Opinie Honda Magna 750.
• Strona 1 z 1
Opinie Honda Magna 750.
Jak w temaciku,mam zamiar kupić jakiegoś soft-choppera i najbardziej pasuje Mi Magna,dlatego chciałbym się dowiedzieć czegoś o tym motocyklu,jakie są wady,jakie zalety-na co uważać przy zakupie no i jak z awaryjnością,osiągami i spalaniem
Prosiłbym o opinie użytkowników tegoż motocykla,a może lepiej kupić coś innego-Vulcan,Virago
PozdrAwiam Haker

Prosiłbym o opinie użytkowników tegoż motocykla,a może lepiej kupić coś innego-Vulcan,Virago

PozdrAwiam Haker

- Haker
- Świeżak
powinno cos pomoc...
about4442.html&highlight=magna+750
about989.html&highlight=magna+750
a tak wogole skoro jest z ciebie HAKER to wez na przyszlosc troche ZAHAKUJ i POSZUKAJ zanim zapytasz...
about4442.html&highlight=magna+750
about989.html&highlight=magna+750
a tak wogole skoro jest z ciebie HAKER to wez na przyszlosc troche ZAHAKUJ i POSZUKAJ zanim zapytasz...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki za linki,ale jak widać po nicku(skąd ten sarkazm??w Twojej wypowiedzi)to już czytałem te tematy,proszę poprostu o rozszerzenie tych wiadomości,bo jak dla Mnie to niezadużo tam zostało napisane,a ja podałem o co Mi konkretnie chodzi,tam tego nie ma;)
So chill out mr.gumisss
So chill out mr.gumisss

- Haker
- Świeżak
dalej ci mowie, ze cos slabo szukac bo ja sie doszukalem tam odpowiedzi na nurtujace cie pytania...ale wiem, ze trzeba troche poczytac a to boli ale wierz mi, ze te odpowiedzi tam sa....nie badz taki leniwy i NAPRAWDE poczytaj tam troche...
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Åšcigacz.pl
No i znowu ten sarkazm:/jak dla Mnie nie ma tam wszystkich odpowiedzi,są częsciowo,ale głównie porównanie dwóch motocykli a ja o to nie pytam,nie ma ani osiągów,ani też spalania-ani też na co zwracać uwagę przy zakupie.
Pozdro i trochę więcej uprzejmości w wypowiowiedziach bo jakoś niemiło się zrobił i do tego OT:/
Powtórzę wuluzuj mr.Gumisss:-)
Pozdro i trochę więcej uprzejmości w wypowiowiedziach bo jakoś niemiło się zrobił i do tego OT:/
Powtórzę wuluzuj mr.Gumisss:-)
- Haker
- Świeżak
Jeżdżę Magną 95' 750CDS już drugi sezon i szczerze Ci polecam, dla mnie miodzio, jeżeli przesiądę się to tylko na większą pojemnośc. Ten motor ma idealny stosunek mocy do wagi w swojej klasie a V-ka jest nie do zajechania.
Pozdro.
Pozdro.
- kitefly
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości