Problem części Husqvarna Cr 125 2011r
• Strona 1 z 1
Problem części Husqvarna Cr 125 2011r
Witam,
Mam problem (wielki) szukam sklepu internetowego lub serwisu Husqvarny(numer tele lub strona internetowa) w którym mogę dostać większość części do HUSQVARNY CR 125 2011r.
Bo już jestem ostro wkur*iony bo pękła mi głupia linka Gazu i nie mogę jej nigdzie dostac.
np: allegro.pl, tablica.pl, nawet dzwoniłem Do salonu w Białymstoku i nawet nie mozna zamówic w salone gdzie motor został kupiony.
Bardzo proszÄ™ o pomoc,
Pozdrawiam Konrad.
Mam problem (wielki) szukam sklepu internetowego lub serwisu Husqvarny(numer tele lub strona internetowa) w którym mogę dostać większość części do HUSQVARNY CR 125 2011r.
Bo już jestem ostro wkur*iony bo pękła mi głupia linka Gazu i nie mogę jej nigdzie dostac.
np: allegro.pl, tablica.pl, nawet dzwoniłem Do salonu w Białymstoku i nawet nie mozna zamówic w salone gdzie motor został kupiony.
Bardzo proszÄ™ o pomoc,
Pozdrawiam Konrad.
- kotlet9898
- Świeżak
Odezwij siÄ™ na gg: 5632953
Remonty i tuning silników, zawieszeń, tulejowanie, szlify, wymiany korbowodów, naprawa wałów. Honowanie Nicasilu. Części i akcesoria. tel. 607198003 http://WWW.MOTO-KORN.PL (otwórz link)
-
MJR128 - VIP Åšcigacz.pl
hehe husqvarna - i niech nikt nie powie że nie ma problemu z częsciami
szukaj po dystrubutorach motomleczek albo zych
albo opcja nr 2 - idz do rowerwego kup linke ze stali nierdzewnej najlepiej ( w lepszym sklepie spoko to ogarniesz) i najlepiej żeby końcówka pasowała jak trzeba jedna. a druga koncówka - dobierz śrube z częscią bez gwintu, nawierc tak żeby linka ciasno weszła. potem daj komus do spawania tigiem on to zasmarka i bedzie wytrzymalsze jak oryginał. potem ucinasz nadmiar sruby i działa
nierdzewka jest fajna bo elastyczna i ma niski opór tarcia bo ma fajniejszy splot

szukaj po dystrubutorach motomleczek albo zych
albo opcja nr 2 - idz do rowerwego kup linke ze stali nierdzewnej najlepiej ( w lepszym sklepie spoko to ogarniesz) i najlepiej żeby końcówka pasowała jak trzeba jedna. a druga koncówka - dobierz śrube z częscią bez gwintu, nawierc tak żeby linka ciasno weszła. potem daj komus do spawania tigiem on to zasmarka i bedzie wytrzymalsze jak oryginał. potem ucinasz nadmiar sruby i działa

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
kris514 - VIP Åšcigacz.pl
no, dobra a cylinder tłok wal itd tego w rowerowym nie dostane, prawda.?
wiec czekam na odpowiedz gdzie moge dostac wiekszosc czesci do husqvarny .
pozdrawiam Konrad.
wiec czekam na odpowiedz gdzie moge dostac wiekszosc czesci do husqvarny .
pozdrawiam Konrad.

- kotlet9898
- Świeżak
Jeżeli jesteś z Białego to jedź do salonu Yamahy na ul. gen. Andersa i popytaj tam, mi do KTM'a mogą załatwić wszystkie części, od zamienników, po oryginały.
Jeżdżę na KTM exc 450, a obok niego stoi Honda Transalp 650
- Effendi
- Świeżak
dokładnie pytaj po firmach, u mnie jest serwis który potem dostał ASO KTMa i mogą załatwic częsci do na prawde nietypowych motocykli z powodzeniem tez do huski
ale najlepiej sobie to na miejscu załatwic

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
Marcin1324 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości