Zobacz wątek - <i>[biblioteka]</i> Przebieg kursu na prawo jazdy...
NAS Analytics TAG

[biblioteka] Przebieg kursu na prawo jazdy...

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Komentatorzy » 14/2/2014, 23:27

Komentatorzy napisał(a):E-mail KursNaKierowce@wp.pl OSZUST I NACIĄGACZ jeb***.<br><hr>OLEK<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam Was E-mail KursNaKierowce@wp.pl to Dawid Nowicki,okropny OSZUST. Naciągnął mnie na dużą kasę. Podobno ma kilka kont lewych,ciągnie kase ile się daje,a potem się zmywa,pisałem z nim półtora miesiąca,zapewniał i obiecywała ja głupi wierzyłem i zapłaciłem kase. Potem ślad po nim zaginął. On kłamie jak z nut,to jego zawód oszusta. Ludzie czego się boicie,złóżmy się na prywatnego detektywa,oni go odszukają,samemu jest ciężko,a razem łatwiej.Ten kogo oszukał niech się odezwie.Proszę pisać mi na odpowiedż na tej stronie,pomyślimy co dalej.Fałszuje dokumenty i wysyła jakieś lewe co wogóle nie istnieją.<br><hr>Oszukany<br>
Witam. Ja też zostałem oszukany przez Nowickiego, mój kontakt to bobrek92@onet.eu pisze się na to by go odszukać.<br><hr>Wojtas.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2014, 00:42

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>
Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami

dorian__w@wp.pl

Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci ;)<br><hr>dorianwwww<br>
Komentatorzy napisał(a):bardzo prosze o kontakt do jakiejś kompetentnej osoby której można zaufać i ile by mnie to prawko kosztowało?<br><hr>Aga<br>
hej ja przebrnalem przez niejedno forum i w koncu znalazlem swoj dokument pod prawojazdy@safe-mail.net polecam nie oszukuje<br><hr>karool
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2014, 01:12

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadze szkole jazdy oferuje tanio szybko i dyskretnie prawo jazdy. Prawo jazdy jest orginalne oczywiscie z wpisem do rejetru. Odbior prawa jazdy tylko w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie(NIE MOZLIWE JEST WYSLAC PRAWKA POCZTA JESLI MA BYC Z WPISEM DO REJESTRU)nr kontaktowy to 695761513 (z oczywistych wzgledow tylko sms) pisac prosze w godzinach od 15 do 22<br><hr>dyskretnie <br>
Komentatorzy napisał(a):gdzie moge kupic prawo jazdy od pewnej osoby pilnie potrzebuje <br><hr>ewa<br>
u prawojazdy@safe-mail.net tam pewnie kupisz<br><hr>gracjan
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2014, 02:36

Komentatorzy napisał(a):Sprzedam: prawo jazdy, świadectwa i inne dokumenty !

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>
Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.

anikaa27@o2.pl<br><hr>an<br>
Komentatorzy napisał(a):Ok 10 000 wchodzę w to <br><hr>Kruk<br>
Komentatorzy napisał(a):heheh co za idioci<br><hr>madzia<br>
Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,

Zaliczka w kwocie 1000 zł na konto 15 1140 2004 0000 3702 7140 6623
Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin
reszta po sprawdzeniu osobiscie dokumentow kolejna 2 tyś

1. Czy kiedykolwiek miał/a pan/i do czynienie z autem ?
2.Czy kiedykolwiek miał/a pan/i wypadek samochodowy ""jeśli tak to co
było powodem tego"" ? proszę pisać
szczerze bo jestem w stanie to sprawdzić

3.ile już pan/i jezdzi autem ?
4.Jaka wiedza jest na temat auta ?

PONIŻEJ PODAJE NIEZBĘDNE DANE JAKIE BĘDĄ MI POTRZEBNE :

IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -
SKAN PANA ZDJĘCIA MINIATURKĘ TAKIE JAK SIĘ WYRABIA DOWÓD OSOBISTY -
SKAN WŁASNEGO PODPISU NAJLEPIEJ NA CZYSTEJ BIAŁEJ KARTCE -

SIKORA TO OSZUST NIE MA TAKIEGO ADRESU UWAGA <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>
Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>
Komentatorzy napisał(a):zapraszam do mnie na email <br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):pawel_czyzowski@wp.pl

Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :

pawel_czyzowski@wp.pl<br><hr>Czarodziej<br>
Siema prawojazdy@safe-mail.net zalatwia<br><hr>gostek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2014, 15:08

Komentatorzy napisał(a):u prawojazdy@safe-mail.net tam pewnie kupisz<br><hr>gracjan<br>
nastepny oszust!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2014, 15:09

Komentatorzy napisał(a):pani Ewo tu na forum są e-maile osób które sie polecaja lub wpisze pani w google sprzedam prawo jazdy <br><hr>rumcajs<br>
Komentatorzy napisał(a):znam kontakt do osoby ktora sie tym zajmue i chetnym moge podac. Sprawdzona osobiscie przeze mnie i przez wiele innych osob o czym przekonaja sie panstwo sami

dorian__w@wp.pl

Dysponuje tez adresami posiadaczy kont wiekszosci oszustwo w sieci ;)<br><hr>dorianwwww<br>
Komentatorzy napisał(a):bardzo prosze o kontakt do jakiejś kompetentnej osoby której można zaufać i ile by mnie to prawko kosztowało?<br><hr>Aga<br>
Komentatorzy napisał(a):hej ja przebrnalem przez niejedno forum i w koncu znalazlem swoj dokument pod prawojazdy@safe-mail.net polecam nie oszukuje<br><hr>karool<br>
pisalem z nim!!!! chce 50% zaliczki!!!oszustem jest!!!<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2014, 15:13

Komentatorzy napisał(a):Witam serdecznie wszystkich zainteresowanych którzy chcą uzyskać wymażony dokument na początek chciał bym wam oswiadczyc że jestem Egzaminatorem pierwszegon stopnia siedzę w tym fachu od ponad 15 lat ogłaszam się się tu tylko z 2 powodów pierwszą moją sprawą kluczową jest to aby dobrze wykonac swoją prace tak aby każdy z moich klientów był w 100% zadowolony i nie martwił się niczym 2 sprawa cenie się za moją pomoc lecz moją pomoc w uzyskani wymazonego prawa jazdy będziecie pamiętali do końca swoich dni jestem poważnym człowiekiem i oczekuję tego samego od was zdradzę wam cos czego nie powinienem robic Prawda jest jednak taka jeżeli jesteś dobrze przygotowany teoretycznie bo przecież spędziłeś kilkadziesiąt godzin przed komputerem rozwiązując z różnych wydawnictw testy.
Jeśli masz nawet wiedzę bo przeczytałeś kilkanaście poradników to nie masz 100% szans na pozytywny wynik.
Powiem więcej nie masz nawet 50% szans.
Ogólnopolskie statystyki nie kłamią zdaje tylko egzamin z teorii ok. 27% kursantów!.Tak, to są objawy stresu. Chyba nie muszę, was przekonywać że stres jest waszym największym wrogiem podczas egzaminu na prawo jazdy. Niestety podczas kursu nauki jazdy nie nauczycie się jak sobie z nim radzić a z badań wynika że większość niepowodzeń spowodowanych jest właśnie przez stres.Swój zawód wykonuje z pasją i zaangażowaniem 100% ym. Zawsze wychodziłem z przekonania że jeśli ja mam prawo jazdy to dlaczego nie miałbyś Mieć Ty? odpowiem wam na wszystkie pytania jakie chcieli byscie tylko wiedziec można ze mną się tylko skontaktowac poprzez adres E-mail KursNaKierowce@wp.pl.Powód dla którego warto skorzystac z mojej pomocy? Oszczędzasz Koszt kolejnych egzaminów i nerwy związane z kolejnym pozdrawiam wszystkich serdecznie i do usłyszenia.<br><hr>Dawid<br>
Komentatorzy napisał(a): KursNaKierowce@wp.pl OGŁOSIŁEM SIĘ DLA NAIWNYCH LUDZI W CISKAM IM GŁUPOTY ŻE ZAŁATWIĘ PRAWO JAZDY ,A TACY SĄ CO ICH NIE BRAKUJE I PCHAJĄ MI KASĘ ILE POWIEM TYLE ŚLĄ . PŁYWAM W FORSIE ,ZAROBIŁEM 4 MIL JARDY NA CZYSTO I NIE ODPROWADZIŁEM OD TEGO PODATKU he,he,he.he,he.........Z UŚMIECHEM POZDRAWIAM. Ps.ZAPOMNIAŁ BYM DODAĆ ŻE NIKT NIE MORZE SIĘ ZA MNIE POD ŁOŻYĆ DLA TEGO ŻE E-mail NIE MORZE SIĘ POWTARZAĆ JEŻELI KTOŚ BY CHCIAŁ GO PO POWTÓRZYĆ TO WPADNIE NAPIS ŻE TAKI E-mail ISTNIEJE .<br><hr>DAWID NOWICKI<br>
a i przyjdzie czas na ciebie gnoju!!! ze tos Cie znajdzie...........+<br><hr>ugio
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 15/2/2014, 19:56

Komentatorzy napisał(a):Polecam wszystkim Pana Dawida Nowickiego Odebrałem swój wymarzony dokument i jestem szczęśliwy nie dajcie się naciągnąć komu innemu bardzo konkretny facet polecam.<br><hr>Andrzej<br>
SAM SOBIE DODAŁ SKUR......YN KOMENTARZ DEBIL JAK GO DORWIE TO NIE RĘCZĘ ZA SIEBIE .<br><hr>POSZKODOWANY
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/2/2014, 15:30

Komentatorzy napisał(a):Załatwiłem dokument u Pana Nowickiego bez problemu kto chce prawko legalne piszcie na jakiego emial Kursnakierowce@wp.pl facet godny zaufania a co najwzniejsze pewny i uczciwy polecam<br><hr>Mati<br>
Ty pojebańcu łatwi chyba komuś k.......do łóżka ,a nie dokument.Obskubał mnie na 4 tys. skur.....itd,co podstawiony jesteś,skoro tak piszesz.Wziął kasę i się zmył i co ty na to,a jeszcze wiele ludzi oszukał,i co ciekawe dalej naciąga OSZUST NOWICKI.<br><hr>Anka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/2/2014, 15:36

Komentatorzy napisał(a):jak to sobie wyobrarzasz ja mieszkam w krakowie a ty czeladzi ! ! !<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam szukam kogos kto bymi pomug zdac egzamin na prawo jazdy kat B! ! ! BO nie kcem kupywac lewego jestem z katowic.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kupie prawo jazdy kat B .na terenie katowic<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. SZUKAM KOGOŚ Z OKOLIC KATOWIC KTO ZAŁATWIA PRAWO JAZDY KAT B.NIE PŁACZE ZALICZEK .<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):witam ja tez kupie prawo jazdy od konkretnej osoby kat B.<br><hr>piter<br>
Komentatorzy napisał(a):zdecydowanie pomocpj@o2.pl<br><hr>batman<br>
Komentatorzy napisał(a):ile to kosztuje kat b.?<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):pomocpj@o2.pl to oszust i naciagacz nie polecam<br><hr>domin<br>
Komentatorzy napisał(a):witam kolego ale ludzie są pojebani nie ma opcji żeby załatwić hurtem prawko 10 czy więcej gościom to jest nie realne ale tu pojeby i lewusy piszą bzdury żeby wyjebać kogoś na Parę złoty i na ćpanie mieć weszłam tu przypadkiem i tak patrze co za ciule bzdury piszą a oni dają się robić jak małe dzieci .po pierwsze jak załatwiasz komuś z innej miejscowości to nie potrzebujesz żadnych danych z dowodu czy z innych dokumentów tylko potrzebny jest dokument o wyjeżdżonych godzinach żebyś niby mógł przystąpić do egzaminu to podstawa a reszta zależy kogo się zna ja załatwiałem Parę razy to znam to od podstawy a te ciule co piszą że coś załatwią to pierdola bzdury i nie słuchajcie tych pojebów bo to same wałkarze są i jeb*** cwaniaczki myślą że znajdą paru frajerów i będzie na Parę dni imprezy nie ma opcji że gościu załatwi prawko ludziom z różnych stron polski bez pewnej wiedzy na czym to polega żeby się nie wpierdolić do puchy to bzdury co ci pojeby tu wypisują .narka<br><hr>danek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .szukam kogoś kto załatwia prawo jazdy z wpisem do rejestru z terenu katowic lub dąbrowy górniczej .<br><hr>edek<br>
Komentatorzy napisał(a):witam .kupie pilnie prawo jazdy kat b ?od reki z wpiszem<br><hr>olaf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam. kupie prawo jazdy kat b.wpiszem do rejestru legalne moj adres . cynamon361@wp.pl . czekam na oferty<br><hr>aga<br>
Komentatorzy napisał(a):Pomagam zdobyć LEGALNE prawo jazdy. Z wpisem i możliwością wymiany. Każda kategoria/zabrane/zatrzymane. BEZ ŻADNYCH ZALICZEK. PŁATNE PRZY ODBIORZE !! Szybko i Tanio !! +48 782 736 896<br><hr>michal<br>
Komentatorzy napisał(a):witam chciałbym kupić parawo jazdy na kategorię a i b tylko legalnie ile by coś takiego kosztowało u pana ???<br><hr>łukasz<br>
Komentatorzy napisał(a):dawid.swierczynski@o2.pl polecam<br><hr>maks<br>
Następny już pieniędzy szuka......niedługo to się ci oszuści na kompie nie pomieszczą.Lekka praca i dobra płaca! no nie.<br><hr>Sylwia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 16/2/2014, 15:43

Dokumenty są legalne z wpisami, krótki czas oczekiwania, kontakt: 2biuro@gmail.com<br><hr>2biuro<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam. Jestem urzędnikiem w wydziale komunikacji i oferuję pomoc osobom nie mającym czasu na kurs prawa jazdy. Jestem w stanie załatwić prawo jazdy dowolnej kategorii bez wychodzenia z domu i bez żadnych formalności. Widziałem wiele ogłoszeń i sadze że połowa to bzdura. Moje prawo jazdy odbierane jest w danym wydziale komunikacji wraz ze wpisem do ewidencji także jest całkowicie legalne lecz zdobyte drogom na skróty!!!!! Koszt jednej kategorii 2500zl. O kontakt proszę tylko zdecydowane osoby tel kontaktowy 535-146-057 oraz 733-469-316<br><hr>Darek<br>
jestem chętny dawid33@t.pl<br><hr>dawid
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/2/2014, 08:51

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadzę szkołę jazdy i oferuje szybkie i dyskretne wyrobienie prawa jazdy z wpisem do rejestru. Prawo jazdy jest oryginalne i odbierane w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie. Proszę nie łudzić się, że ktoś sprzeda Wam podrobione prawo jazdy z wpisem do rejestru i jeszcze wyśle na adres bo jest to nie możliwe, wszystkie takie oferty to permanentne oszustwo. Prawo jazdy takie mogą być albo podrobione (przy pierwszej kontroli zostaje to wykryte więc to nie ma sensu) albo oryginalne z wpisem do rejestru i nie można ich wysłać na adres, tylko właściciel może odebrać je w wydziale komunikacji. Wyrabianie prawa jazdy u mnie wygląda następująco: po dokonaniu wpłaty (co nie podlega dyskusji, ponieważ pieniądze w kasie muszą się zgadzać) - zostajecie wpisani do komputera z 3 miesięczną datą wsteczną jako uczestnik szkoły jazdy - wysyłacie wszystkie swoje dane poprzez sms lub na podany adres E-mail BezStresuPKK@interia.pl - po ok. 2 dniach przystępujecie do egzaminu z jazdy (oczywiście egzamin z jazdy zdany pomyślnie) - do 10 dni dostajecie pocztą papier (informacje o ukończeniu kursu na prawo jazdy) - udajecie się ze zdjęciem i swoimi danymi do wydziału komunikacji i po okresie zależnym od nich odbieracie oryginalne prawo jazdy Nie potrzeba badań lekarskich, egzaminu z teorii, wszystko jest załatwiane u nas. Cena to 4000tys zł jest to najniższa z możliwych cen. Prawo jazdy tak załatwiane kosztują 7 tyś zł i tylko dla zaufanych osób. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt (z oczywistych względów tylko przez sms) pod numerem:733-078-979 Zapraszam wszystkich chętnych i ostrzegam przed oszustami którzy oferują podrobione prawo jazdy z wpisem a za pobraniem przyjdzie ziemniak Nowe testy nie do zdania pisz do mnie<br><hr>Konrad<br>
PO CO DAJESZ OGŁOSZENIA JAK NIGDZIE NIE PRACUJESZ W WORDZIE, TYLKO SIEDZISZ PRZED KOMPUTEREM ZMIENIASZ E-mail BY NACIĄGAĆ LUDZI .E-mail BezStresuPKK@interia.pl TO TEN SAM OSZUST CO E-mail DawidNowicki<br><hr>Wyczyszcony z portwela
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/2/2014, 08:52

Komentatorzy napisał(a):Witam prowadzę szkołę jazdy i oferuje szybkie i dyskretne wyrobienie prawa jazdy z wpisem do rejestru. Prawo jazdy jest oryginalne i odbierane w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie. Proszę nie łudzić się, że ktoś sprzeda Wam podrobione prawo jazdy z wpisem do rejestru i jeszcze wyśle na adres bo jest to nie możliwe, wszystkie takie oferty to permanentne oszustwo. Prawo jazdy takie mogą być albo podrobione (przy pierwszej kontroli zostaje to wykryte więc to nie ma sensu) albo oryginalne z wpisem do rejestru i nie można ich wysłać na adres, tylko właściciel może odebrać je w wydziale komunikacji. Wyrabianie prawa jazdy u mnie wygląda następująco: po dokonaniu wpłaty (co nie podlega dyskusji, ponieważ pieniądze w kasie muszą się zgadzać) - zostajecie wpisani do komputera z 3 miesięczną datą wsteczną jako uczestnik szkoły jazdy - wysyłacie wszystkie swoje dane poprzez sms lub na podany adres E-mail BezStresuPKK@interia.pl - po ok. 2 dniach przystępujecie do egzaminu z jazdy (oczywiście egzamin z jazdy zdany pomyślnie) - do 10 dni dostajecie pocztą papier (informacje o ukończeniu kursu na prawo jazdy) - udajecie się ze zdjęciem i swoimi danymi do wydziału komunikacji i po okresie zależnym od nich odbieracie oryginalne prawo jazdy Nie potrzeba badań lekarskich, egzaminu z teorii, wszystko jest załatwiane u nas. Cena to 4000tys zł jest to najniższa z możliwych cen. Prawo jazdy tak załatwiane kosztują 7 tyś zł i tylko dla zaufanych osób. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt (z oczywistych względów tylko przez sms) pod numerem:733-078-979 Zapraszam wszystkich chętnych i ostrzegam przed oszustami którzy oferują podrobione prawo jazdy z wpisem a za pobraniem przyjdzie ziemniak Nowe testy nie do zdania pisz do mnie<br><hr>Konrad<br>
PO CO DAJESZ OGŁOSZENIA JAK NIGDZIE NIE PRACUJESZ W WORDZIE, TYLKO SIEDZISZ PRZED KOMPUTEREM ZMIENIASZ E-mail BY NACIĄGAĆ LUDZI .E-mail BezStresuPKK@interia.pl TO TEN SAM OSZUST CO E-mail DawidNowicki<br><hr>Wyczyszcony z portwela
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/2/2014, 08:55

Komentatorzy napisał(a):Polecam wszystkim Pana Dawida Nowickiego Odebrałem swój wymarzony dokument i jestem szczęśliwy nie dajcie się naciągnąć komu innemu bardzo konkretny facet polecam.<br><hr>Andrzej<br>
Bzdura lepszej nie mogłeś wymyśleć.<br><hr>osz.....ny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/2/2014, 13:49

Komentatorzy napisał(a):Prawo jazdy na Ukrainie . Bez pośredników . Zainteresowani prosze pisac na gg . Pozdrawiam GG 34071421<br><hr>darek<br>
Komentatorzy napisał(a):kupię p.j. kat D - płacę 10000zł. żadnych zaliczek, skanów dokumentów czy przesyłek pocztowych.

Komentatorzy napisał(a):SAMI OSZUŚCI CI CO CHCĄ KUPIĆ I ci co sprzedają OSZUST ROBI W KONIA OSZUSTA HAHAH<br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam wszystkich. Jestem rzetelnym i konkretnym człowiekiem. Załatwiam wszystkie kategorie z wpisem i bez. Transkacja przebiega szybko bezproblemowo, pełna dyskrecja. Proszę pisać na e-mail: sikora1711@wp.pl<br><hr>sikora1711<br>
Komentatorzy napisał(a):to chłopie twoje warunki ty oszuscie witam oto moje warunki,

Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin

IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -

Komentatorzy napisał(a):Ludzie, jednak jest mozliwe zalatwienie prawka,lecz napewno nie przez gosci oglaszajacych sie na forach.Sam mialem zalatwiane przez kolesia ktory mieszka w Anglii,lecz zanim sie zaja moim przypadkiem trwalo to kilka tygodni.Dotarcie do goscia zajelo mi ok 2 miesiecy.Konkretni ludzie nie potrzeboja reklamy w sieci-pomyslcie-szczesliwy posiadacz pj<br><hr>kierowca juz<br>
Komentatorzy napisał(a):mozesz mi podac wiecej info jestem zainterespwana <br><hr>aaaa<br>

Kupię PRAWKO kat.B . BEZ ZALICZEK !! !! Jak ktos uczciwy to nie przyjmie zaliczek a pieniązki tak czy siak mu sie zwroca za Dokument . Pozdrawiam i czekam na INFO :

Komentatorzy napisał(a):Pomagam zdobyć LEGALNE prawo jazdy. Z wpisem i możliwością wymiany. Każda kategoria/zabrane/zatrzymane. BEZ ŻADNYCH ZALICZEK. PŁATNE PRZY ODBIORZE !! Szybko i Tanio !! +48 782 736 896<br><hr>michal<br>
Jestem zainteresowana ogloszeniem pana <br><hr>Renata
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez krzall » 19/2/2014, 20:12

Hehe działa to tak:
daje ogłoszenie że pomogę zdać egzamin za kwotę 2000 zł. Gwarancja uczciwości - 100 %. Jak nie zdasz - oddaję kwotę. Jak zdasz zatrzymuję :)
Nawet z domu nie wychodzę statystyka mówi że na 100 wpłat zostanie mi 20 :). Reszta będzie oddana. A pomoc? Oczywiście z pieniążków tych co zdali daję na msze i proszę księdza aby się gorliwie modlił. Sam też się przyłacze do modlitwy.
Proste, skuteczne i uczciwe. O wiele łatwiej się zdaję wiedząc że ma się załatwione.
Schemat podpatrzony ;)
Pozdrawiam
ps Sytuacja wyimaginowana
Wszystko jest trudne... nim, stanie się proste ;)
FZS 1000
krzall
Świeżak

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2014, 19:29

Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin

IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -

Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać

rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>
Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>
Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam prowadzę szkołę jazdy i oferuje szybkie i dyskretne wyrobienie prawa jazdy z wpisem do rejestru.

Prawo jazdy jest oryginalne i odbierane w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie.

Proszę nie łudzić się, że ktoś sprzeda Wam podrobione prawo jazdy z
wpisem do rejestru i jeszcze wyśle na adres bo jest to nie możliwe,
wszystkie takie oferty to permanentne oszustwo. Prawo jazdy takie mogą
być albo podrobione (przy pierwszej kontroli zostaje to wykryte więc to
nie ma sensu) albo oryginalne z wpisem do rejestru i nie można ich
wysłać na adres, tylko właściciel może odebrać je w wydziale
komunikacji.

Wyrabianie prawa jazdy u mnie wygląda następująco:

Po dokonaniu wpłaty (co nie podlega dyskusji, ponieważ pieniądze w kasie muszą się zgadzać)

- zostajecie wpisani do komputera z 3 miesięczną datą wsteczną jako uczestnik szkoły jazdy

- wysyłacie wszystkie swoje dane poprzez sms

- po ok. 2 dniach przystępujecie do egzaminu z jazdy (oczywiście egzamin z jazdy zdany pomyślnie)

- do 10 dni dostajecie pocztą papier (informacje o ukończeniu kursu na prawo jazdy)

- udajecie się ze zdjęciem i swoimi danymi do wydziału komunikacji
i po okresie zależnym od nich odbieracie oryginalne prawo jazdy
Nie potrzeba badań lekarskich, egzaminu z teorii, wszystko jest
załatwiane u nas. Cena to 3 tyś zł jest to najniższa z możliwych cen.
Prawo jazdy tak załatwiane kosztują 6 tyś zł i tylko dla zaufanych
osób.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt atrium7788@o2.pl

Zapraszam wszystkich chętnych i ostrzegam przed oszustami którzy
oferują podrobione prawo jazdy "z wpisem", a za pobraniem przyjdzie
"ziemniak"

Pozdrawiam.<br><hr>atrium7788<br>
Komentatorzy napisał(a):witam.jestem z katowic zdajem juz 6 raz a te kukulki na wszystkim mnie oblewajom .wolałbym z ręki do ręki bo 3 patki piechotomnie chodzom .pozdrawiam<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam jestem z katowic i poszukuje egzaminatora ktury by mi pomug zdac egzamin legalnie na prawo jazdy kat b.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam pomagam w zdobyciu legalnego prawa jazdy W kijowie. WSZYSTKIE KATEGORIE - Również Zabrane / Zatrzymane.
Krótki czas =BEZ ZALICZEK= (Płatne Przy Odbiorze) Bez Konieczności Wyjazdu. Załatwiam wszystkie formalności.
(+48)515-893-450 (piecset pietnascie. osiem dziewiec trzy . cztery piec zero) prawkoukraina@wp.pl<br><hr>hnbvvnbvn<br>
Komentatorzy napisał(a):czesc czytałem że prawko załatwiasz interesuje mnie kategoria b ze wpisem pozdrawiam????<br><hr>//////<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem zajnteresowany kat b ? ile to kosztuje i jak to sie załatwia ?<br><hr>alf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam czy juz nikt nie załatwia prawo jazdy w tej polsce ?<br><hr>igła<br>
Komentatorzy napisał(a):ja też pilnie potrzebuję prawka b z wpisem,jestem z Gdańska i dość już dorabiania okropnych egzaminatorów z pordu,proszę o pomoc na maila:stenkaok@o2.pl<br><hr>stenka<br>
Komentatorzy napisał(a):spadajcie oszołomy najllepiej ogłaszczac sie na neci epsychole.........
i tak wiadomo ze reklamujecie konkurencje jesescie swinie bo i tak prawka nie idzie załatwic jestescie zjebani oszusi <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):widac konkurencja nie spi.. a problem ma jeden gosciu o IP z NETI :))<br><hr>dziadek mroz<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam oferuje prawo jazdy szybko dyskretnie bez stresu bez egzaminu nr tel723029943<br><hr>nowtomw<br>
Komentatorzy napisał(a):Dzien Dobry nazywam sie Viktor. Organizuje kilku dniowe wyjazdy na Ukraine.
Pomagam przy zdobyciu prawa jazdy na każdą kategorie z wpisami do rejestru.
Załatwiam formalności i NIE POBIERAM ZALICZEK.
Krótkie Terminy i Czas Oczekiwania. (osobisty odbiór w urzędzie)

PL:(+48) 691-399-359
UA: (+38) 098-276-84-12
MAIL: prawkoukraina1@tlen.pl<br><hr>vicotr<br>
Komentatorzy napisał(a):Potrzebuję pilnie świadectwo technikum. Proszę o kontakt mwp276@gmail.com.<br><hr>vit<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuje świadectwo ukończenia szkołly wyższe we Wrocławiu najlepiej martin49@onet.pl<br><hr>kamaz<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam !
Potrzebujesz Prawa Jazdy? Jeśli tak to dobrze trafiłeś...
Oferuje Międzynarodowe Lub Stanowe Prawo Jazdy wydane w USA...
Bez żadnych zaliczek, płacisz dopiero przy odbiorze dokumentu...
Nie czekaj tylko zadzwoń lub napisz:
E-Mail: miedzynarodoweprawojazdy@wp.pl
Telefon: 691-944-035
Pozdrawiam !
<br><hr>PJ<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam macie problem ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy ? Oferuję legalny dokument z wpisem do pwpw. Gwarantuje dyskrecje i profesionalne podejscie do sprawy. Wiecej szczegółów pod numerem tel: 884623527 <br><hr>smarwy<br>
Komentatorzy napisał(a):tak kolego zamieszczaj ogłoszenie
ja tak jak ty zamieszczałem
wysyłałem koperty etui
przez ok 1.5 roku
do cwili az mi wpadli policja do wali policja gospodarcza
noc w areszcie
zeznania
przyznałem sie
kaucia zabezpieczenie auta
dozór mam co 3 dni
i sie ciagnie bo jezdza po wszystkich co wpłacali od 140 zł
do 3200
zeznania
oni rowniesz dostana
nie wiezysz
wejdz na prokurature torun i z dnia 15.marca
ja nie wiedziałem a pisałem z policja
wiec powodzenia juz i tak cie maja a tamci co chcieli
hahahha
rowniesz wyroki
...............................................................
THE END<br><hr>BAD L <br>
Komentatorzy napisał(a):ooooo<br><hr>sonia<br>
Komentatorzy napisał(a):Kupie swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej. kontakt : tycityciol@wp.pl<br><hr>JK<br>
Komentatorzy napisał(a):polecam prawo-jazdy@mail.com glownie gosc prawka zalatwia ale inne dok tez, chyba najpewniejszy w necie<br><hr>darkdj<br>
Komentatorzy napisał(a):zrobie dla 2 max prawo jazdy dlatego ze to ryzykowne dla mnie i kosztowne specialny papier plastik hlony dos drogi jest dlatego ciezko go dostac wpis do rejestru tez bedzie prawo jazdy zrobie max na 2 kategorie zdane motor i samochud osobowy A i B kosz samego wyrobienia dokumentu to 12000 tys chce troche zarobic tez wpis 5000 tys watpie ze ktos iny by zrobil to za tak niska cene moj mail kropka22331@interia.pl odp tylko o 20 00 oglosenie wystawiam tylko na 3 dni<br><hr>zrobie dla 2 max prawo jazdy<br>
Komentatorzy napisał(a):pomozcie mam w piatek egzamin w word siedlce

pomiozcie mi zdac kasa nie ma znaczenia<br><hr>agga<br>
Komentatorzy napisał(a):Chcesz kupić prawko?

To wejdź na stronę poniżej:

<a href="http://prawo-jazdy-usa.freevar.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://prawo-jazdy-usa.freevar.com</a>/<br><hr>pj<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja też polecam prawo-jazdy@mail.com pozdrawiam<br><hr>luiss<br>
Komentatorzy napisał(a):a po cholere komu amerykanskie prawko??? jak w europie jest prawie nie wazne!!!!nastepny oszust ktory wyludza zadatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam

Gorąco polecam prawo-jazdy@mail.com odebrałam i sprawdziłam :)<br><hr>aishaasa<br>
Komentatorzy napisał(a):pierdolisz babo!!! pisalem z gosciem!!!tez chce zadatek polowy kwoty!!! oszust i nic wiecej!!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Witajcie, dzis odebrane normalne polskie w uk w tluszczu od prawo-jazdy@mail.com polecam<br><hr>arturos76<br>
Komentatorzy napisał(a):Pomogę bez zaliczek itp. w UA opłata po kursie i odebraniu dokumentów .Spotkanie u mnie w domu by uzgodnić szczegóły jak ktoś woli ,pomagam zgodnie z przepisami urzędowymi więc nie mam powodu się kryć .kontakt :ukraina-kalisz2013@wp.pl <br><hr>ukraina-kalisz<br>
Komentatorzy napisał(a):hahha.... ludzie nie kupicie juz polskiego prawka a jak kupicie musicie zaplacic 10000zl, a za ukrainskie zaczynaja sie brac wiec nie dlugo moze byc wesolo... ja zalatwialem prawko z anglii, moge dac namiary jak chcecie, tylko odrazu mowie ze sprawdzamy ludzi ktorzy sie decyduja... jak cos piszcie na mojego maila sebastian-szywala@wp.pl<br><hr>bastek<br>
Komentatorzy napisał(a):az smierdzi tu oszustwem!!! w angli lewe prawko??? naciagacz i klamca i oszust!!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Jakie lewe idioto? Wymienia się na Polskie w wydziale komunikacji zjebie a oszustem nazwijmy tych co naciagaja na polskie...<br><hr>bastek<br>
Komentatorzy napisał(a):Interesuje mnie prawo jazdy..
Interesuje mnie sam plastik nie musi być wpisany do rejestru.
Prawo jazdy nie będzie używane w Polsce , mieszkam za granica.<br><hr>d<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam zostałeś oszukany chcesz mieć w końcu prawo jazdy to dobrze trafiłeś jestem wstanie załatwić prawo jazdy ze wszystkimi wpisami bez żadnych zaliczek płatne przy odbiorze dokumentu.E-mail.kosa1234132@wp.pl.<br><hr>Prawko Legalne <br>
interesuje mnie prawo jazdy na zaraz..kontakt..karolinka573@gmail.com Prosze o kontatk i cene. karolinka573@gmail.com<br><hr>KAROLINA KRUK
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 24/2/2014, 23:50

Paweł Sikora
ul. Fałata 5
Koszalin

IMIĘ -
NAZWISKO -
DATA URODZENIA -
ADRES ZAMELDOWANIA -

Komentatorzy napisał(a):Witam jestem w stanie pomóc w załatwieniu prawa jazdy szybko fachowo i konkretnie w sprawie szczegółów prosze pisać

rkunicki71@gmail.com<br><hr>Ryszard<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam !potrzebuje prawo jazdy kategoria A!jaka cena?dziekuje i pozdrawiam!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):tak jak w tresci !Kupie prawo jazdy kategorii A!<br><hr>Bogdan Bełej<br>
Komentatorzy napisał(a):kupie b na dogodnych warunkach pisac gorx1989@interia.eu<br><hr>pj b <br>
Komentatorzy napisał(a):Możliwość kupna prawa jazdy, kontakt na mail, dolny śląsk. <br><hr>Amil<br>
Komentatorzy napisał(a):prawo jazdy kontakt kwiatkowski1222@wp.pl<br><hr>K.<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem w stanie załatwić prawko, swiadectwo maturalne, szkolne zaświadczenie o bierzmowaniu i inne, nie pobieram zaliczek, zdecydowanych zapraszam bartek.szmaj1981@gmail.com<br><hr>bartek<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam prowadzę szkołę jazdy i oferuje szybkie i dyskretne wyrobienie prawa jazdy z wpisem do rejestru.

Prawo jazdy jest oryginalne i odbierane w wydziale komunikacji tak jak przy zdanym egzaminie.

Proszę nie łudzić się, że ktoś sprzeda Wam podrobione prawo jazdy z
wpisem do rejestru i jeszcze wyśle na adres bo jest to nie możliwe,
wszystkie takie oferty to permanentne oszustwo. Prawo jazdy takie mogą
być albo podrobione (przy pierwszej kontroli zostaje to wykryte więc to
nie ma sensu) albo oryginalne z wpisem do rejestru i nie można ich
wysłać na adres, tylko właściciel może odebrać je w wydziale
komunikacji.

Wyrabianie prawa jazdy u mnie wygląda następująco:

Po dokonaniu wpłaty (co nie podlega dyskusji, ponieważ pieniądze w kasie muszą się zgadzać)

- zostajecie wpisani do komputera z 3 miesięczną datą wsteczną jako uczestnik szkoły jazdy

- wysyłacie wszystkie swoje dane poprzez sms

- po ok. 2 dniach przystępujecie do egzaminu z jazdy (oczywiście egzamin z jazdy zdany pomyślnie)

- do 10 dni dostajecie pocztą papier (informacje o ukończeniu kursu na prawo jazdy)

- udajecie się ze zdjęciem i swoimi danymi do wydziału komunikacji
i po okresie zależnym od nich odbieracie oryginalne prawo jazdy
Nie potrzeba badań lekarskich, egzaminu z teorii, wszystko jest
załatwiane u nas. Cena to 3 tyś zł jest to najniższa z możliwych cen.
Prawo jazdy tak załatwiane kosztują 6 tyś zł i tylko dla zaufanych
osób.

Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt atrium7788@o2.pl

Zapraszam wszystkich chętnych i ostrzegam przed oszustami którzy
oferują podrobione prawo jazdy "z wpisem", a za pobraniem przyjdzie
"ziemniak"

Pozdrawiam.<br><hr>atrium7788<br>
Komentatorzy napisał(a):witam.jestem z katowic zdajem juz 6 raz a te kukulki na wszystkim mnie oblewajom .wolałbym z ręki do ręki bo 3 patki piechotomnie chodzom .pozdrawiam<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):witam jestem z katowic i poszukuje egzaminatora ktury by mi pomug zdac egzamin legalnie na prawo jazdy kat b.<br><hr>jogi<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam pomagam w zdobyciu legalnego prawa jazdy W kijowie. WSZYSTKIE KATEGORIE - Również Zabrane / Zatrzymane.
Krótki czas =BEZ ZALICZEK= (Płatne Przy Odbiorze) Bez Konieczności Wyjazdu. Załatwiam wszystkie formalności.
(+48)515-893-450 (piecset pietnascie. osiem dziewiec trzy . cztery piec zero) prawkoukraina@wp.pl<br><hr>hnbvvnbvn<br>
Komentatorzy napisał(a):czesc czytałem że prawko załatwiasz interesuje mnie kategoria b ze wpisem pozdrawiam????<br><hr>//////<br>
Komentatorzy napisał(a):jestem zajnteresowany kat b ? ile to kosztuje i jak to sie załatwia ?<br><hr>alf<br>
Komentatorzy napisał(a):witam czy juz nikt nie załatwia prawo jazdy w tej polsce ?<br><hr>igła<br>
Komentatorzy napisał(a):ja też pilnie potrzebuję prawka b z wpisem,jestem z Gdańska i dość już dorabiania okropnych egzaminatorów z pordu,proszę o pomoc na maila:stenkaok@o2.pl<br><hr>stenka<br>
Komentatorzy napisał(a):spadajcie oszołomy najllepiej ogłaszczac sie na neci epsychole.........
i tak wiadomo ze reklamujecie konkurencje jesescie swinie bo i tak prawka nie idzie załatwic jestescie zjebani oszusi <br><hr>OBSERWATOR<br>
Komentatorzy napisał(a):widac konkurencja nie spi.. a problem ma jeden gosciu o IP z NETI :))<br><hr>dziadek mroz<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam oferuje prawo jazdy szybko dyskretnie bez stresu bez egzaminu nr tel723029943<br><hr>nowtomw<br>
Komentatorzy napisał(a):Dzien Dobry nazywam sie Viktor. Organizuje kilku dniowe wyjazdy na Ukraine.
Pomagam przy zdobyciu prawa jazdy na każdą kategorie z wpisami do rejestru.
Załatwiam formalności i NIE POBIERAM ZALICZEK.
Krótkie Terminy i Czas Oczekiwania. (osobisty odbiór w urzędzie)

PL:(+48) 691-399-359
UA: (+38) 098-276-84-12
MAIL: prawkoukraina1@tlen.pl<br><hr>vicotr<br>
Komentatorzy napisał(a):Potrzebuję pilnie świadectwo technikum. Proszę o kontakt mwp276@gmail.com.<br><hr>vit<br>
Komentatorzy napisał(a):potrzebuje świadectwo ukończenia szkołly wyższe we Wrocławiu najlepiej martin49@onet.pl<br><hr>kamaz<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam !
Potrzebujesz Prawa Jazdy? Jeśli tak to dobrze trafiłeś...
Oferuje Międzynarodowe Lub Stanowe Prawo Jazdy wydane w USA...
Bez żadnych zaliczek, płacisz dopiero przy odbiorze dokumentu...
Nie czekaj tylko zadzwoń lub napisz:
E-Mail: miedzynarodoweprawojazdy@wp.pl
Telefon: 691-944-035
Pozdrawiam !
<br><hr>PJ<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam macie problem ze zdaniem egzaminu na prawo jazdy ? Oferuję legalny dokument z wpisem do pwpw. Gwarantuje dyskrecje i profesionalne podejscie do sprawy. Wiecej szczegółów pod numerem tel: 884623527 <br><hr>smarwy<br>
Komentatorzy napisał(a):tak kolego zamieszczaj ogłoszenie
ja tak jak ty zamieszczałem
wysyłałem koperty etui
przez ok 1.5 roku
do cwili az mi wpadli policja do wali policja gospodarcza
noc w areszcie
zeznania
przyznałem sie
kaucia zabezpieczenie auta
dozór mam co 3 dni
i sie ciagnie bo jezdza po wszystkich co wpłacali od 140 zł
do 3200
zeznania
oni rowniesz dostana
nie wiezysz
wejdz na prokurature torun i z dnia 15.marca
ja nie wiedziałem a pisałem z policja
wiec powodzenia juz i tak cie maja a tamci co chcieli
hahahha
rowniesz wyroki
...............................................................
THE END<br><hr>BAD L <br>
Komentatorzy napisał(a):ooooo<br><hr>sonia<br>
Komentatorzy napisał(a):Kupie swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej. kontakt : tycityciol@wp.pl<br><hr>JK<br>
Komentatorzy napisał(a):polecam prawo-jazdy@mail.com glownie gosc prawka zalatwia ale inne dok tez, chyba najpewniejszy w necie<br><hr>darkdj<br>
Komentatorzy napisał(a):zrobie dla 2 max prawo jazdy dlatego ze to ryzykowne dla mnie i kosztowne specialny papier plastik hlony dos drogi jest dlatego ciezko go dostac wpis do rejestru tez bedzie prawo jazdy zrobie max na 2 kategorie zdane motor i samochud osobowy A i B kosz samego wyrobienia dokumentu to 12000 tys chce troche zarobic tez wpis 5000 tys watpie ze ktos iny by zrobil to za tak niska cene moj mail kropka22331@interia.pl odp tylko o 20 00 oglosenie wystawiam tylko na 3 dni<br><hr>zrobie dla 2 max prawo jazdy<br>
Komentatorzy napisał(a):pomozcie mam w piatek egzamin w word siedlce

pomiozcie mi zdac kasa nie ma znaczenia<br><hr>agga<br>
Komentatorzy napisał(a):Chcesz kupić prawko?

To wejdź na stronę poniżej:

<a href="http://prawo-jazdy-usa.freevar.com" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://prawo-jazdy-usa.freevar.com</a>/<br><hr>pj<br>
Komentatorzy napisał(a):Ja też polecam prawo-jazdy@mail.com pozdrawiam<br><hr>luiss<br>
Komentatorzy napisał(a):a po cholere komu amerykanskie prawko??? jak w europie jest prawie nie wazne!!!!nastepny oszust ktory wyludza zadatek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam

Gorąco polecam prawo-jazdy@mail.com odebrałam i sprawdziłam :)<br><hr>aishaasa<br>
Komentatorzy napisał(a):pierdolisz babo!!! pisalem z gosciem!!!tez chce zadatek polowy kwoty!!! oszust i nic wiecej!!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Witajcie, dzis odebrane normalne polskie w uk w tluszczu od prawo-jazdy@mail.com polecam<br><hr>arturos76<br>
Komentatorzy napisał(a):Pomogę bez zaliczek itp. w UA opłata po kursie i odebraniu dokumentów .Spotkanie u mnie w domu by uzgodnić szczegóły jak ktoś woli ,pomagam zgodnie z przepisami urzędowymi więc nie mam powodu się kryć .kontakt :ukraina-kalisz2013@wp.pl <br><hr>ukraina-kalisz<br>
Komentatorzy napisał(a):hahha.... ludzie nie kupicie juz polskiego prawka a jak kupicie musicie zaplacic 10000zl, a za ukrainskie zaczynaja sie brac wiec nie dlugo moze byc wesolo... ja zalatwialem prawko z anglii, moge dac namiary jak chcecie, tylko odrazu mowie ze sprawdzamy ludzi ktorzy sie decyduja... jak cos piszcie na mojego maila sebastian-szywala@wp.pl<br><hr>bastek<br>
Komentatorzy napisał(a):az smierdzi tu oszustwem!!! w angli lewe prawko??? naciagacz i klamca i oszust!!!!<br><hr>ugio<br>
Komentatorzy napisał(a):Jakie lewe idioto? Wymienia się na Polskie w wydziale komunikacji zjebie a oszustem nazwijmy tych co naciagaja na polskie...<br><hr>bastek<br>
Komentatorzy napisał(a):Interesuje mnie prawo jazdy..
Interesuje mnie sam plastik nie musi być wpisany do rejestru.
Prawo jazdy nie będzie używane w Polsce , mieszkam za granica.<br><hr>d<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam zostałeś oszukany chcesz mieć w końcu prawo jazdy to dobrze trafiłeś jestem wstanie załatwić prawo jazdy ze wszystkimi wpisami bez żadnych zaliczek płatne przy odbiorze dokumentu.E-mail.kosa1234132@wp.pl.<br><hr>Prawko Legalne <br>
Komentatorzy napisał(a):interesuje mnie prawo jazdy na zaraz..kontakt..karolinka573@gmail.com Prosze o kontatk i cene. karolinka573@gmail.com<br><hr>KAROLINA KRUK<br>
witam cie karolina i co udalo ci sie zaltwic pj? to jest moj e-meil.mag896@wp.pl<br><hr>madzia
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/2/2014, 03:23

hehe tak czytam wasze wpisy i smiać mi się chce...zostaliscie oszukani przez nowickiego i zalewskiego bo to sa oszusci ale jest jeszcze jedna osoba ktora moze pomoc.Mi pomogl pewien koles ktory zna osobiscie mojego kolege.Piscie do mariuszdrzewieckii@wp.pl w tytule ze jestescie od Fiodora z polecenia i wam może pomoże.Moj kolega mi zalatwil za jednym zamachem kategorie b i a w ciagu kilkunastu dni.Wam tez moze pomoze.<br><hr>zadowolony
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 26/2/2014, 03:28

Komentatorzy napisał(a):Polecam Pana Mariusza Drzewieckiego.Załatwiłam u niego i udało się. Jedyna osoba z forum która na prawdę mi załatwiła prawo jazdy. Zalewski, legalneprawojazdy, wójcik to oszusci i nie wpłacajcie im pieniędzy bo nie dotrzymają słowa i pieniędzy wam na pewno nie oddadzą!!!!Zalewskiem nie popuszcze i oddasz mi te pieniądzę bo już z kamilosem cie szukamy.Jesteś oszustem zalewski bo kto normalny sam się poleca że załatwi taki dokument.Dzięki kamliowi mam prawo jazdy załatwił nam bo jesteśmy z jednego miasta i facet jest nieziemski że zdobyłam ten zasrany papierek.Pozdrawiam Pana Mariusza!!!!! Wszędzię napisze o Panu Mariuszu bo to rzetelna osoba i ze zdumieniem ogarnia takie tematy. Polecam : mariuszdrzewieckii@wp.pl<br><hr>szczęśliwa do potęgi<br>
Komentatorzy napisał(a):Witam mam takie pytanie czy ktos kiedy kolwiek kupil prawko od Mariusza Drzewieckiego??? chce kupic u niego dwie kategorie ale ten pan zyczy sobie 400zl zaliczyki za kazda z postow wynika ze kto bierze zaliczke ten oszust. jest na forum ktos co moze powiedziec mi wiecej o Drzewieckim?<br><hr>Pabloow<br>
Komentatorzy napisał(a):i co zalatwileś<br><hr>pppppp<br>
mi tez zalatwil kategorie b i a wiec nie piscie ze jest oszustem skoro nie jest.To ze ktos was oszukal nie znaczy ze on tez oszukuje.Kumpel teraz u niego zalatwia i dal zaliczke i mu odpisuje normalnie wywal mu egzamin to jak moze oszukiwac jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie jak zostaliscie wyjebani przez innych nie mierzcie kazdego ta sama miara. mariuszdrzewieckii@wp.pl pomaga i zalatwia.Nie bede wam udowadnial bo mi zalatwil a ze waz zzera zazdrosc i zlosc to juz inna bajka :)<br><hr>pegaz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik