[Suzuki SFV 650 Gladius] Suzuki Gladius - motocyklowy
• Strona 1 z 1
[Suzuki SFV 650 Gladius] Suzuki Gladius - motocyklowy
Dyskusja na temat: Suzuki Gladius - motocyklowy odpowiednik telefonu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki Gladius - motocyklowy odpowiednik telefonu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Suzuki Gladius - motocyklowy odpowiednik telefonu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Zaraz, zaraz. Miałem przyjemność mieć SV650S a także niewątpliwą przyjemność jeździć na jazdach testowych Gladiusem.
I stwierdzam, że jeździ sięnim WYŚMIENICIE. Powiem więcej, przesiadając się z obecnie posiadanej CBR600RR 2007, którą się w testach tak ścigacz zachwyca, przy prędkościach do 140km/h dużej różnicy w jeździe pomiędzy Gladiusem a CBR nie zauważyłem. No może poza tą, że Gladius jest wygodniejszy. Oczywiście inną sprawą jest dynamika. TU niestety podobnie jak SV Gladius jest słabym motocyklem i czy jedzie na 3 czy na 6 zbiera się słabo... Tzn słabo w porównainu z CBR <br><hr>jaack
I stwierdzam, że jeździ sięnim WYŚMIENICIE. Powiem więcej, przesiadając się z obecnie posiadanej CBR600RR 2007, którą się w testach tak ścigacz zachwyca, przy prędkościach do 140km/h dużej różnicy w jeździe pomiędzy Gladiusem a CBR nie zauważyłem. No może poza tą, że Gladius jest wygodniejszy. Oczywiście inną sprawą jest dynamika. TU niestety podobnie jak SV Gladius jest słabym motocyklem i czy jedzie na 3 czy na 6 zbiera się słabo... Tzn słabo w porównainu z CBR <br><hr>jaack
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobrze, że nie piszesz artykułów porównawczych... Gladius to qpa i koniec to syn kastrat SV-ki bez prądu. Porównywanie SV-ki i CBR-ki świadczy o tym, że niekoniecznie rozumiesz sensu powstania tej pierwszej oraz charakterystyki silnika V-twin.<br><hr>DzikKomentatorzy napisał(a):Zaraz, zaraz. Miałem przyjemność mieć SV650S a także niewątpliwą przyjemność jeździć na jazdach testowych Gladiusem.
I stwierdzam, że jeździ sięnim WYŚMIENICIE. Powiem więcej, przesiadając się z obecnie posiadanej CBR600RR 2007, którą się w testach tak ścigacz zachwyca, przy prędkościach do 140km/h dużej różnicy w jeździe pomiędzy Gladiusem a CBR nie zauważyłem. No może poza tą, że Gladius jest wygodniejszy. Oczywiście inną sprawą jest dynamika. TU niestety podobnie jak SV Gladius jest słabym motocyklem i czy jedzie na 3 czy na 6 zbiera się słabo... Tzn słabo w porównainu z CBR <br><hr>jaack<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeździłem gladiusem i sv i oba motocykle są świetnie. Mi gladius po wymianie wydechu całkiem całkiem się podoba przyjemny sprzęt... Może nie tak narwisty jak jego poprzednik ale według mnie dobrze się go prowadzi<br><hr>Rogal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam wrazenie ze Gladius powstal tylko po to zeby wmieszac go w nowe egzaminy na prawo jazdy:) Oczywiscie polski rynek nie byl jedynym dla Suzuki ale... Swoja droga jazda (na egzaminie i na kursie) gladiusem byla przyjemna. Jednak do Sv 650 i to w pelnych owiewkach sie nie umywa. Pytanie tylko czy ten motocykl jest brzydki? No bez przesady. Wcisniety jest tutaj na sile. No chyba ze te zestawienie jest tylko i wylacznie subiektywnym odczuciem autora a nie ankietowanym zestawieniem.<br><hr>Trojan28
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
cokolwiek mozna powiedziec o gladiusie, to na pewno nie ze jest wygodny 40min i bolalo mnie wszystko, moze jak ktos nie ma nic miedzy nogami to jakos przezyje natomiast prowadzi sie calkiem ok, kopa ma tez dobrego, ale z rzedowym 4 CBR to wiele wspolnego nie ma ;D<br><hr>mmKomentatorzy napisał(a):Zaraz, zaraz. Miałem przyjemność mieć SV650S a także niewątpliwą przyjemność jeździć na jazdach testowych Gladiusem.
I stwierdzam, że jeździ sięnim WYŚMIENICIE. Powiem więcej, przesiadając się z obecnie posiadanej CBR600RR 2007, którą się w testach tak ścigacz zachwyca, przy prędkościach do 140km/h dużej różnicy w jeździe pomiędzy Gladiusem a CBR nie zauważyłem. No może poza tą, że Gladius jest wygodniejszy. Oczywiście inną sprawą jest dynamika. TU niestety podobnie jak SV Gladius jest słabym motocyklem i czy jedzie na 3 czy na 6 zbiera się słabo... Tzn słabo w porównainu z CBR <br><hr>jaack<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 8 gości