógł isc do innej pracy itd, itd... stało się, nie bądźcie okrutni. A co do dziecka, czy jest jakis zakaz jezdzenia na motorze jak się je posiada? Mam wrazenie, że komentarz napisała mało inteligentna, zakompleksiona kura domowa.<br><hr>gość
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 10:57

Komentatorzy napisał(a):jeżeli to co piszecie to prawda, to brak słów. Pomijam ten konkretny wypadek, bo nie wiem jak było, pozwolę sobie na uwagę ogólną. Jazda z pasażerem(ką), szczególnie takim, który nie ma prawa jazdy oraz absolutnie żadnego doświadczenia w jeździe na czymkolwiek to ogromne ryzyko, już nie wspomnę o kwestii trzeźwości. Pasażer swoje waży i jeśli pewnych rzeczy nie czuje, może być bardzo źle. Kolejna kwestia jest taka, że taki "spontaniczny" pasażer nigdy nie ma żadnych środków ochrony oprócz pożyczonego kasku, a i to jest prawie niemożliwe, żeby był prawidłowo spasowany - przecież nikt nie pójdzie do sklepu wydać kilka tysięcy złoty na odzież, żeby się raz przejechać. Niestety, ale za wszystko, co dzieje się na pokładzie odpowiada kierowca.<br><hr>buu<br>
CZŁOWIEKU CO TY WYPISUJESZ???? Dość krytyki niech każdy zastanawia się nad swoim życiem a nie pisze głupoty I OPINIE NA PORTALACH ??? KAŻDEGO TO MORZE SPOTKAĆ ??? A WYPADKI CHODZĄ PO LUDZIACH :( <br><hr>ZUZIA
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 11:11

No życzę PAJACU, żeby w Twojej rodzinie nikt nigdy tragicznie nie zginął"NA WŁASNE ŻYCZENIE"<br><hr>gosc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 11:13

Komentatorzy napisał(a):jeżeli to co piszecie to prawda, to brak słów. Pomijam ten konkretny wypadek, bo nie wiem jak było, pozwolę sobie na uwagę ogólną. Jazda z pasażerem(ką), szczególnie takim, który nie ma prawa jazdy oraz absolutnie żadnego doświadczenia w jeździe na czymkolwiek to ogromne ryzyko, już nie wspomnę o kwestii trzeźwości. Pasażer swoje waży i jeśli pewnych rzeczy nie czuje, może być bardzo źle. Kolejna kwestia jest taka, że taki "spontaniczny" pasażer nigdy nie ma żadnych środków ochrony oprócz pożyczonego kasku, a i to jest prawie niemożliwe, żeby był prawidłowo spasowany - przecież nikt nie pójdzie do sklepu wydać kilka tysięcy złoty na odzież, żeby się raz przejechać. Niestety, ale za wszystko, co dzieje się na pokładzie odpowiada kierowca.<br><hr>buu<br>
Komentatorzy napisał(a): CZŁOWIEKU CO TY WYPISUJESZ???? Dość krytyki niech każdy zastanawia się nad swoim życiem a nie pisze głupoty I OPINIE NA PORTALACH ??? KAŻDEGO TO MORZE SPOTKAĆ ??? A WYPADKI CHODZĄ PO LUDZIACH :( <br><hr>ZUZIA <br>
widzę, że emocje biorą górę nad czytaniem ze zrozumieniem. Problem polega na tym, że trzeba myśleć przed, a nie po. Niestety. Niemniej szczerze współczuję!<br><hr>buu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 11:56

wiesz co wydaje mi się ze jesteś bardzo pustą osobą nie wiesz co jeszcze ciebie czeka i nie pisz głupot bo nie wiesz jak naprawdę było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ewa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 12:49

Komentatorzy napisał(a):wiesz co wydaje mi się ze jesteś bardzo pustą osobą nie wiesz co jeszcze ciebie czeka i nie pisz głupot bo nie wiesz jak naprawdę było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ewa<br>
Wypraszam sobie !!!!!!! To nie jest tak tez jest mi bardzo przykro iz pasazer zginol ale irytuje mnie to ze tak spisaliscie kierowce na straty znam go i wiem ze jest osoba odpowiedzialna wiec skonczcie pisac Takie glupoty jak np JECHALA BEZ KASKU Wiem tez ze nie chcial jechac wiec dajcie sobie na wstrzymanie bo napewno rodziny przezywaja horror <br><hr>ja129
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 12:56

Komentatorzy napisał(a):Powiedz mi ty idioto skad wiesz ze bez kasku nie wiecie a sie wypowiadacie pieprzeni znawcy<br><hr>ja129<br>
Komentatorzy napisał(a):Idiotą jest każdy kto pisze komentarze w stylu"mogła nie wsiadać"<br><hr>gosc<br>
Sam idioto napisales iz zginela na wlasne zyczenie wiec sie zastanow zanim komus pocisniesz <br><hr>on
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 14:07

Ludzie! Nie osadzajcie jak nic nie wiece! Ten kto pisze, ze kierowca odpowiada za pasażera ma zero mózgu! Pasażer też powinien na siebie uważać! Nikt nie wie co tam się dokładnie wydarzyło i nikt się nigdy nie dowie!<br><hr>gosc
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/3/2014, 15:37

Komentatorzy napisał(a):Ludzie! Nie osadzajcie jak nic nie wiece! Ten kto pisze, ze kierowca odpowiada za pasażera ma zero mózgu! Pasażer też powinien na siebie uważać! Nikt nie wie co tam się dokładnie wydarzyło i nikt się nigdy nie dowie!<br><hr>gosc<br>
A dlaczego nikt sie nigdy nie dowie? Przecież kierowca żyje, no chyba że stracił pamięć<br><hr>hbjh
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl