co bezpieczniejsze
• Strona 1 z 1
co bezpieczniejsze
Witam wszystkich. Chciałbym się dowiedzieć jaka kurtka będzie bezpieczniejsza. Tekstylna czy skórzana? co myślicie o kurtce OZONE model DELTA lub SOLO ( cena 330 i 350 zł. warto?) i jakie spodnie polecicie (żeby były w miarę dobre i za niewygórowaną cenę (do 200zł)
-
clarus - Świeżak
Wszystko zależy do czego ma być ta kurtka, ponadto lepiej jeździć w jakiejkolwiek motocyklowej niż w skajce z bazaru.
Dysponujesz niskim budżetem więc celuj w teksty, z tańszych firm wybrałbym adrenalinę, Ozone odpuść sobie, miałem model delta i rozsypał się po sezonie (zamek, rzepy, szwy)
http://sklep.scigacz.pl/kurtka-tekstyln ... =1594_1597
Jestem strasznym przeciwnikiem opinii, że jak nie ma na alpina to nie ma co kupować.
Dysponujesz niskim budżetem więc celuj w teksty, z tańszych firm wybrałbym adrenalinę, Ozone odpuść sobie, miałem model delta i rozsypał się po sezonie (zamek, rzepy, szwy)
http://sklep.scigacz.pl/kurtka-tekstyln ... =1594_1597
Jestem strasznym przeciwnikiem opinii, że jak nie ma na alpina to nie ma co kupować.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Uwazam, ze jesli "eksperyment" sie powiodl i pacjent przezyl to ubranko spelnilo swoje zadanie i moze bez zalu zostac wyrzucone.
BMW -> KTM. Mogę mieć spaczenie zawodowe.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
jasnoksieznik,
zwróć, proszę uwagę na pytanie autora.
wskazana kwota przez autora sugeruje, że mimo niskiego pułapu mamony, nie szuka on produktu jednorazowego
zwróć, proszę uwagę na pytanie autora.
wskazana kwota przez autora sugeruje, że mimo niskiego pułapu mamony, nie szuka on produktu jednorazowego
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
leff napisał(a):dobre jeany z kevlarem maja lepszy wspolczynnik scieralnosci niz skora z tym, ze prawdopodobnie ze skora uda sie powtorzyc eksperyment a z jeansami nie.
Zazwyczaj dają radę. Wystarczy poczytać Motormanię- ich naczelny ma wyjątkowy talent do zaliczania gleb i sam pisał kiedyś że jego mottoweary przeżyły już niejedną, a dalej się trzymają. Naczelny ścigacza- Lovtza też to potwierdzał jak z nim kiedyś rozmawiałem.
-
kravec - Administrator
Czy ja wiem..
Ale przy postrzale wolałbym kamizelkę z kevlaru niż ze skóry- jest to bardzo wytrzymały materiał. Za to skóra dopasowuje nam się do ciała- w końcu z jakiegoś powodu w wyścigach na chwilę obecną jeżdżą w skórach nie texach z kevlarem. Choć Rukka ma chyba kombiaka sportowego tekstylnego.

Ale przy postrzale wolałbym kamizelkę z kevlaru niż ze skóry- jest to bardzo wytrzymały materiał. Za to skóra dopasowuje nam się do ciała- w końcu z jakiegoś powodu w wyścigach na chwilę obecną jeżdżą w skórach nie texach z kevlarem. Choć Rukka ma chyba kombiaka sportowego tekstylnego.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości