Zobacz wątek - CHŁOPAKI POMOCY !!
NAS Analytics TAG

CHŁOPAKI POMOCY !!

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

CHŁOPAKI POMOCY !!

Postprzez julencja » 28/2/2014, 18:01

Dobra, a więc. Jestem Julka, i tyle wystarczy, ale mam problem. Umawiam się od jakiegoś czasu z motocyklistą. Ona ma urodziny na samym początku maja i wypadałoby coś dać. A ja kompletnie się na motocyklach nie znam, więc tu wasza rola. Chciałabym żebyście dali jakieś pomysły na prezent. Tylko żadne kombinezony, ochraniacze, nerkowce, kaski, rękawice itp. itd. On interesuje się motocyklami gra na gitarze więc mam nadzieję, że zepniecie tyłki i mi pomożecie. Buziaki :* :* :*
julencja
Świeżak

Postprzez SkoQ » 28/2/2014, 18:07

Ile byś chciała droga niewiasto wydać na taki prezent :) ? Rozumiem, że to motocyklista który bardziej się motocyklami interesuje niż na nich jeździ ? :D czy o co chodzi ?
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Ścigacz.pl

Postprzez julencja » 28/2/2014, 18:17

SkoQ napisał(a):Ile byś chciała droga niewiasto wydać na taki prezent :) ? Rozumiem, że to motocyklista który bardziej się motocyklami interesuje niż na nich jeździ ? :D czy o co chodzi ?

Oczywiście, że jeździ. Gdyby nie jeździł to bym mu kupiła piwo :D Nie wiem, w sumie nie myślałam nad ceną. Może coś koło 40/50 zł ? :P
julencja
Świeżak

Re: CHŁOPAKI POMOCY !!

Postprzez Vergon » 28/2/2014, 18:25

julencja napisał(a):On interesuje się motocyklami gra na gitarze więc mam nadzieję, że zepniecie tyłki i mi pomożecie. Buziaki :* :* :*

Lepiej się chyba nie da c'nie?

Obrazek

Buziaki :*
Vergon
VIP Ścigacz.pl

Postprzez Zimny72 » 28/2/2014, 18:35

Przewiąż się kobieto wstążką i daj się rozpakować - myślę że żaden prawdziwy motocyklista by się obraził za taki prezent. ;)

A tak na poważnie: może jakaś nawigacja moto, albo lepszy/droższy multitool? Każdy motocyklista raczej dokładnie wie co mu jeszcze potrzeba do moto i niespodzianki mogą być nie mile widziane (nietrafione) - poza dofinansowaniem tego na co już poluje.
Moto Guzzi V7 - szkoda życia na brzydkie motocykle.
Zimny72
Zimny Drań

Re: CHŁOPAKI POMOCY !!

Postprzez julencja » 28/2/2014, 18:42

Vergon napisał(a):
julencja napisał(a):On interesuje się motocyklami gra na gitarze więc mam nadzieję, że zepniecie tyłki i mi pomożecie. Buziaki :* :* :*

Lepiej się chyba nie da c'nie?

Obrazek

Buziaki :*

hahahaha aż tak zdesperowana to chyba nie jestem :*
julencja
Świeżak

Postprzez julencja » 28/2/2014, 18:44

Zimny72 napisał(a):Przewiąż się kobieto wstążką i daj się rozpakować - myślę że żaden prawdziwy motocyklista by się obraził za taki prezent. ;)

A tak na poważnie: może jakaś nawigacja moto, albo lepszy/droższy multitool? Każdy motocyklista raczej dokładnie wie co mu jeszcze potrzeba do moto i niespodzianki mogą być nie mile widziane (nietrafione) - poza dofinansowaniem tego na co już poluje.

Myślałam o czymś co bardziej by mnie zakryło, ale pomyślę nad wstążką :D Bielizna (dla mnie oczywiście). Ucieszylibyście się z czego takiego?
julencja
Świeżak

Postprzez SkoQ » 28/2/2014, 19:32

Ubierz się w tą fikuśną bieliznę, powiedz że musisz na chwilę iść do łazienki, wyjdź do niego w tym mając na sobie wstążeczkę i zapytaj czy chce odpakować swój prezent urodzinowy. Gwarantuje Ci, że uśmiech na jego twarzy będzie szczery, a prezent będzie trafiony. Powiedz, że poradzili Ci to chłopaki z forum motocyklowego to będzie i Nas kochał na wieki :D (sam bym chciał, żeby moja kobieta dostała takie rady gdyby pytała o prezent na forum motocyklowym :D)
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Ścigacz.pl

Postprzez apiro » 28/2/2014, 20:13

A jak nie to kup mu bluzę/koszulkę z logiem marki jego motocykla i będzie git.
apiro
Świeżak

Postprzez gumis » 28/2/2014, 20:20

Nie, ten temat to musi być fake. Zaczynam tracić wiarę w ludzkość :cry:
gumis
VIP Ścigacz.pl

Postprzez jaroaro » 28/2/2014, 20:32

Tak jak chłopaki napisali, za 50zł kupisz porządną wstążkę, a i na kokardę zostanie : > Możesz kupić nawet 3 kokardy. Gdzie je umieścić to już chyba sama wiesz.
Triumph Street Triple
jaroaro
Bywalec

Postprzez kravec » 28/2/2014, 21:23

Tematów takich było masa. Wystarczy poszukać (na górze strony, w takim wąskim czerwonym pasku jest taki napis: "szukaj" wystarczy kliknąć i dalej wpisać hasełko i znajdzie dużo takich tematów). Jeśli to nie wystarczy to informuję że właśnie powstaje temat zbiorczy do takich pytań- będzie on ulokowany w hydeparku.

Ten temat zamykam.
kravec
Administrator

Powrót do Akcesoria motocyklowe