Rozmiary dla kasków Suomy
• Strona 1 z 1
Rozmiary dla kasków Suomy
Witam,
planuję zakupić kask suomy vandal lecz podobno rozmiary się różnią od tych uniwersalnych, dlatego mam pytanie, czy jeżeli mam w obwodzie głowy 54 to brać S czy M, dodam, że lubię jeździć w kominiarce jak jest chłodniej.
Liczę na szybką odpowiedz, kask chciałbym kupić dzisiaj.
planuję zakupić kask suomy vandal lecz podobno rozmiary się różnią od tych uniwersalnych, dlatego mam pytanie, czy jeżeli mam w obwodzie głowy 54 to brać S czy M, dodam, że lubię jeździć w kominiarce jak jest chłodniej.
Liczę na szybką odpowiedz, kask chciałbym kupić dzisiaj.
- xSharkx
- Świeżak
To nie jest dobry pomysł. Skąd jesteś?
Z doświadczenia wiem że mają ciut mniejsze kaski. Jak w HJC mam S to Suomy S'ka jest lekko za mała. Jednak powtarzam- taki sposób dobierania rozmiaru to nie jest dobry pomysł.
Z doświadczenia wiem że mają ciut mniejsze kaski. Jak w HJC mam S to Suomy S'ka jest lekko za mała. Jednak powtarzam- taki sposób dobierania rozmiaru to nie jest dobry pomysł.
-
kravec - Administrator
sorry za OT
boisz się, że przepijesz, czy, że aukcja się skończy?
słuchaj rad, kask jak napisano, to nie skarpetki.
poza tym jak kask ułoży się do głowy a Ty chcesz odkupić od kogoś używkę, to licz się z faktem, że już nie uda się go dobrze spasować.
xSharkx napisał(a):Do czwartku pozamykane prawie wszystko.
boisz się, że przepijesz, czy, że aukcja się skończy?
słuchaj rad, kask jak napisano, to nie skarpetki.
poza tym jak kask ułoży się do głowy a Ty chcesz odkupić od kogoś używkę, to licz się z faktem, że już nie uda się go dobrze spasować.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Masz bardzo wiele ofert na Vandala (kilka w tym roku rozważałem na handel nawet) że nie ma sensu kupować w ciemno. Przykładowo- wiem że Suomy to świetne kaski, po wzięciu do rąk wręcz byłem zachwycony (bardziej niż np. Araiem, o AGV nie wspominając), jednak niestety- uciskają mnie w czoło (tak jak też Arai). Niektórych kasków po prostu niektóre osoby nie powinny kupować i tyle. Musisz. Powtarzam- musisz przymierzyć aby mieć gwarancję satysfakcji. Szoruj do Intermotors tak jak wyżej napisali- mają wiele modeli Suomy, do tego zimowe wyprzedaże. Jak nie tam to znajdziesz w necie.
-
kravec - Administrator
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości