pierścień KTM 450exc
• Strona 1 z 1
pierścień KTM 450exc
witam. Nie dawno wymieniałem tłok w moim ktm-ie i przez przypadek został zniszczony pierścień olejowy i od dłuższego czasu nigdzie nie mogę takiego zdobyć... A jest tłok z vertexa o nr na nim 88,96 i nr z opakowania 23329 . Pomóżcie , gdzie mogę taki dobyć? Pisałem do różnych sklepów i albo nie mają i oferują nowy tłok albo zupełnie nie dysponują takimi rzeczmi...
- dynis23
- Świeżak
Jak to się mówi oszczędny dwa razy traci.
Przez przypadek nic siÄ™ nie dzieje.
Niestety ciężko będzie o same pierścienie.
Można kupić je z oryginału ktm, ale czy będą pasować do tłoka z zamiennika ? Nie wiadomo.
Przez przypadek nic siÄ™ nie dzieje.
Niestety ciężko będzie o same pierścienie.
Można kupić je z oryginału ktm, ale czy będą pasować do tłoka z zamiennika ? Nie wiadomo.
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
Jakiś czas temu na innym forum też był podobny temat, ktoś, gdzieś zgubił swoje pierścienie i pytał się czy mogą być zamienniki itp, itd. Więc ludzie pisali, że nowe pierścienie będzie ciężko znaleźć, zresztą cena samych pierścieni to połowa ceny nowego tłoka, oryginały też nie pasują, każdy tłok, wossner, namura, vertex czy OEM mają inne pierścienie, doszło do tego, że wszyscy zaczęli doradzać temu kolesiowi by kupił nowy tłok i ja to samo Ci proponuję.
Jeżdżę na KTM exc 450, a obok niego stoi Honda Transalp 650
- Effendi
- Świeżak
moze udało by mi sie załatwic stare oryginalne pierscienie do 450tki ;P pewnie zuzyte ale żebys sobie sprawdził.
no i jest niestety cięzko ;D ewentualnie wystaw swój tłok i dopłac troche i kup sobie nowy - polecam oryginał
moze ktos akurat przypadkiem uszkodził tłok a ma pierscienie dobre
no i jest niestety cięzko ;D ewentualnie wystaw swój tłok i dopłac troche i kup sobie nowy - polecam oryginał

moze ktos akurat przypadkiem uszkodził tłok a ma pierscienie dobre
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości