[Aktualności] Stunter13 pokazuje jak wykonać...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Stunter13 pokazuje jak wykonać...
Dyskusja na temat: Stunter13 pokazuje jak wykonać Highside'a
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunter13 pokazuje jak wykonać Highside'a
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Stunter13 pokazuje jak wykonać Highside'a
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A gdzie ochraniacze? Ja się trenuje to się zakłada. Druga sprawa potężny ten high side to nie był. Ale zaboleć owszem modło. Ale jak by miał ochraniacze to 3/4 mniej bólu i nie było by otarć. <br><hr>mentorsct
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a wiesz, że pouczasz mistrza świata?Komentatorzy napisał(a):A gdzie ochraniacze? Ja się trenuje to się zakłada. Druga sprawa potężny ten high side to nie był. Ale zaboleć owszem modło. Ale jak by miał ochraniacze to 3/4 mniej bólu i nie było by otarć. <br><hr>mentorsct<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I co z tego, że to mistrz świata? A czy mistrzowie FMX trenują bez ochraniaczy? <br><hr>mentorsct
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
też mi highside... high czytaj wysoki... Highside to zazwyczaj wysokie wyrzucenie przez motocykl, a nie coś takiego.<br><hr>TomaszXxx
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
i właśnie dla tego, że jest mistrzem świata, jego obowiązkiem jest nosić i dawać przykład innym, co chcą go naśladować...<br><hr>bxKomentatorzy napisał(a):A gdzie ochraniacze? Ja się trenuje to się zakłada. Druga sprawa potężny ten high side to nie był. Ale zaboleć owszem modło. Ale jak by miał ochraniacze to 3/4 mniej bólu i nie było by otarć. <br><hr>mentorsct<br>Komentatorzy napisał(a):a wiesz, że pouczasz mistrza świata?wydaje mi się, że on może coś o tym wiedzieć
<br><hr>Fiszak<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
lol. A na buraki mówisz marchewka?<br><hr>zjadarkaKomentatorzy napisał(a):też mi highside... high czytaj wysoki... Highside to zazwyczaj wysokie wyrzucenie przez motocykl, a nie coś takiego.<br><hr>TomaszXxx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co to za jakies frajerskie gadki. narzucanie swojego sposobu na zycie innym. jezdzi sobie bez i to jest tylko i wylacznie jego sprawa. nie jest zadnym przykladem, ikona, czy wzorem, jest czlowiekiem i dopoki nie robi krzywdy innym, to sobie moze jezdzic jak mu sie podoba.<br><hr>jkKomentatorzy napisał(a):A gdzie ochraniacze? Ja się trenuje to się zakłada. Druga sprawa potężny ten high side to nie był. Ale zaboleć owszem modło. Ale jak by miał ochraniacze to 3/4 mniej bólu i nie było by otarć. <br><hr>mentorsct<br>Komentatorzy napisał(a):a wiesz, że pouczasz mistrza świata?wydaje mi się, że on może coś o tym wiedzieć
<br><hr>Fiszak<br>
Komentatorzy napisał(a):i właśnie dla tego, że jest mistrzem świata, jego obowiązkiem jest nosić i dawać przykład innym, co chcą go naśladować...<br><hr>bx<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wkurwiaja mnie takie taborety jak ty. To nie jest narzucanie swojego sposobu na zycie, tylko dawanie przykladu. Jak nie potrafisz rozroznic to wracaj do zlobka.<br><hr>loloKomentatorzy napisał(a):A gdzie ochraniacze? Ja się trenuje to się zakłada. Druga sprawa potężny ten high side to nie był. Ale zaboleć owszem modło. Ale jak by miał ochraniacze to 3/4 mniej bólu i nie było by otarć. <br><hr>mentorsct<br>Komentatorzy napisał(a):a wiesz, że pouczasz mistrza świata?wydaje mi się, że on może coś o tym wiedzieć
<br><hr>Fiszak<br>
Komentatorzy napisał(a):i właśnie dla tego, że jest mistrzem świata, jego obowiązkiem jest nosić i dawać przykład innym, co chcą go naśladować...<br><hr>bx<br>Komentatorzy napisał(a):co to za jakies frajerskie gadki. narzucanie swojego sposobu na zycie innym. jezdzi sobie bez i to jest tylko i wylacznie jego sprawa. nie jest zadnym przykladem, ikona, czy wzorem, jest czlowiekiem i dopoki nie robi krzywdy innym, to sobie moze jezdzic jak mu sie podoba.<br><hr>jk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tyle że dzieciaki próbując "stuntu" potem przecież nie założą ochraniaczy żeby być tak samo "fajni" jak Stunter13 który jeździ tylko w koszulce bo ochraniacze to wiocha :/ Pfeiffer np nie jeździ w koszulce i co? Jest gorszy?<br><hr>dejv
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie założą, potłuką się i będa miały nauczkę. To chyba dobrze? <br><hr>motórzystaKomentatorzy napisał(a):Tyle że dzieciaki próbując "stuntu" potem przecież nie założą ochraniaczy żeby być tak samo "fajni" jak Stunter13 który jeździ tylko w koszulce bo ochraniacze to wiocha :/ Pfeiffer np nie jeździ w koszulce i co? Jest gorszy?<br><hr>dejv<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Frajerskie gadki"... Ciekawe sformułowanie, czyżbyś właśnie wyszedł z więzienia? Odbycik już zaleczony?<br><hr>HihiKomentatorzy napisał(a):A gdzie ochraniacze? Ja się trenuje to się zakłada. Druga sprawa potężny ten high side to nie był. Ale zaboleć owszem modło. Ale jak by miał ochraniacze to 3/4 mniej bólu i nie było by otarć. <br><hr>mentorsct<br>Komentatorzy napisał(a):a wiesz, że pouczasz mistrza świata?wydaje mi się, że on może coś o tym wiedzieć
<br><hr>Fiszak<br>
Komentatorzy napisał(a):i właśnie dla tego, że jest mistrzem świata, jego obowiązkiem jest nosić i dawać przykład innym, co chcą go naśladować...<br><hr>bx<br>Komentatorzy napisał(a):co to za jakies frajerskie gadki. narzucanie swojego sposobu na zycie innym. jezdzi sobie bez i to jest tylko i wylacznie jego sprawa. nie jest zadnym przykladem, ikona, czy wzorem, jest czlowiekiem i dopoki nie robi krzywdy innym, to sobie moze jezdzic jak mu sie podoba.<br><hr>jk<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ojojoj... niuniu kuku sobie zrobił... następnym razem niunio będzie wiedzia,ł żeby założyć pieluszki a nie jeździć jak byle drech na swoim sporcie... Nie żal mi takich "motocyklistów", którzy jeżdżąc ekstremalnie zaliczają gleby w krótkich rękawkach i spodenkach.<br><hr>arek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A chodzi tylko o to, abys obejrzal m. in. znaczek monstera itp.
A co do samej osoby stuntera13 to jednak moglby promowac ubieranie ciuchow na moto, ale wiadomo- jak sie pokaze z bliznami to moze porucha, a tak to ktora mu uwierzy, ze jezdzi na motórze?<br><hr>bfkjtk
A co do samej osoby stuntera13 to jednak moglby promowac ubieranie ciuchow na moto, ale wiadomo- jak sie pokaze z bliznami to moze porucha, a tak to ktora mu uwierzy, ze jezdzi na motórze?<br><hr>bfkjtk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja pierd...e, chciałem na Motormanie a trafiłem na forum onetu dla zakompleksionych rowerzystów zakażonych polskim jadem...
<br><hr>TroniC

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości