[Suzuki] Suzuki Hayabusa - GSX-R 1300 model 2008
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Sry ze w Pl sie nie urodzilemi nie mam Pl klawiatury, jesli masz problemy ze zrozumieniem, zchecia napisze jeszce raz på dunsku, niemiecku albo angielsku....
albo jeszcze lepiej ty mnie nauczysz po polsku....<br><hr>hmm....

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
latasz zapewne komarem lub innym pierdzipedem i probujesz cos napisac bez sensu. nie rozumiem takich ludzi jak ty. wybacz <br><hr>fakirrKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle pelno kometazy od osub kture nigdy na hayabusa nie jezdzily i na codien zadupczja na motorze z lat 80-tych albo z 75KM hahaha... ciekawe czemu beda wszystkie modele wysprzedane w 2008 jesli to taki brzytki chebel??!!???
Ja co rok kupuje nuwke scigacza, na ten czekalem bardzo dlugo, jestem pozytywnie zaskoczony.... jeszce rak suzuki pokazala: SUZUKI OWNS THE ROAD....<br><hr>Busa-king...<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no i co kupoisz se nowke hayabusy?? pir.dolisz!! jak se kupiz to zapraszam do mnie to przewieziesz mnie.. jest tos chetny przyjechac do mnie to wpadajcie.. przeiwzieciem nie na motorku bo ja nie mam jeszcze swojego.. rozglądam sie.. ZApraszam... KTo przyjedzie nech szostaiwkomentarz na forum????Komentatorzy napisał(a):Jak zwykle pelno kometazy od osub kture nigdy na hayabusa nie jezdzily i na codien zadupczja na motorze z lat 80-tych albo z 75KM hahaha... ciekawe czemu beda wszystkie modele wysprzedane w 2008 jesli to taki brzytki chebel??!!???
Ja co rok kupuje nuwke scigacza, na ten czekalem bardzo dlugo, jestem pozytywnie zaskoczony.... jeszce rak suzuki pokazala: SUZUKI OWNS THE ROAD....<br><hr>Busa-king...<br>
!!<br><hr>bandit
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komentatorzy napisał(a):Ja co rok kupuje nuwke scigacza, na ten czekalem bardzo dlugo, jestem pozytywnie zaskoczony.... jeszce rak suzuki pokazala: SUZUKI OWNS THE ROAD....<br><hr>Busa-king...
phii mi suzuki, yamaha, kawasaki, honda, mv, aprilia, ducati, benelli, triumph prezysylaja co pół roku swoje modele koncepcyjne żebym miał jako pierwszy wiec chłopcze z danii czy innego kraju, którego język nie posiada samogłosek lepiej usiądż i oddychaj...
- Bobzone
- Świeżak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ty gówno sobie kupisz cieniasie pieprzony naucz się pisać i pisz ,a nie mądrujesz się ty kupujesz co roku nówkę ścigacza a gówno taki debil jak ty pozwoli sobie co najwyżej na 15 KM w jakimśtam Loncinie ,a te marne 75KM to na takie pewnie nawet kasy nie masz ,a poresztą bys sie na takim zabil!!!!!!<br><hr>jyKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle pelno kometazy od osub kture nigdy na hayabusa nie jezdzily i na codien zadupczja na motorze z lat 80-tych albo z 75KM hahaha... ciekawe czemu beda wszystkie modele wysprzedane w 2008 jesli to taki brzytki chebel??!!???
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Taki jesteś obeznany w temacie a nie wiesz, że Hayabusa to nie rasowy "ścigacz" tylko motocykl sportowo - turystyczny... ale hojrokujesz:P ...a zamiast tych (podobno) nowych sprzętów, kup sobie raczej słownik ortograficzny <br><hr>MKKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle pelno kometazy od osub kture nigdy na hayabusa nie jezdzily i na codien zadupczja na motorze z lat 80-tych albo z 75KM hahaha... ciekawe czemu beda wszystkie modele wysprzedane w 2008 jesli to taki brzytki chebel??!!???
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Komar by go potargał:-)<br><hr>$Komentatorzy napisał(a):Jak zwykle pelno kometazy od osub kture nigdy na hayabusa nie jezdzily i na codien zadupczja na motorze z lat 80-tych albo z 75KM hahaha... ciekawe czemu beda wszystkie modele wysprzedane w 2008 jesli to taki brzytki chebel??!!???
Komentatorzy napisał(a):latasz zapewne komarem lub innym pierdzipedem i probujesz cos napisac bez sensu. nie rozumiem takich ludzi jak ty. wybacz <br><hr>fakirr<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zaje....y motorek, szkoda że jest taki drogi ale nie ma sie co dziwic w końcu to 1300-setka. Na razie marze tylko o takim motorze choć i tak z poczatku bałbym sie wsiąść na takie "bydle".pozdro wszystkich!! <br><hr>kryst
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie znalazlem w opisie informacji odnosnie amortyzatora skrętu. Poprzedni model hayabusy również bywa opisywany bez jego uwzglednienia mimo iż go posiada - czy to jakaś norma czy też niedbałość dziennikarska ?<br><hr>subbar
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no tak slepy jestem jest przeciez na zdjeciu ...<br><hr>subbarKomentatorzy napisał(a):Nie znalazlem w opisie informacji odnosnie amortyzatora skrętu. Poprzedni model hayabusy również bywa opisywany bez jego uwzglednienia mimo iż go posiada - czy to jakaś norma czy też niedbałość dziennikarska ?<br><hr>subbar<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ta Busa jest zapewne lepsza jak sex, picie zimnego piwa na pustyn ahhhh ktoregos pieknego dnia sprawie sobie to Cudo:-)i<br><hr>Glodias
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam stareko hayka, i strasznie szkoda mi go zmieniac. Wsadzilem w niego ponad 10tyspln i osiagam moc 202KM. Mysle ze nowa Hayabusa niema nawet cienia szansy przy mojej straej. A stylistycznie tes sie niepopisali, ja mam czarna perelka z chromowanymi i zlotymi wstawkami. ODP jak macie swoje Hayki<br><hr>Mr QKomentatorzy napisał(a):ok ok suzuki gratulacje starej hayabusy, faktycznie motocykl skonstruowany prawie bezblednie...ale co od teraz w motocyklach bedzie panowal trend jak, nie wiem, w peugeocie (chodzi mi o auta) ze co zmienimy przednie lampy tu damy listewka, tam kufa antenke i bedzie nowe...litosci!! poza tym ja rozumiem ze dumni inzynierowie z suzuki nie traktuja konkurencji w postaci chociazby tego monstrum zzr 1400 powaznie...a powinni bo jak zobaczylem z e NOWA busa ma miec znowu silnik 1300 to prasknalem takim smiechem ze monitor oplułem...i 180 KM...hahahahahhaha co to jest w dzisiejszych czasach 180 KM jak na super motocykl??!! zgadzam sie to ogromna moc prawie nie do okiełznania ale to sie nie bedzie sprzedawało tak jak 200 koni kawy, kudzie chca haseł marketingowych ludzie chca miec NOWĄ buse, nowy supermotocykl batmana a nie kasie skrzynecka motocykli, zrobili jej lifting, wjebali make- up i mysla ze cacy..a ch***!!! <br><hr>bobzone<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie no poprostu cuo swiata..szybkosc i ta lekkosc to jest cos...ale pomarzyc sibie moge..heh..ale dla mnie to numer jeden na ulicach:)<br><hr>Niunia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stary .. ale z ciebie pajac chyba cię matka nie kochała w dziećnistwie .. umiesz czytać ?!?!?!?!!! po pierwsze Czy Podane są ostateteczne pomiary mocy nowej Hayabusy K8 ?? Nie nie są !! po drugie tak się wydurniłes jesli chodzi o porównanie z ps3 ze zkoda gadać !! po trzecie listewka , antenka po tym faktycznie stwierdziłęm ze wypowiedział sie nie kto inny jak pajac !! po czwarte "Zwiększono skok tłoka o 2 mm, dzięki czemu pojemność silnika wzrosła do 1 340 cm3." wiesz co ŚMIESZNY jesteś !! po piąte Tak moc 180 KM to moc prawie nie do opanowania .. tak nieliczni na świecie sobie radzą z tymi 180 KM !! jezu WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA !! Wiesz co Do gnoju pajacu !!<br><hr>hayaK8
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gościu! Chyba nie bardzo wiesz co piszesz albo łyknąłeś coś innego niż red bull<br><hr>gixerKomentatorzy napisał(a):nie no nie moge , spialem sie jak to zobaczylem!! co tam sie dzieje w suzuki??!! to wlasnie przez takie bledy motocykle suzuki w tescie masterbike dostaly po dupoe tak ze do depot zjezdzaly z mina jak nastolatka po pierwszym razie po pijaku...
Pamietam ze jakis rok, dwa temu byly ploty, ze nowa busa to bedzie juz monstrum, ze w ogole silnik 1600 ze dylion zylion kucykow i wtedy tez sie z tego smialem no bo po co komu nie wiem 230 KM seryjne?? ale kuna tez 2 stowki mogliby dac chociazby dlatego ze konkurencja daje. I co sprzedawcy w salonach suzuki beda mowili "no to jest najszybszy seryjny motocykl na swiecie" jak do tej pory??!!
I taki potencjalny klien wpisze sobie to zdanie w google i mu wyjdzie ze ta busa to chuj nie najszybsza jest. Ale sie zdenerwowalem przysiegam!!!Jak w takiej korporacji mozna dopuscic do takiego czegos? ta busa podzieli rynkowy los playstation 3!!brzmi trywialnie? a sytuacja dokladnie taka sama!!z tym ze ps3 faktycznie roznila sie od ps2 czyms wiecej niz wygladam (a i na tym polu zadnych radyklanych posuniec nie uswiadczylismy w przypadku hayabusy)...nie no juz nie wiem cio pisac, ide zapalic papierosa i red bulla łyknac bo normalnie padaczki zaraz dostane<br><hr>bobzone<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oj jakie cudo...
ahh chcialabym taka maszyne poczuc
i ta predkosc
Moge sobie pomarzyc bo za 50 kawalkow na pewno nie kupie... ;(<br><hr>Milka

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hej jestem becia mam pyt. jakie sa str.inenetowe gdzi mozna obejrzec takie cacka???????????????<br><hr>BETY:)
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości