Kacik IT
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Kacik IT
Zauwazylem, ze czestymi pytaniami sa pytania dotyczace komputerow i sprzetu, moze obok kacika pakera znajdzie sie tez i miejsce dla IT
Ida swieta wiec niebawem zaleje nas lawina zabawek. Na poczatek, 4K (3840 pixels × 2160) to cienki bolek teraz jest, drodzy panowie, moj nowy sprzecik

Ida swieta wiec niebawem zaleje nas lawina zabawek. Na poczatek, 4K (3840 pixels × 2160) to cienki bolek teraz jest, drodzy panowie, moj nowy sprzecik

Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
A ja się zastanawiam czy brać ipada 3 generacji czy nowego Air, trochę mnie cieńsza ramka na bokach nie przekonuje...
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
To zalezy jak go bedziesz uzywal, bo jak trzymajac w rece a nie na kolanach to jednak bedzie roznica do tego dochodzi lepszy Chip A7 vs A5, lepsza kamera no i na samotne wieczory Siri
Plusem appla jest, ze jak sie cos psuje to przewaznie przychodzisz do sklepu i mowisz ze bo on sam tak pekl, popsul sie itd i oni nigdy nie wnikaja tylko wymieniaja na nowe. Znani sa z jakosci wykonania i nie sugeruj sie ,ze jakis assus czy inny w takich gabarytach to by sie w rekach wyginal. Nigdy nie mialem z ich produktami problemow jesli chodzi o jakosc wiec raczej wszystko sprowadza sie do tego, czego tak naprawde oczekujesz.

Ostatnio edytowano 28/11/2013, 20:01 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
-
rosiboj - Moderator
No właśnie często trzymając w ręce, użytkowanie biurowe, internet, zdjęcia, graczem raczej nie jestem. Miałem jedynkę kiedyś i byłem bardzo zadowolony. Od dawna siedzę w Apple, telefon, tablet kiedyś laptop i nigdy na nic nie narzekałem.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
Od kiedy posiadanie kursów kwalifikuje kogoś do pisania lub nie pisania bzdur ? chłopie zejdź na ziemie... Zresztą kogo to obchodzi kto ma jakie kursy zrobione.. Ty się tym jak widać podniecasz aż za bardzo..
// koniec offtopu, bez odbioru.
// koniec offtopu, bez odbioru.
Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Ścigacz.pl
Raczej bylem ciekawy co kto wymyslil. Narazie napisalem maly programik do sterowania ogrzewaniem w domu, kresle troche wykresow z temperatur i uruchomilem zdalne sterowanie oswietleniem. Czekam na reszte elementow
-
rosiboj - Moderator
Ehhhhh widzę temat tylko po to, aby powiększyć e-penisa i się pochwalić co tam dali w pracy...
Ci co coś robią ciekawego mają dużo lepsze zajęcie od siedzenia przed kompem, aby pochwalić się monitorem kolegi z pracy
BTW jak na malinkę to sterowanie ogrzewaniem i wykresy to słabo, tyle to się na AVR robiło.
Rosiboj napisał(a):Ktos cos rzezbi z raspberry tutaj?
Ci co coś robią ciekawego mają dużo lepsze zajęcie od siedzenia przed kompem, aby pochwalić się monitorem kolegi z pracy

BTW jak na malinkę to sterowanie ogrzewaniem i wykresy to słabo, tyle to się na AVR robiło.
- zirytowany
- Świeżak
UP.
Panowie potrzebuję kabel USB/mini USB (nie wiem jak się fachowo nazywa) długości około 1,8m kabel ma być używany do zasilania nawigacji i na stałe zainstalowany w motocyklu, dostępne są w ogóle takie kable, i czy jest coś na co powinienem patrzeć przy zakupie? (kabel nie będzie służył do przesyłania danych tylko do ładowania GPSu).

Panowie potrzebuję kabel USB/mini USB (nie wiem jak się fachowo nazywa) długości około 1,8m kabel ma być używany do zasilania nawigacji i na stałe zainstalowany w motocyklu, dostępne są w ogóle takie kable, i czy jest coś na co powinienem patrzeć przy zakupie? (kabel nie będzie służył do przesyłania danych tylko do ładowania GPSu).
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
Az tak dlugich w jednym kawalku nie widzialem ale sam przedluzylem sobie jeden do ponad 3m i laduje bez problemu wiec jesli tylko taki znajdziesz to bedzie dzialalo a jak nie to przedluzka USB i zabawa w wodouszczelnianie
-
rosiboj - Moderator
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3