Napęd z allegro
• Strona 1 z 1
Napęd z allegro
Witam,
potrzebuję wymienić napęd w moim moto i szukam pewnego sprzedawcy z allegro, ponieważ doszły mnie słuchy, że napędy sprzedawane na allegro (w atrakcyjnych cenach) często są podróbkami. Tego chciałbym uniknąć. Czy może ktoś z was zaopatrywał się w napęd z allegro i mógłby polecić któregoś sprzedawcę. Ja potrzebuję DID VX525 i zębatki JT.
potrzebuję wymienić napęd w moim moto i szukam pewnego sprzedawcy z allegro, ponieważ doszły mnie słuchy, że napędy sprzedawane na allegro (w atrakcyjnych cenach) często są podróbkami. Tego chciałbym uniknąć. Czy może ktoś z was zaopatrywał się w napęd z allegro i mógłby polecić któregoś sprzedawcę. Ja potrzebuję DID VX525 i zębatki JT.
- Kamis_gsxr
- Świeżak
http://www.larsson.pl/index.php?c=od&t=did%20525 Sprzedają komplety. Raczej oryginalne.
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
- Kamis_gsxr
- Świeżak
Zrobisz jak uważasz. Najlepiej jeżeli zgłosi się ktoś kto kupował od zaufanego człowieka. Podobnie jest z olejami motul na allegro. Ludzie kupują po dużo niższej cenie, a potem zastanawiają się i piszą po forach z pytaniem czy kupili oryginalny. Niestety jestem biedny i nie stać mnie na tanie rzeczy.
Triumph Street Triple
- jaroaro
- Bywalec
ja tutaj kupowałem i ceny mieli duuuuuzo lepsze niz na Allegro no i na pewno oryginał http://italyracing.ceti.pl/index.php?si ... szukiwarka
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
jaroaro, dlatego napisałem tego posta. Zazwyczaj zaopatruje się w jednym sklepie, jednak jest spora różnica cenowa i dlatego mam dylemat. Czekam na odp. kogoś kto kupował napęd z allegro.
- Kamis_gsxr
- Świeżak
- Kamis_gsxr
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa