POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Re: Siemanello...
Skibiiq napisał(a):... co prawda nie jestem nowym użytkownikiem (bywałam po przeróżnymi loginami od 2009) ale ostatnio miałam dłuuugą przerwę.. - więc od początku
Jestem Skibii - tzn Monika. Przywędrowałam tutaj tak naprawdę nie wiem jak, bo było to tak dawno.. ;D ale przyciągnęło mnie na pewno chęć poznania i podzielenia się opiniami z innymi pasjonatami..
Motocykle kocham chyba od zawsze, zawszę przyciągały mnie do siebie, ostatnio zakochałam sie w hondzie shadow vt 1100 sabre.
hmm.. chyba nie będę nic więcej dodawać, jak coś pytajcie, z chęcią odpowiem
Skibuś Moni?
-
kravec - Administrator
Siemanko wszystkim
Mam na imię Igor, mam 28 lat, na obecną chwilę nie jeżdżę motocyklem a jedynie samochodem. Chciałbym kupić motor i na obecną chwilę jest to Suzuki GSF 400 Bandit . Oczywiście nie posiadam jeszcze prawka na tą kat. ale jestem dobrej myśli i jeśli tylko pogoda będzie sprzyjać to zajmę się zrobieniem tych uprawnień. Jak tylko wpadnie mi do głowy jakieś pytanie, a wcześniej nie znajdę odpowiedzi, to nie linczujcie mnie jestem "blady" jeśli chodzi o motocykle, ale chcę to zmienić
Pozdrawiam
Mam na imię Igor, mam 28 lat, na obecną chwilę nie jeżdżę motocyklem a jedynie samochodem. Chciałbym kupić motor i na obecną chwilę jest to Suzuki GSF 400 Bandit . Oczywiście nie posiadam jeszcze prawka na tą kat. ale jestem dobrej myśli i jeśli tylko pogoda będzie sprzyjać to zajmę się zrobieniem tych uprawnień. Jak tylko wpadnie mi do głowy jakieś pytanie, a wcześniej nie znajdę odpowiedzi, to nie linczujcie mnie jestem "blady" jeśli chodzi o motocykle, ale chcę to zmienić
Pozdrawiam
- Igor_Uczeń
- Świeżak
Hej wszystkim,
Łukasz 30 lat, z silnikowymi jednośladami od 20 lat, począwszy od Komara Sport poprzez 2-suwowe legendy PRL, chwilowo zafascynowany czechosłowacką motoryzacją. Od 3 lat na Suzi "imbryk" GSX750F, która niedawno się sprzedała przez co planuję wypełnić pustkę w garażu nowszym nabytkiem z silnikiem V i zdążyć z tym otworzyć sezon na zlocie w Częstochowie
Pozdrawiam brać motocyklową, LWG.
Łukasz 30 lat, z silnikowymi jednośladami od 20 lat, począwszy od Komara Sport poprzez 2-suwowe legendy PRL, chwilowo zafascynowany czechosłowacką motoryzacją. Od 3 lat na Suzi "imbryk" GSX750F, która niedawno się sprzedała przez co planuję wypełnić pustkę w garażu nowszym nabytkiem z silnikiem V i zdążyć z tym otworzyć sezon na zlocie w Częstochowie
Pozdrawiam brać motocyklową, LWG.
vanishing point
-
L00Kass - Świeżak
Witam wszystkich serdecznie! Cieszę się bardzo, że trafiłem na to forum. Dużo pięknych maszyn można tu zobaczyć. Pozdrawiam
Bezpieczne daszki szklane (otwórz link) nad drzwi wejściowe.
- pawelek3D
- Świeżak
Witam Wszystkich. Na imię mam Adrian i od 4 lat jestem szczęśliwym posiadaczem jawy CZ 350. Motocykl może nie najmłodszy ale ma duszę.
-
adriankanjus - Świeżak
Cześć mam na imię Daria i sie interesuje motocyklami ale nimi jak na razie nie jeżdzę Wtam was Wszystkich milusio a trochę was Tu jest ;d
-
Tajemnica0Ona - Świeżak
Witam wszystkich
Pochodzę z lubelskiego okol. Łukowa
zaliczyłem - FZR 600; GSXR 750, obecnie CBR 929 oraz mały wariat Gilera RC 125
Jestem tutaj by podzielić się jak również chętnie poszerzę doświadczenie i wiedzę związaną z mechaniką motocyklową, gdyż zdarzało mi się wykonywać remonty silników - i do dzisiaj śmigają.
Pochodzę z lubelskiego okol. Łukowa
zaliczyłem - FZR 600; GSXR 750, obecnie CBR 929 oraz mały wariat Gilera RC 125
Jestem tutaj by podzielić się jak również chętnie poszerzę doświadczenie i wiedzę związaną z mechaniką motocyklową, gdyż zdarzało mi się wykonywać remonty silników - i do dzisiaj śmigają.
-
arytel1 - Świeżak
-
melvin - PierwszyOkrutny
Siemka wszystkim, jestem Mariusz z Poznania. moje pierwsze moto w wieku 12lat to były komarki i ogarki, na 18-stke kupiłem skuter ,,JAPOŃCZYKA". przez dwa lata jezdziłem kilka remontów silnika zrobiłem, aż wkońcu przydarzył mi się wypadek niestety z mojej winy. Moja pasja na dwa koła nie skończyła się a wręcz zakwitła. Jak już dojde do zdrowia to planuje nad jakąś 125-tką najlepiej Hondą. Czekam aż kość w biodrze się zrośnie wruce do pracy i zarobie na ukochane MOTO! Pozdro dla tych którzy kontynują swoją pasje niezalerznie od tego co się stanie.
- fablitto
- Świeżak
Witam wszystkich jak na razie jestem na etapie robienia prawa jazdy na kat. A prawko na kat B mam już 13 lat a z tym na motocykl tak mi schodziło i schodziło aż w końcu się zmobilizowałem
Mam nadzieje ze dowiem się na forum co kupić na początek, żeby od razu się nie zabić na starcie bo interesują mnie motocykle sportowe.
Pozdrawiam wszystkich
Mam nadzieje ze dowiem się na forum co kupić na początek, żeby od razu się nie zabić na starcie bo interesują mnie motocykle sportowe.
Pozdrawiam wszystkich
- rav77
- Świeżak