kto może ocenić ten motorek ?
• Strona 1 z 1
kto może ocenić ten motorek ?
http://tablica.pl/oferta/yamaha-dt-50-x ... 3zGKT.html wiecie coś może o tej dt-tce ? jak to sie zbiera ? jak z przerobieniem silniczka na 80 ?
ggggg
-
pioneer656 - Świeżak
aha i jak oceniacie ogłoszenie ?
brak edycji i zły dział . Kolejnym razem bedzie lizak.
Rosiboj

brak edycji i zły dział . Kolejnym razem bedzie lizak.
Rosiboj
ggggg
-
pioneer656 - Świeżak
Po zdjęciach za dużo nie można powiedzieć. Zastanawiający jest brak zegarów, możliwe że ma bardzo duży przebieg i niedługo czeka go remont. Ja zawsze podczas zakupu 2t odkręcałem tłumik i zaglądałem czy cylinder na całej swojej długości nie ma jakiś niepokojących rys. Jeśli sprzedający by mi odmówił sprawdzenia tego w taki sposób to bardzo bym sie zastanawiał nad zakupem.
Jeśli chodzi o przerobienie na 80cc to akurat za dużo Ci o tym moto nie powiem ale myśle że większych problemów by nie było. Są na allegro markowe zestawy 80cc więc raczej żaden problem jeśli kasz kilka stów wolnych
Jeśli chodzi o przerobienie na 80cc to akurat za dużo Ci o tym moto nie powiem ale myśle że większych problemów by nie było. Są na allegro markowe zestawy 80cc więc raczej żaden problem jeśli kasz kilka stów wolnych

- wojtekCPI
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości