[Aktualności] Wystawa Motocykli i Skuterów w...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Wystawa Motocykli i Skuterów w...
Dyskusja na temat: Wystawa Motocykli i Skuterów w Warszawie - co będzie się działo?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wystawa Motocykli i Skuterów w Warszawie - co będzie się działo?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Wystawa Motocykli i Skuterów w Warszawie - co będzie się działo?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co Ty piszesz człowieku... Czego oczekujesz po wystawie? tego, że hostessy będą bez majtek latać... Powiedz mi gdzie w jednym miejscu będę mógł porównać tyle motocykli, tyle marek i zobaczyć nowości. Na co dzień mam to w cenie o wiele wyższej, co z tego że w salonie motocyklowym mam to samo za darmo... Nie liczysz kosztów przejazdu i czasu jaki tracisz na przejazd z jednego salonu do drugiego. A czas to też kasaKomentatorzy napisał(a):Lipa rosła z roku na rok coraz większa, ale cóż. Róbmy swoje.<br><hr>dziadek<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się, jak dla mnie to częściej takie wstawy powinny być organizowane, przynajmniej jest pretekst do wyjścia z domu i małej przejażdżki( w tym roku wyjątkowo małej bo z drugiego końca miasta :/) a atrakcji jest tyle że mógł bym tam 3 dni spędzić i by mi się nie znudziło ;d<br><hr>lookee94Komentatorzy napisał(a):Lipa rosła z roku na rok coraz większa, ale cóż. Róbmy swoje.<br><hr>dziadek<br>Komentatorzy napisał(a):Co Ty piszesz człowieku... Czego oczekujesz po wystawie? tego, że hostessy będą bez majtek latać... Powiedz mi gdzie w jednym miejscu będę mógł porównać tyle motocykli, tyle marek i zobaczyć nowości. Na co dzień mam to w cenie o wiele wyższej, co z tego że w salonie motocyklowym mam to samo za darmo... Nie liczysz kosztów przejazdu i czasu jaki tracisz na przejazd z jednego salonu do drugiego. A czas to też kasaKażdy ma swoje zdanie. Zaraz powiesz że jada to sama przyjemność... Tak zgadzam się z tą uwagą że aby taką przyjemność czerpać trzeba wyjechać poza teren miasta. Ale możemy tak w kółko. Ja idę, Ty nie wiec miłego weekendu życzę... ja z pewnością miło go spędzę na wystawie.<br><hr>MILO<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja np. oczekuje czołowych firm, a ich ubywa z roku na rok.
W tym roku jest na prawdÄ™ kiepsko - szczerze nie polecam<br><hr>michal
W tym roku jest na prawdÄ™ kiepsko - szczerze nie polecam<br><hr>michal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
nie ma stoiska Kawasaki - dlaczego?
na jednej z hal by wypełnić miejsce postawili catering ;/
nie dość że bilet kosztuje 25 zł to jeszcze parking 5 zł / h<br><hr>michal
na jednej z hal by wypełnić miejsce postawili catering ;/
nie dość że bilet kosztuje 25 zł to jeszcze parking 5 zł / h<br><hr>michal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie wróciłem. Duka 1290 nie było - to już wiem. McGuinessa też próżno szukać (przynajmniej rano go nie widziałem) za to Adam Badziak się kręcił:). Brak stoiska Hondy (kolejny rok). Tradycyjnie brakowało Kawasaki jak i prawdziwych nowości. Na pochwałę zasługuje stoisko BMW i Yamahy. Z roku na rok impreza coraz bardziej uboga. Jestem od samego początku i najlepsze było pierwsze wydanie pod nazwą Motocykl Expo. Brakuje mi głównej sceny gdzie coś by się działo, konkursy, nagrody, pogadanki ze znanymi ludźmi. Kurcze, tak bardzo szkoda... <br><hr>dine
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Człowieku, to nie jest krytyka tylko wystawy. Dotyczy to całej branży. To nawet nie jest krytyka, to jest stwierdzenie. Od pierwszej wystawy byłem obecny z obowiązku i mam porównanie . Nie winiłbym organizatorów za zaistniały stan rzeczy, chociaż do czegoś zawsze można się przyyczepić. Wszechobecny kanibalizm podatkowy i rosnące koszty przy ograniczonej sprzedaży są głownym winowajcą.Komentatorzy napisał(a):Lipa rosła z roku na rok coraz większa, ale cóż. Róbmy swoje.<br><hr>dziadek<br>Komentatorzy napisał(a):Co Ty piszesz człowieku... Czego oczekujesz po wystawie? tego, że hostessy będą bez majtek latać... Powiedz mi gdzie w jednym miejscu będę mógł porównać tyle motocykli, tyle marek i zobaczyć nowości. Na co dzień mam to w cenie o wiele wyższej, co z tego że w salonie motocyklowym mam to samo za darmo... Nie liczysz kosztów przejazdu i czasu jaki tracisz na przejazd z jednego salonu do drugiego. A czas to też kasaKażdy ma swoje zdanie. Zaraz powiesz że jada to sama przyjemność... Tak zgadzam się z tą uwagą że aby taką przyjemność czerpać trzeba wyjechać poza teren miasta. Ale możemy tak w kółko. Ja idę, Ty nie wiec miłego weekendu życzę... ja z pewnością miło go spędzę na wystawie.<br><hr>MILO<br>
A na hostessy to nawet nie mam czasu zwrócić uwagi, ale "kątem oka" widziałem. Już są prawie bez majtek, ale jeszcze nie latają.
Również życzę miego weekendu, ja spędzę równie miło z rodziną i znajomymi.<br><hr>dziadek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Duży Duke był, McGuinness tez był,mam z nim fotkę i podpisany przez niego kask.<br><hr>xxxKomentatorzy napisał(a):Właśnie wróciłem. Duka 1290 nie było - to już wiem. McGuinessa też próżno szukać (przynajmniej rano go nie widziałem) za to Adam Badziak się kręcił:). Brak stoiska Hondy (kolejny rok). Tradycyjnie brakowało Kawasaki jak i prawdziwych nowości. Na pochwałę zasługuje stoisko BMW i Yamahy. Z roku na rok impreza coraz bardziej uboga. Jestem od samego początku i najlepsze było pierwsze wydanie pod nazwą Motocykl Expo. Brakuje mi głównej sceny gdzie coś by się działo, konkursy, nagrody, pogadanki ze znanymi ludźmi. Kurcze, tak bardzo szkoda... <br><hr>dine<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie był duży duke? Owszem był Super Duke R ale stary staruszek, stary model. <br><hr>dineKomentatorzy napisał(a):Właśnie wróciłem. Duka 1290 nie było - to już wiem. McGuinessa też próżno szukać (przynajmniej rano go nie widziałem) za to Adam Badziak się kręcił:). Brak stoiska Hondy (kolejny rok). Tradycyjnie brakowało Kawasaki jak i prawdziwych nowości. Na pochwałę zasługuje stoisko BMW i Yamahy. Z roku na rok impreza coraz bardziej uboga. Jestem od samego początku i najlepsze było pierwsze wydanie pod nazwą Motocykl Expo. Brakuje mi głównej sceny gdzie coś by się działo, konkursy, nagrody, pogadanki ze znanymi ludźmi. Kurcze, tak bardzo szkoda... <br><hr>dine<br>Komentatorzy napisał(a):Duży Duke był, McGuinness tez był,mam z nim fotkę i podpisany przez niego kask.<br><hr>xxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Raptem kilka piw. Kokosow nie ma ale mysle ze dla samej ciekawosci warto. Yamaha ma fajne stoisko podobnie BMW do tego jest symulator przechylow na moto od CSS dla kazdego i MT -07 jest. To bedzie fajne moto za rozsadna cene. <br><hr>Kapitan BombaKomentatorzy napisał(a):Mówiąc krótko wystawa warta 25zł? Bo nie wiem czy sie wybrać.<br><hr>PWN<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
brak kawasaki (jednie j300 na stoisko śm) i hondy to niezla kaszana
stoisko h-d i triumpha "zacheca" naklejkami zeby nie siadzac na sprzetach..
ogolnie spoko wystawa ale o jakas 10 za droga
<br><hr>bmi
stoisko h-d i triumpha "zacheca" naklejkami zeby nie siadzac na sprzetach..
ogolnie spoko wystawa ale o jakas 10 za droga

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przestan pieprzyc i idz do okulisty.<br><hr>UziKomentatorzy napisał(a):Właśnie wróciłem. Duka 1290 nie było - to już wiem. McGuinessa też próżno szukać (przynajmniej rano go nie widziałem) za to Adam Badziak się kręcił:). Brak stoiska Hondy (kolejny rok). Tradycyjnie brakowało Kawasaki jak i prawdziwych nowości. Na pochwałę zasługuje stoisko BMW i Yamahy. Z roku na rok impreza coraz bardziej uboga. Jestem od samego początku i najlepsze było pierwsze wydanie pod nazwą Motocykl Expo. Brakuje mi głównej sceny gdzie coś by się działo, konkursy, nagrody, pogadanki ze znanymi ludźmi. Kurcze, tak bardzo szkoda... <br><hr>dine<br>Komentatorzy napisał(a):Duży Duke był, McGuinness tez był,mam z nim fotkę i podpisany przez niego kask.<br><hr>xxx<br>Komentatorzy napisał(a):Gdzie był duży duke? Owszem był Super Duke R ale stary staruszek, stary model. <br><hr>dine<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I widzisz, po co podnosisz mi ciśnienie cwaniakowaniem? <br><hr>dineKomentatorzy napisał(a):Właśnie wróciłem. Duka 1290 nie było - to już wiem. McGuinessa też próżno szukać (przynajmniej rano go nie widziałem) za to Adam Badziak się kręcił:). Brak stoiska Hondy (kolejny rok). Tradycyjnie brakowało Kawasaki jak i prawdziwych nowości. Na pochwałę zasługuje stoisko BMW i Yamahy. Z roku na rok impreza coraz bardziej uboga. Jestem od samego początku i najlepsze było pierwsze wydanie pod nazwą Motocykl Expo. Brakuje mi głównej sceny gdzie coś by się działo, konkursy, nagrody, pogadanki ze znanymi ludźmi. Kurcze, tak bardzo szkoda... <br><hr>dine<br>Komentatorzy napisał(a):Duży Duke był, McGuinness tez był,mam z nim fotkę i podpisany przez niego kask.<br><hr>xxx<br>Komentatorzy napisał(a):Gdzie był duży duke? Owszem był Super Duke R ale stary staruszek, stary model. <br><hr>dine<br>Komentatorzy napisał(a):Przestan pieprzyc i idz do okulisty.<br><hr>Uzi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości