Wymiana simeringu na wałku zmiany biegów yz 426f 2002r
• Strona 1 z 1
Wymiana simeringu na wałku zmiany biegów yz 426f 2002r
Witam simering / uszczelniacz na wałku zmiany biegów już cieknie. Jak go wymienić ? Chodzi mi bardziej jak go wyciągnąć bo ta guma jest już stara i idzie kawałkami a nie w całości. I jakie wymiary powinien mieć ten simering ? Coś czytałem że takie " 12/22/5 " ale nie jestem pewny .
- matrix1441
- Świeżak
Mi w takiej sytuacji z pomocÄ… zawsze przychodzi taki komplet http://allegro.pl/haczyki-serwisowe-z-r ... 59403.html
A co do wymiarów to poszukaj serwisówki, tam na pewno będą podane.
A co do wymiarów to poszukaj serwisówki, tam na pewno będą podane.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
rózne są patentu ja wydłubałem srubokrętem 2 sekundy i go nie było
mozna tez np wkręta wkręcic i za niego ciągnąc, on tam nie siedzi super ciasno żeby sie nie dało wyciągnąć.
co do wymiarów serwisówka albo fiszki i wszystko jasne, albo spisz oznaczenia ze starego, albo pomierz wałek (srednice) i otwór w karterze, grubosc nie musi byc identyczna ale jak wyciągniesz uszczelniacz to bedziesz mógł też grubość złapać. ja kiedys wsadzałem o 2 mm rózne grubosci i nie miało zadnego znaczenia

co do wymiarów serwisówka albo fiszki i wszystko jasne, albo spisz oznaczenia ze starego, albo pomierz wałek (srednice) i otwór w karterze, grubosc nie musi byc identyczna ale jak wyciągniesz uszczelniacz to bedziesz mógł też grubość złapać. ja kiedys wsadzałem o 2 mm rózne grubosci i nie miało zadnego znaczenia
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Ok już poradziłem wydłubałem śrubokrętem jakoś poszło
koszt 3,50 zł a wynik zadowalający Pozdrawiam 

- matrix1441
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości