Kilka spraw do przedyskutowania
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Po prostu byłeś pijany jak ten temat się pojawiał 

,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
brardso podhgopne
no to po dzisiejszej wycieczce do łodzi pojawił się mój pierwszy wpis w minach
btw ten tytuł tematu jakiś taki z dupy, mało się rzuca w oczy, moze by go zmienić na coś rodem z pierwszej strony faktu np. Mordercy czają się na allegro, albo to może uchronić twoje życie!
albo po prostu "MINY Z OGŁOSZEŃ!!! tych motocykli unikajcie! "

no to po dzisiejszej wycieczce do łodzi pojawił się mój pierwszy wpis w minach

btw ten tytuł tematu jakiś taki z dupy, mało się rzuca w oczy, moze by go zmienić na coś rodem z pierwszej strony faktu np. Mordercy czają się na allegro, albo to może uchronić twoje życie!

albo po prostu "MINY Z OGŁOSZEŃ!!! tych motocykli unikajcie! "
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
W sumie można temat założony dawno więc autor raczej nie będzie miał nic przeciwko.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Kravec założyłeś ten temat zbiorczy "prezent dla motocyklisty" ? jak tak to proponuję od teraz wszystkie inne napotkane tematy o prezentach zamykać i wstawiać link do tematu "prezent dla motocyklisty" z informacją ze teraz tylko tam pytamy o prezenty...

-
melvin - PierwszyOkrutny
Założę dzisiaj bo widzę wyraźnie taką potrzebę. Był jakiś głos sprzeciwi (teraz nie pamiętam- przepraszam że bezosobowo). Za niedługo się tym zajmę.
Jedyne co pozostaje do wymyślenia to kwestia "drogowskazu" do niego. Czy zostawiamy i będziemy odsyłać po prostu?
Jedyne co pozostaje do wymyślenia to kwestia "drogowskazu" do niego. Czy zostawiamy i będziemy odsyłać po prostu?
-
kravec - Administrator
Jestem za przyklejeniem- w hydeparku i tak jednocześnie żyje góra 5 tematów, co z przyklejonymi nie daje liczby większej niż 10, a na stronie jest 25 czy 30- nie ma problemu. Ale mamy demokrację więc pytam jak się na to zapatrujecie?
-
kravec - Administrator
I jeszcze jedno: na spodzie tematu wrzucam tagi- tak żeby wyszukiwarka pokazywała ten temat cokolwiek się wpisze:
co na prezent dla chłopaka, co dać motocykliście itd. Zgoda?
Edycja:
Oto i jest:
viewtopic.php?t=96653
co na prezent dla chłopaka, co dać motocykliście itd. Zgoda?
Edycja:
Oto i jest:
viewtopic.php?t=96653
-
kravec - Administrator
Pytanie mam? przespałem coś? nie było mnie chyba 2 dni ,a na forum jak by przybyło tysiąc userów... takiego wysypu tematów to w zimie nie było nawet.
p.s uprzątnąłem troszkę 4 pierwsze działy, reszta w wolnym czasie.
p.s uprzątnąłem troszkę 4 pierwsze działy, reszta w wolnym czasie.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
@Melvin czemu ma sluzyc ten spam w viewtopic.php?t=96683 ? Jesli uwazasz, ze temat glupi to nie komentuj lub usun.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Przecież zapytał o fajny motocykl do 50km, uważam że mój gixer jest fajny, a że stoi 15m w linii prostej odemnie to się kwalifikuje do wymagań autora tematu który jasno napisał że moto do 50 kilometrów. Więc o co ci chodzi? masz problem z tym że w przeciwieństwie do ciebie nie kasuję od razu tematu(czyt. jazda KTMem bez kwitów), tyko staram się wyjaśnić temat i nauczyć tych ludzi myśleć?
Ogólnie ten temat jest napisany w tak idiotyczny sposób że obraża mnie jako użytkownika, osobiście wstydziłbym się napisać takie gówno.
Ogólnie ten temat jest napisany w tak idiotyczny sposób że obraża mnie jako użytkownika, osobiście wstydziłbym się napisać takie gówno.

-
melvin - PierwszyOkrutny
rutek15 napisał(a):znacie jakieś fajne moto do 50km?
melvin napisał(a):tak
malomi napisał(a):Mi też coś świta, ale muszę się jeszcze zastanowić.
Super !! ... Zwlaszcza , ze przeedytowales swoj nastepny post. Moze ty to uwazasz za sensowna dyskusje co jest watpliwym biorac pod uwage, ze to nie sa wycinki a pelne cytaty 3 kolejnych po sobie postow.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
głupie pytanie=głupia odpowiedź, osobiście uważam że wychowywanie zgrai tłuków niezdolnych do samodzielnego rozwiązywania problemów jest sporym błędem.
Co do wyedytowania posta, to po prostu coś do niego dopisałem, mam możliwość edycji to z niej korzystam, czasem dopiszę nową myśl, czasem poprawię literówkę czy jakiś błąd w składni... Nie wiem czemu aferzyści od razu doszukują się podstępu w edytowaniu postów? kurwa aż mnie śledziona swędzi jak wchodzę i czytam wywody zakompleksionych służbistów... (leff nie o tobie) piszę swoje posty z pełną świadomością tego że jestem odpowiedzialny za ich treść, znam regulamin i siedzę na tym forum od ładnych kilku lat. A tu i tak jeden z drugim robią ze mnie jakiegoś kurwa agenta bo edytowałem swój post... Rosi, jak sam bezpodstawnie wywaliłeś temat w którym mogła się rozwinąć ciekawa dyskusja (tak tym żyje forum) to jakoś ci zabrakło odwagi żeby przyznać się do błędu, tylko skleiłeś wary i udałes że nic się nie stało, ale jak jest okazja żeby odbić piłeczkę i przyjebać się o 2 posty to już kurwa wielki kozak... Kurwa szczerze to piszę ŻAL MI CIEBIE panie ciepły!
Co do wyedytowania posta, to po prostu coś do niego dopisałem, mam możliwość edycji to z niej korzystam, czasem dopiszę nową myśl, czasem poprawię literówkę czy jakiś błąd w składni... Nie wiem czemu aferzyści od razu doszukują się podstępu w edytowaniu postów? kurwa aż mnie śledziona swędzi jak wchodzę i czytam wywody zakompleksionych służbistów... (leff nie o tobie) piszę swoje posty z pełną świadomością tego że jestem odpowiedzialny za ich treść, znam regulamin i siedzę na tym forum od ładnych kilku lat. A tu i tak jeden z drugim robią ze mnie jakiegoś kurwa agenta bo edytowałem swój post... Rosi, jak sam bezpodstawnie wywaliłeś temat w którym mogła się rozwinąć ciekawa dyskusja (tak tym żyje forum) to jakoś ci zabrakło odwagi żeby przyznać się do błędu, tylko skleiłeś wary i udałes że nic się nie stało, ale jak jest okazja żeby odbić piłeczkę i przyjebać się o 2 posty to już kurwa wielki kozak... Kurwa szczerze to piszę ŻAL MI CIEBIE panie ciepły!

-
melvin - PierwszyOkrutny