Który motocykl najwyższy i najwygodniejszy?
• Strona 1 z 1
Który motocykl najwyższy i najwygodniejszy?
Cześć Wszystkim szukam pierwszego moto, a ze mam 196cm wzrostu, chcialbym się poradzic specjalistów, który moto będzie wyższy, wygodniejszy i ogólnie większy? Zastanawiam się między er5, cb500, gs500. Drugie pytanie, który motocykl będzie łatwiej kupić w młodszym roczniku? Chcialbym wydać ok 4 do max5tys zl.
pozdrawiam i z góry dziękuję
pozdrawiam i z góry dziękuję
- StasiekWz
- Świeżak
GS 500 odpuść, jest motocyklem niskim. Mi to nie przeszkadzało, ale przy prawie 2 metrach możesz mieć problem. W tej kasie coś znajdziesz przyzwoitego Sam swojego GS'a sprzedałem za niecałe 5 koła, a był w wydaje mi się bardzo dobrym stanie
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
- chester240
- Świeżak
Na pewno nie wchodź na nic co ma dużo koni mechanicznych bo nie umiesz na tym jeździć Ale są motocykle które po prostu są wyższe... to nie działa w ten sposób że im większe moto tym ma więcej koni
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Nie ta liga.
GS jest najniższy, CB będzie na pewno wyższa, jak Ci bardzo zależy to możesz szukać większych maszyn ale do blokowania czyli dodatkowe koszta i latanie z papierami.
GS jest najniższy, CB będzie na pewno wyższa, jak Ci bardzo zależy to możesz szukać większych maszyn ale do blokowania czyli dodatkowe koszta i latanie z papierami.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Na ER-5 przy 184cm bylo calkiem okej. Owiewek i prodili specjalnie tam nie ma, wiec moze sie nada. Tyle, ze w tym budzecie cudow nie oczekuj - moja byla bdb, ale kosztowala rok temu dwa razy tyle..
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Ja ER-5 nie odradzam ale też jej nie polecę, amory i tylny hamulec to niestety kamień łupany choć jako moto użytkowe jest bardzo fajna, wygodna i ogólnie całkiem przyjemna.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
wymiana przewodów na oploty dużo pomaga przy spowalniaczach er5
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości