Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Wystawa Motocykli i Skuterów w...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Wystawa Motocykli i Skuterów w...

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 3/3/2014, 10:16

Komentatorzy napisał(a):Właśnie wróciłem. Duka 1290 nie było - to już wiem. McGuinessa też próżno szukać (przynajmniej rano go nie widziałem) za to Adam Badziak się kręcił:). Brak stoiska Hondy (kolejny rok). Tradycyjnie brakowało Kawasaki jak i prawdziwych nowości. Na pochwałę zasługuje stoisko BMW i Yamahy. Z roku na rok impreza coraz bardziej uboga. Jestem od samego początku i najlepsze było pierwsze wydanie pod nazwą Motocykl Expo. Brakuje mi głównej sceny gdzie coś by się działo, konkursy, nagrody, pogadanki ze znanymi ludźmi. Kurcze, tak bardzo szkoda... <br><hr>dine<br>
Komentatorzy napisał(a):Duży Duke był, McGuinness tez był,mam z nim fotkę i podpisany przez niego kask.<br><hr>xxx<br>
Komentatorzy napisał(a):Gdzie był duży duke? Owszem był Super Duke R ale stary staruszek, stary model. <br><hr>dine<br>
Komentatorzy napisał(a):Przestan pieprzyc i idz do okulisty.<br><hr>Uzi<br>
Komentatorzy napisał(a):I widzisz, po co podnosisz mi ciśnienie cwaniakowaniem? <br><hr>dine<br>
Osobiście siedziałem na nowym 1290 SD na stoisku KTM. Dopasiona wersja z dodatkami i Akrapem. Wiec jesli ty go tam nie widziałeś to albo jestes zwykłym kłamcą i trolem, który tam wogóle nie był, albo jesteś zwykłym matołem. <br><hr>Uzi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/3/2014, 13:12

co roku nic sie na tych targach nie zmienia jak widze, albo zmienia na gorsze. chyba nigdy tam nie bylo ciekawych targow ktore by byly warte biletu<br><hr>marekit
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/3/2014, 17:20

Komentatorzy napisał(a):Właśnie wróciłem. Duka 1290 nie było - to już wiem. McGuinessa też próżno szukać (przynajmniej rano go nie widziałem) za to Adam Badziak się kręcił:). Brak stoiska Hondy (kolejny rok). Tradycyjnie brakowało Kawasaki jak i prawdziwych nowości. Na pochwałę zasługuje stoisko BMW i Yamahy. Z roku na rok impreza coraz bardziej uboga. Jestem od samego początku i najlepsze było pierwsze wydanie pod nazwą Motocykl Expo. Brakuje mi głównej sceny gdzie coś by się działo, konkursy, nagrody, pogadanki ze znanymi ludźmi. Kurcze, tak bardzo szkoda... <br><hr>dine<br>
Komentatorzy napisał(a):Duży Duke był, McGuinness tez był,mam z nim fotkę i podpisany przez niego kask.<br><hr>xxx<br>
Komentatorzy napisał(a):Gdzie był duży duke? Owszem był Super Duke R ale stary staruszek, stary model. <br><hr>dine<br>
Komentatorzy napisał(a):Przestan pieprzyc i idz do okulisty.<br><hr>Uzi<br>
Komentatorzy napisał(a):I widzisz, po co podnosisz mi ciśnienie cwaniakowaniem? <br><hr>dine<br>
Komentatorzy napisał(a):Osobiście siedziałem na nowym 1290 SD na stoisku KTM. Dopasiona wersja z dodatkami i Akrapem. Wiec jesli ty go tam nie widziałeś to albo jestes zwykłym kłamcą i trolem, który tam wogóle nie był, albo jesteś zwykłym matołem. <br><hr>Uzi<br>
Matka nie napierdalała cie szmatą po ryju jak było trzeba. Obyś skończył na ojomie, jak ktoś ci kiedyś wyjebie w ryj za takie odzywki, ćwoku. W życiu jesteś pizdusiem i masz jaja tylko na ananimowym forum.<br><hr>adi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/3/2014, 22:03

Komentatorzy napisał(a):Lipa rosła z roku na rok coraz większa, ale cóż. Róbmy swoje.<br><hr>dziadek<br>
Komentatorzy napisał(a):Co Ty piszesz człowieku... Czego oczekujesz po wystawie? tego, że hostessy będą bez majtek latać... Powiedz mi gdzie w jednym miejscu będę mógł porównać tyle motocykli, tyle marek i zobaczyć nowości. Na co dzień mam to w cenie o wiele wyższej, co z tego że w salonie motocyklowym mam to samo za darmo... Nie liczysz kosztów przejazdu i czasu jaki tracisz na przejazd z jednego salonu do drugiego. A czas to też kasa :P Każdy ma swoje zdanie. Zaraz powiesz że jada to sama przyjemność... Tak zgadzam się z tą uwagą że aby taką przyjemność czerpać trzeba wyjechać poza teren miasta. Ale możemy tak w kółko. Ja idę, Ty nie wiec miłego weekendu życzę... ja z pewnością miło go spędzę na wystawie.<br><hr>MILO<br>
Hostessy bez majtek to przedni pomysł :)
Wielbiciele motocykli z całej Europy, a także panowie z ekspozycjami Hondy, Kawasaki, Arai, Dainese, Alpiny i innych marek zawitają wtedy na pewno :)<br><hr>rami
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Cracku » 3/3/2014, 22:15

Fajne, ale szkoda, że tak daleko odemnie.
Cracku
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê