[Aktualności] Kierowcy nie koncentrują się na drodze
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Kierowcy nie koncentrują się na drodze
Dyskusja na temat: Kierowcy nie koncentrujÄ… siÄ™ na drodze
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kierowcy nie koncentrujÄ… siÄ™ na drodze
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kierowcy nie koncentrujÄ… siÄ™ na drodze
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Tak se myślem: ciekawe czy są gdziekolwiek kierowcy z większym stażem myślący o tym co robią w czasie jazdy samochodem. Wszak jazda coraz prostszymi w obsłudze samochodami wyposażonymi w liczne gadżety rozpraszające uwagę kierownika i ogłuszające często hukiem zamontowanego w nich sprzętu audio po dobrze znanych drogach wprost skłania do nie myślenia.
Jestem zdania że w samochodach wprost odwrotnie do treści artykułu myślą o jeździe ludzie początkujący i tym samym wystraszeni za kierownicą oraz ludzie którzy daną trasą jadą pierwszy raz lub bardzo rzadko. Wszak po co zwracać uwagę na drogę jak ja jestem miszczu i mam auto z ABSem i aktywnym tempomatem a drogę i znaki znam na pamięć, lepiej załączyć łomot w radiu i potrzymać rękę pod spódnicą pasażerki...<br><hr>marian65
Jestem zdania że w samochodach wprost odwrotnie do treści artykułu myślą o jeździe ludzie początkujący i tym samym wystraszeni za kierownicą oraz ludzie którzy daną trasą jadą pierwszy raz lub bardzo rzadko. Wszak po co zwracać uwagę na drogę jak ja jestem miszczu i mam auto z ABSem i aktywnym tempomatem a drogę i znaki znam na pamięć, lepiej załączyć łomot w radiu i potrzymać rękę pod spódnicą pasażerki...<br><hr>marian65
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak się mają koncentrować skoro przepisy ograniczają im prędkość do ślimaczej? Ja jak mam jechać przepisowo to też przysypiam a jak zwiększę tempo to koncentracja wraca.<br><hr>Kier
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Większość badanych stwierdziła, że spadek koncentracji jest u nich spowodowany stresem" No rzesz Qur... mać - ile jeszcze faktów będą ludzie tłumaczyć stresem? Moim zdaniem tłumaczenie czegokolwiek stresem jest jednoznaczne z "nie pomyślałem/łam". Dożyliśmy czasów gdzie hasło "stres" jest odpowiedzią na wszystko wszędzie wszystkim tylko czy potrąconego pieszego interesuje ten stres?<br><hr>Semy
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a jak tu sie koncentrować, wkoło lusterka, migające kolorowe lampki, basy w głośnikach, nie idzie tego ogarnąć<br><hr>abs
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości