Pomoc w wyborze motocykla !!! ;)
• Strona 1 z 1
Pomoc w wyborze motocykla !!! ;)
Witam
Na wakacjach jadÄ™ za granicÄ™ i po powrocie planujÄ™ zakup motocykla crossowego
I tu o to moje pytanie, Ile wychodzi roczne utrzymanie crossa, oraz jaki cross jest najtanszy w utrzymaniu (firma i model), ponieważ jestem jeszcze uczniem i nie mam zbytnio jak zarabiac ;/
Oczywiście chodzi mi o full crossa, Moje wymagania:
Moc powyżej 40km, oczywiście jak najmniejsze koszty utrzymania,mała awaryjnosć
Jest to mój pierwszy cross, dlatego jestem "ciemny" w tej sprawie, ale miałem już styczność z Suzuki Rm 125, oraz Yamaha wr400. Proszę o wymienienie konkretnych propozycji. Z góry dzieki za odpowiedzi
Pozdro

Moc powyżej 40km, oczywiście jak najmniejsze koszty utrzymania,mała awaryjnosć

- Mat_eusz_96
- Świeżak
1) duzo 500-3000 zł
2) nie ma najtanszego
3) nie ma takiego który jest mocny lekki i tani. albo jedno albo drugie.
4) wr400 to nie full cross. doczytaj troche istniejące tematy bo nie masz pojęcia za bardzo o czym piszesz, zapoznaj sie z tym co to jest full cross ( jak rozpoznac gdzie sie go uzywa ) i co to jest hard enduro i wtedy dopier pisz... ale jak poczytasz troche tematów o tych sprzętach to bedziesz miał wiedze na co cie stac. temat zamykam bo jest tylko powielaniem innych istniejących tematów
2) nie ma najtanszego
3) nie ma takiego który jest mocny lekki i tani. albo jedno albo drugie.
4) wr400 to nie full cross. doczytaj troche istniejące tematy bo nie masz pojęcia za bardzo o czym piszesz, zapoznaj sie z tym co to jest full cross ( jak rozpoznac gdzie sie go uzywa ) i co to jest hard enduro i wtedy dopier pisz... ale jak poczytasz troche tematów o tych sprzętach to bedziesz miał wiedze na co cie stac. temat zamykam bo jest tylko powielaniem innych istniejących tematów
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości