Buty i kurtka na typowego plastika. (f4i)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Buty i kurtka na typowego plastika. (f4i)
Witam!
Od razu wszystkich przepraszam, bo wiem, ze pytan o kurtki czy buty bylo prawdopodobnie okolo miliona, ale niestety wiekszość z nich byla jak dla mnie dosc skapa w informacje. Mowiac krotko: mam do wydania ok. 2000 zl i chcialbym je wydac na buty i kurtke. I podstawowe pytanie - lepiej calosc przekazac na kurtke (i kupic cos naprawde konkretnego)i jezdzic w adidasach czy lepiej podzielic ta kase na jedno i drugie? Zaznaczam - tak jak w temacie - ze chodzi mi o akcesoria do jazdy na Hondzie CBR, bo jak wiadomo styl jazdy ma duze znaczenie. Kolejna sprawa - zalezaloby mi na kurtce skorzanej, a butach zdecydowanie ponad kostke. No, to chyba wszystko co mialem do przekazania. Bede mega wdzieczny za wasze spostrzezenia i moze nawet konkretne firmy czy modele godne polecenia.
Poza tym przepraszam wszystkich za brak polskich znakow.
Od razu wszystkich przepraszam, bo wiem, ze pytan o kurtki czy buty bylo prawdopodobnie okolo miliona, ale niestety wiekszość z nich byla jak dla mnie dosc skapa w informacje. Mowiac krotko: mam do wydania ok. 2000 zl i chcialbym je wydac na buty i kurtke. I podstawowe pytanie - lepiej calosc przekazac na kurtke (i kupic cos naprawde konkretnego)i jezdzic w adidasach czy lepiej podzielic ta kase na jedno i drugie? Zaznaczam - tak jak w temacie - ze chodzi mi o akcesoria do jazdy na Hondzie CBR, bo jak wiadomo styl jazdy ma duze znaczenie. Kolejna sprawa - zalezaloby mi na kurtce skorzanej, a butach zdecydowanie ponad kostke. No, to chyba wszystko co mialem do przekazania. Bede mega wdzieczny za wasze spostrzezenia i moze nawet konkretne firmy czy modele godne polecenia.
Poza tym przepraszam wszystkich za brak polskich znakow.

- JanekTej
- Świeżak
Są teraz promocje można kupić cały kombiak markowy poniżej tej kasy + jeszcze zostanie 5/6 stów na buty. Pytanie czy jak wydasz na kurtkę 2 tys. i będziesz jeździć w adidasach to utrata stopy zrekompensuje Ci to że masz nadal obie ręce ? 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Nie ukrywam, ze najchetniej kupilbym 2czesciowego kombiaka sprawdzonej firmy i buty tak, zeby calosc dorwac do 2000 zl, ale niestety musze byc realista i mam swiadomosc, ze to malo prawdopodobne.
co do Twojego postu SkoQ to sie w stuprocentach zgodze i dlatego tez odchhodze od tego pomyslu z godziny na godzine ;d co do spodni - mam, ale tymczasowe, najlepiej tez do wymiany 

- JanekTej
- Świeżak
O tych butach myślałem trochę nie ukrywam. No to teraz z innej bajki - jaka sprawdzona firma oferuje kombiak za ~1500 zł? Bo nie ukrywam, że o ile o butach jako takie rozeznanie mam to wśród kombinezonów czy kurtek ofert jest po prostu za dużo i nie wiem co tak naprawdę godne jest polecenia. 

- JanekTej
- Świeżak
Jak ma Ci teraz zabraknąć 200/300zł do porządnego kompletu to nie ciśnieniuj się i nie kupuj teraz kurtki i butów olewając spodnie tylko wstrzymaj się miesiąc czy dwa, odłóż te dodatkowe 200/300 i kup komplet, to unikniesz problemów ze spinaniem góry z dołem i tego, że jedno do drugiego nie pasuje.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Moja wina, bo niedokładnie się wyraziłem. 2000 to nie jest jakaś sztywna granica, ale też nie chciałbym podejść pod 3000 zaraz. Ale faktycznie - cały czas szukam i coraz bardziej się przekonuje do tego układu. Znalazłem nawet buty A* SMX 4 w dobrej cenie - wiecie coś więcej o nich?
- JanekTej
- Świeżak
Kaai napisał(a):4SR,tschul. i starczy na buty
Tylko z 4sr będzie pewnie musiał poczekać do kolekcji wiosennej, jak będzie chciał konkretny wzór kolorystyczny, bo już trochę oferta/rozmiarówka została przewietrzona.
BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
nie kazdy kupił moto i kombi zeby szpanowac i musi miec wszystko pod kolor.
jka patrze pod kolorystyke 4sr to widze ze maja kombiaki ktore pasuja do wszytkich moto (sa uniwersalne kolorami), wiec na nic nie musi czekac, a jeszcze wyrwie taniej z 2013 roku.
jka patrze pod kolorystyke 4sr to widze ze maja kombiaki ktore pasuja do wszytkich moto (sa uniwersalne kolorami), wiec na nic nie musi czekac, a jeszcze wyrwie taniej z 2013 roku.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Ja mam kombi czarno-białe w zasadzie, z paskami seledynu, i dwie czerwone wstawki na kolanach
Kask mam czarno biały, a moto czarno czerwone xD kompletnie nie pasuje, ale przecież to mi ma być w tym wygodnie i mam się w tym dobrze czuć czyż nie ? 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości