[Aktualności] Motocross bez ręki - pasja jest...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocross bez ręki - pasja jest...
Dyskusja na temat: Motocross bez ręki - pasja jest niezniszczalna
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocross bez ręki - pasja jest niezniszczalna
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocross bez ręki - pasja jest niezniszczalna
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Miałem przyjemność spotkać osobiście jakieś 3 - lata temu chłopaka który bez jednej ręki latał kx-em chyba 250 Było to w popularnych okolicach Kuklówka off road Z tego co pamiętam mówił że trochę już tak lata i daje radę Przeróbki był tylko na kierownicy typu druga klamka Chłopak jeździł bez protezy Niestety nie pamiętam jak miał na imię ale serdecznie go pozdrawiam<br><hr>Pompognojówa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem przyjemność spotkać osobiście jakieś 3 - lata temu chłopaka który bez jednej ręki latał kx-em chyba 250 Było to w popularnych okolicach Kuklówka off road Z tego co pamiętam mówił że trochę już tak lata i daje radę Przeróbki był tylko na kierownicy typu druga klamka Chłopak jeździł bez protezy Niestety nie pamiętam jak miał na imię ale serdecznie go pozdrawiam<br><hr>Pompognojówa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten gościu był też pokazywany w filmie "Why we ride". A ja myślałem, że nie da się jeździć moto bez ręki...<br><hr>MarSen
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koiedyś oglądałem film o sparaliżowanym od pasa w dół, też jeździ, dorobił sobie boczne kółka na start i biegi w ręce, daje chłop radę> Wielki szacun dla obu.<br><hr>Młody
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Właśnie od lat poszukuje tytułu tego filmu !!!POMOCY !!!<br><hr>kawasakiKomentatorzy napisał(a):Koiedyś oglądałem film o sparaliżowanym od pasa w dół, też jeździ, dorobił sobie boczne kółka na start i biegi w ręce, daje chłop radę> Wielki szacun dla obu.<br><hr>Młody<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości