Aprilia rs 125
• Strona 1 z 1
Aprilia rs 125
Witam, zastanawiam się czy opłaca się kupić wogólę rske, a najbardziej interesuje mnie ta
http://otomoto.pl/aprilia-rs-125-2t-201 ... 93018.html
Co sądzicie o tym sprzedawcy, bo widzę, że posiada wiele motocykli.
http://otomoto.pl/aprilia-rs-125-2t-201 ... 93018.html
Co sądzicie o tym sprzedawcy, bo widzę, że posiada wiele motocykli.
- xSharkx
- Świeżak
Jeśli chodzi czy się opłaca, to jeśli jesteś w stanie zaakceptować specyfikę dwusówa to opłaca się, jest to motocykl lekki o świetnym podwoziu, hamulcach i ogólnie bardzo dobry sportowy motocykl. Świetne prowadzenie, dobre osiągi, generalnie ja je uwielbiam.
Co do konkretnego egzemplarza, ja nie przepadam za wróżeniem ze zdjęć ale wygląda na zdrową sztukę co nie znaczy że jest zdrowa, trzeba obejrzeć i się przejechać.
Dopowiem tylko że A1 to jest do 15koni i motocykl jest nielegalny.
Nieprzyjemności w przypadku wypadku, jeśli ktoś się połapie mogą być bardzo dotkliwe.
Co do konkretnego egzemplarza, ja nie przepadam za wróżeniem ze zdjęć ale wygląda na zdrową sztukę co nie znaczy że jest zdrowa, trzeba obejrzeć i się przejechać.
Dopowiem tylko że A1 to jest do 15koni i motocykl jest nielegalny.

Nieprzyjemności w przypadku wypadku, jeśli ktoś się połapie mogą być bardzo dotkliwe.
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
A opinie na temat tego komisu ktoÅ› jakieÅ› posiada ?
Co ile robi się tak około remont, ile on kosztuje i czy opłaca się kupić apke na 2 lata jazdy, czy szybko się znudzi z powodu mocy, zastanawiam się nad jakimś crossem też bo 2 km odemnie jest fajny tor.
Zastanawiam się nad Dt 125 albo apką, nie chce zakładać nowego tematu to piszcie tutaj.
Up, dzięki za poradę.
Co ile robi się tak około remont, ile on kosztuje i czy opłaca się kupić apke na 2 lata jazdy, czy szybko się znudzi z powodu mocy, zastanawiam się nad jakimś crossem też bo 2 km odemnie jest fajny tor.
Zastanawiam się nad Dt 125 albo apką, nie chce zakładać nowego tematu to piszcie tutaj.
Up, dzięki za poradę.
- xSharkx
- Świeżak
xSharkx napisał(a):A opinie na temat tego komisu ktoś jakieś posiada ?
Co ile robi się tak około remont, ile on kosztuje i czy opłaca się kupić apke na 2 lata jazdy, czy szybko się znudzi z powodu mocy
co do remontu to zależy od jazdy no ale przez te dwa lata to na 90% będzie on potrzebny, jeśli chodzi o moc ja 2 sezony latałem na RS z 2001 (całkowicie odblokowana) i powiem tak że moim zdaniem już ją w miare ogarnąłem ale nie byłem znudzony i codziennie dawała mi tyle samo frajdy z jazdy, normalnie bym ją zostawił na pół sezonu ale zdarzył się wypadek i jestem zmuszony do zmiany moto. Musisz też doliczyć olej co 700-900 km
-
fliper210 - Świeżak
Aprilia rs w dwusuwie to najlepsze moto od jakiego można zacząc przygodę ze sportami, każdy inny motocykl będzie 2 x wygodniejszy
A tak poważnie - dobry jezdziec wydupcy na torze gs 500 taką Rska, wiec sam sobie odpowiedz. Zresztą był kiedys puchar Rs ktory jezdzil razem z pucharem GS.
Remont silnika ogranicza się do wymiany tłoka co 20.000, na dwusuwa o tej mocy to nie jest wcale często, koszt ori tłoka to ok. 400zł + wymiana wiec są to koszta raczej bez większego znaczenia.

A tak poważnie - dobry jezdziec wydupcy na torze gs 500 taką Rska, wiec sam sobie odpowiedz. Zresztą był kiedys puchar Rs ktory jezdzil razem z pucharem GS.
Remont silnika ogranicza się do wymiany tłoka co 20.000, na dwusuwa o tej mocy to nie jest wcale często, koszt ori tłoka to ok. 400zł + wymiana wiec są to koszta raczej bez większego znaczenia.
954RR Fan
- arturro
- Świeżak
arturro napisał(a):Remont silnika ogranicza się do wymiany tłoka co 20.000, na dwusuwa o tej mocy to nie jest wcale często, koszt ori tłoka to ok. 400zł + wymiana wiec są to koszta raczej bez większego znaczenia.
Stary nie wypisuj takich bzdur

Remont w 2t owszem ogranicza się do wymiany tłoka, ale to tak zwany lajtremont.
Przy czym koszta to, tłok, pierścionki, łożyska, honowanie (ok. 50zł, a jeśli org. nicasil jest do dupy to nałożenie nowej powłoki 500zł), uszczelki i parę innych pierdół robota itd.
Do tego czasem dochodzi wymiana korby ok. 300zł
Także koszt może się wahać od 500zł do nawet 1500...

SkoQ osiągi na prostej owszem, w zakrętach i na hamowaniu GS odstaje strasznie.

Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości