[Aktualności] Yamaha MT-07 - znamy cenę
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Yamaha MT-07 - znamy cenę
Dyskusja na temat: Yamaha MT-07 - znamy cenÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha MT-07 - znamy cenÄ™
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Yamaha MT-07 - znamy cenÄ™
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cena ekstra. Niewiwle droższy od 250-tek a to już kawał motocykla. Będzie hitem, ale niestety nie w polsce. Tu jesli już ktoś uzbierał 23k na motocykl to najprawdobodobniej kupi 4-letnią CBRkę albo innego gixera.<br><hr>hansKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie znam głupszego pytania odnośnie motocykla. Ile on pali?<br><hr>CePeEnKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Są znormalizowane testy i nieformalne próby drogowe w różnych warunkach, a ty pewnie nie znasz zadnego mądrzejszego pytania, głąbie!<br><hr>YoggiKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>Komentatorzy napisał(a):Nie znam głupszego pytania odnośnie motocykla. Ile on pali?<br><hr>CePeEn<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie chodzi o znormalizowane testy...Spalanie w motocyklu delikatnie mówiąc nie jest najistotniejsze, a jeżeli ktoś twierdzi inaczej to niech kupi skuter. Jak mt-07 fajnie zap...dala to niech pali piątkę.<br><hr>VladKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>Komentatorzy napisał(a):Nie znam głupszego pytania odnośnie motocykla. Ile on pali?<br><hr>CePeEn<br>Komentatorzy napisał(a):Są znormalizowane testy i nieformalne próby drogowe w różnych warunkach, a ty pewnie nie znasz zadnego mądrzejszego pytania, głąbie!<br><hr>Yoggi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I co w tym złego?<br><hr>JacekBariKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>Komentatorzy napisał(a):Cena ekstra. Niewiwle droższy od 250-tek a to już kawał motocykla. Będzie hitem, ale niestety nie w polsce. Tu jesli już ktoś uzbierał 23k na motocykl to najprawdobodobniej kupi 4-letnią CBRkę albo innego gixera.<br><hr>hans<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Rozwiń temat, proszę. Bo ja mam zamiar skusić się na mt07. <br><hr>OloKomentatorzy napisał(a):Jeżeli sterowanie silnikiem jest takie, jak w mt09, to ciemność widzę.<br><hr>EasyXJRider<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zależy, jak chcesz jezdzić. A rozwinięcie masz tutaj:Komentatorzy napisał(a):Jeżeli sterowanie silnikiem jest takie, jak w mt09, to ciemność widzę.<br><hr>EasyXJRider<br>Komentatorzy napisał(a):Rozwiń temat, proszę. Bo ja mam zamiar skusić się na mt07. <br><hr>Olo<br>
<a href="http://easyxjrider.riderblog.pl/Kozacki_sprzet_i_leszcz_,b3450.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://easyxjrider.riderblog.pl/Kozacki_sprzet_i_leszcz_,b3450.html</a>
Generalnie, przetestuj zanim kupisz. Może Ci podpasuje.<br><hr>EasyXJRider
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram Yoggiego. Cena nowego motocykla jest niska. Fajnie byłoby wiedzieć jak wygląda jego eksploatacja. Czy jest do motocykl nadający się do taniego śmigania?<br><hr>nnKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>Komentatorzy napisał(a):Nie znam głupszego pytania odnośnie motocykla. Ile on pali?<br><hr>CePeEn<br>Komentatorzy napisał(a):Są znormalizowane testy i nieformalne próby drogowe w różnych warunkach, a ty pewnie nie znasz zadnego mądrzejszego pytania, głąbie!<br><hr>Yoggi<br>Komentatorzy napisał(a):Nie chodzi o znormalizowane testy...Spalanie w motocyklu delikatnie mówiąc nie jest najistotniejsze, a jeżeli ktoś twierdzi inaczej to niech kupi skuter. Jak mt-07 fajnie zap...dala to niech pali piątkę.<br><hr>Vlad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
@XJRKomentatorzy napisał(a):Jeżeli sterowanie silnikiem jest takie, jak w mt09, to ciemność widzę.<br><hr>EasyXJRider<br>Komentatorzy napisał(a):Rozwiń temat, proszę. Bo ja mam zamiar skusić się na mt07. <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):Zależy, jak chcesz jezdzić. A rozwinięcie masz tutaj:
<a href="http://easyxjrider.riderblog.pl/Kozacki_sprzet_i_leszcz_,b3450.html" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://easyxjrider.riderblog.pl/Kozacki_sprzet_i_leszcz_,b3450.html</a>
Generalnie, przetestuj zanim kupisz. Może Ci podpasuje.<br><hr>EasyXJRider<br>
Jako, że jeździłem MT-09 pozwolę się odnieść do twoich zarzutów:
1. Lusterka... jeżdżę MT-03 i widoczność mam taką samą jak w 9-tce, więc o ile być mozę mogłoby być lepiej, to nie jest znowu najgorzej.
2. But/Wahacz... nie miałem tego problemu.
3. Manetka... tutaj fakt, po mieście na mapie innej niż B to bym się nie poruszał, ale w końcu po ona tam jest, prawda? Poza tym, amerykanie już sobie poradzili, wrzucają nowe mapowanie manetka->przepustnica i zarzekają się, że jest idealnie.<br><hr>szu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A podaj cos jeszcze o tym amerykanskim mapowaniu?<br><hr>EasyXJRiderKomentatorzy napisał(a):Jeżeli sterowanie silnikiem jest takie, jak w mt09, to ciemność widzę.<br><hr>EasyXJRider<br>Komentatorzy napisał(a):Rozwiń temat, proszę. Bo ja mam zamiar skusić się na mt07. <br><hr>Olo<br>Komentatorzy napisał(a):Zależy, jak chcesz jezdzić. A rozwinięcie masz tutaj:
Generalnie, przetestuj zanim kupisz. Może Ci podpasuje.<br><hr>EasyXJRider<br>Komentatorzy napisał(a):@XJR
Jako, że jeździłem MT-09 pozwolę się odnieść do twoich zarzutów:
1. Lusterka... jeżdżę MT-03 i widoczność mam taką samą jak w 9-tce, więc o ile być mozę mogłoby być lepiej, to nie jest znowu najgorzej.
2. But/Wahacz... nie miałem tego problemu.
3. Manetka... tutaj fakt, po mieście na mapie innej niż B to bym się nie poruszał, ale w końcu po ona tam jest, prawda? Poza tym, amerykanie już sobie poradzili, wrzucają nowe mapowanie manetka->przepustnica i zarzekają się, że jest idealnie.<br><hr>szu<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytałem właśnie test tej yamaszki w niemieckim Motorrad i pomimo rzędowego ustawienia cylindrów chodzi prawie jak V-ka i dźwięk ma super. Przy testowym pałowaniu spalił im minimalnie ponad piątkę. I co zadziwiające w Niemczech kosztuje 5495 euro czyli jest o prawie 450 zł tańszy.<br><hr>zoltek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Juz wam odpowiadam ile pali MOTO mam od 2 tyg zrobilem 500km spalanie przy normalnej jezdzie 5-5.9 do 8tys obrotow WIEC YAMAHA NIECH NIE PIE..... ZE OSIAGNIE 3 LITRY MORZE NA LUZIE.....?<br><hr>LEONKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Leon, dzięki za info. Jak widać, cudów nie ma, przynajmniej nie w yamasze. Od hondy NC silnik przy porównywalnej pojemności jest mocniejszy i wyżej się kręci, więc więcej łyka. Fajny design mnie już nie skusi. Jak nakłamali ze spalaniem, z trwałością też może być problem. Poza tym, sprzedaja tak tanio, że muszą sobie na czymś odbić, choćby na serwisie. Skoro drożej sprzedają zabytek sr400, to nie ma cudów. A ja chcę sprzęta, którym bez kręcenia na maksa objadę kawał świata, nie wydając na wachę i serwis całej kasy.<br><hr>YoggiKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>Komentatorzy napisał(a):Juz wam odpowiadam ile pali MOTO mam od 2 tyg zrobilem 500km spalanie przy normalnej jezdzie 5-5.9 do 8tys obrotow WIEC YAMAHA NIECH NIE PIE..... ZE OSIAGNIE 3 LITRY MORZE NA LUZIE.....?<br><hr>LEON<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ale ogolnie motorek jest fajny wygodny jak dla mnie mam185cm 93 kg daje rade ciagnie na kazdym biegu hamulce zyleta staje w miejscu wersja z abs..dzwiek dwucylindrowca dlamnie bajka...pozdrawiam<br><hr>LEONKomentatorzy napisał(a):Ta informacja jest od kilku dni na portalu Yamahy, więc żadna nowość. Lepiej napiszcie, ile toto pali, bo stwierdzenia Yamahy, że jest baardzo oszczędne, ton gadanie bez konkretów. Honda bez żenady podaje zużycie dla serii NC na poziomie 3.6-3.7l/100km i, jak wykazują publikowane już testy dla serii NC, jest to wynik do osiągnięcia.<br><hr>Yoggi<br>Komentatorzy napisał(a):Juz wam odpowiadam ile pali MOTO mam od 2 tyg zrobilem 500km spalanie przy normalnej jezdzie 5-5.9 do 8tys obrotow WIEC YAMAHA NIECH NIE PIE..... ZE OSIAGNIE 3 LITRY MORZE NA LUZIE.....?<br><hr>LEON<br>Komentatorzy napisał(a):Leon, dzięki za info. Jak widać, cudów nie ma, przynajmniej nie w yamasze. Od hondy NC silnik przy porównywalnej pojemności jest mocniejszy i wyżej się kręci, więc więcej łyka. Fajny design mnie już nie skusi. Jak nakłamali ze spalaniem, z trwałością też może być problem. Poza tym, sprzedaja tak tanio, że muszą sobie na czymś odbić, choćby na serwisie. Skoro drożej sprzedają zabytek sr400, to nie ma cudów. A ja chcę sprzęta, którym bez kręcenia na maksa objadę kawał świata, nie wydając na wachę i serwis całej kasy.<br><hr>Yoggi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości