Polacy we Francji
			 • Strona 2 z 2 • 1, 2

Cholera pomieszkiwania we Francji to wam Panowie zazdroszczę.Bardzo lubie ten kraj  bywam tam kilka razy do roku jako ze mieszkam o rzut beretem przez kanał. Teraz bedę jechał końcem lipca  szlakiem plaż inwazyjnych.  Pozdrawiam i Szerokosci Panowie.

- pama2
 - Świeżak

Witam wszystkich....
Mieszkam niedaleko Paryza 78 i podobnie jak kilka osób nosze sie z zamiarem kupna motocyklu 125.
Może ktoś z was ma juz jakieś doświadczenie w kupnie maotocyklu we fr? do tej pory przeszukiwałem tylko ogłoszenia internetowe... Moimi faworytami sa Yamaha Dragstar no i Honda Schadow. Prosze o podpowiedzi gdyz w mojej karierze z 2 kółkami mam 15 letnia przerwę...ah poczciwa MZ-k
Co do Paryża....nie przepadam pomimo interesujacych budowli i ciekawej historii.

Mieszkam niedaleko Paryza 78 i podobnie jak kilka osób nosze sie z zamiarem kupna motocyklu 125.
Może ktoś z was ma juz jakieś doświadczenie w kupnie maotocyklu we fr? do tej pory przeszukiwałem tylko ogłoszenia internetowe... Moimi faworytami sa Yamaha Dragstar no i Honda Schadow. Prosze o podpowiedzi gdyz w mojej karierze z 2 kółkami mam 15 letnia przerwę...ah poczciwa MZ-k
Co do Paryża....nie przepadam pomimo interesujacych budowli i ciekawej historii.
- robcik
 - Świeżak

troche odgrzebany temat ale ciepło jet to może ktos ma ochote gdzies sie wybrac po Rhone Alpes?
				www.bandy.ovh.org |  | BMW F700 GS
			- 

bandy - Świeżak

Chetni do polatania w NICE <PACA>
Witam mieszkam w Nice, od st etienne mam 400kl ;/     Ale gdybys byl chetny, to w polowie drogi mozemy sie styknac i polatac. Moze ktos inny chetny to zapraszam i pozdrawiam wszystkich!!

- Olentom
 - Świeżak

- 

Robertzx9r - Świeżak

- kryszakowy
 - Świeżak

Odświeżam temat. Ostatnio na dłużej przysiadłem we Francji pod Paryżem. Jak tylko mogę to uciekam na moto dalej od centrum miasta, w ramach wycieczek, czy zahaczając o różne imprezy motoryzacyjne (wolę jednak tę inną Francję). Może ma ktoś ochotę gdzieś się przejechać?

- nestor.mariusz
 - Świeżak

• Strona 2 z 2 • 1, 2

Powrót do Emigranci Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości