Zobacz wątek - R1 prawo jazdy idiota na moto
NAS Analytics TAG

R1 prawo jazdy idiota na moto

Przepisy, prawo
_________

R1 prawo jazdy idiota na moto

Postprzez Vesemir19900 » 16/2/2014, 18:59

Witam, zakładam nowy temat bo nie znalazłem podbnego, choć forum jest obszerne..
Mam problem, mieszkam w małej miejscowości w woj. łódzkim. Mamy tu nie więcej niż 400 mieszkańców.
Problem polega na tym, że wiele osób jak ja ma motocykle, wszyscy raczej jeżdża normalnie, a problem dotyczy barana na yamaszce R1.
Ten oto osobnik lubi w ZABUDOWANYM! terenie osiągąć 200km/h, jeżdzić mi pod oknem w te i spowrotem, żeby się pochwalić iż ma mocniejszy motocykl.. jakby tego było mało, jeździ na 1 kole czasami 30 cm od mojej kurtki, czasem chodzę z żoną i naszym psem na spacer, nie mało było sytuacji kiedy by nas potrącił, zawsze przejeżdzając doda pare razy gazu, czasem coś mu strzeli z rury..
Pali gume na drodze prawie pod moim oknem, koleguje sie z moim sąsiadem co ma BMW e39 w gazie i razem stoją na krzyżówce i się popisują.. Nie wiem, czy gość ma prawo jazdy na moto czy nie, na drodze poza okolicznymi wioskami go nie widziałem, tym bardziej na żadnym zlocie.
Koleś kilka razy zobaczył ode mnie "faka" i się poskarżył kumplom, kilka razy mało nie było bójki.. Nie mogę zgłosić tego do komendy policji odpowiedzialnej za tą miejscowość, bo jego sąsiad jest tam "szychą" i nic by z tego nie wyszło.. Pytanie co z tym gościem zrobić, łamie wszystkie możliwe przepisy na drodze, ma koło 27 lat a zachowuje się jak 14-letni szczeniak (bez obrazy chociaz nawet tacy mają więcej we łbie). R1 piękny sprzęt, ale nie w rękach idioty. Proszę o pomoc, bo wyjeżdżając na drogę jako normalny uczestnik ruchu drogowego obawiam się o swoje życie, czy taki debil we mnie nie wjedzie, albo na spacerze mnie nie rąbnie jadąc na 1 kole.
Vesemir19900
Świeżak

Postprzez freestyle431 » 16/2/2014, 20:20

co za ludzie na tym świecie żyją... Po prostu nie wierzę, że można być aż tak głupim i w dodatku bezkarnym.
freestyle431
Świeżak

Postprzez Vergon » 16/2/2014, 21:10

Spokojnie, długo tak nie pojeździ, niedługo problem rozwiąże się sam.
Vergon
VIP Ścigacz.pl

Postprzez leff » 16/2/2014, 21:21

nagrac i wyslac do WRD oraz wrzucic na YT
Twoj podpis jest za dlugi
leff
ZlyCzlowiek

Postprzez Walenty » 17/2/2014, 00:00

Tak trochę... ...no trolem pachnie.
Watch out, we got a badass over here!
Walenty
Moderator

Postprzez SkoQ » 17/2/2014, 08:02

Mi też pchanie trollem :) ale nagraj barana, wrzuć komendzie na stronę na fejsa ;)
Motocykle sportowe są do jazdy sportowej, a nie do nauki.
SkoQ
VIP Ścigacz.pl

Powrót do Prawo