Motor po szlifie
• Strona 1 z 1
Motor po szlifie
Mam pytanie czy ktos z was kupował motorek po szlifie? Bo w mojej okolicy dalszy znajomy sprowadzil yamahe R6 z 2003 z Holandii po szlifie. Motorek ma pekniete owieki, przod z kierownica do wymiany oprocz lamp i szyby. z tyłu stelaz takze do wymiany. troche jest roboty przy nim. Czy opłaca sie kupic takii motorek za 7 tys. i wyłozyc nastepnie 5 na dobre zrobienie jego. Czy waszym zdaniem lepiej kupic motor z nieznana historia.
- donmaly
- Świeżak
Ja jestem wygodnicki, i ja mając 12 tys. nie kupił bym rozwalonego moto, historii mojego nie znałem do końca, i podejrzewam, że mało kto do końca zna historię swojego moto.
Ale jestem typem gościa który zarabia tam gdzie umie, i jak umie. Mechanikiem nie jestem to nie biorę się za coś czego nie umiem
R6 za 12 tys kupisz w bardzo dobrym stanie, bez potrzeby jeżdżenia za częściami, zamawiania czegoś z neta i tak dalej i tak dalej.
Ale jestem typem gościa który zarabia tam gdzie umie, i jak umie. Mechanikiem nie jestem to nie biorę się za coś czego nie umiem

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Szlifa na obie strony z dachowaniem i zatrzymaniem siÄ™ na przeszkodzie
Jak sprzedający zaliczył szlifa top o tym nie pisze, jak zaliczył dzwona to też nie pisze, jak moto było składane z 3 innych i znowu w coś walnęło... to wtedy piszą do drobnych poprawek lakierniczych.
Niestety rynek w Polsce jest brutalny 

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
SkoQ napisał(a):Jak sprzedający zaliczył szlifa top o tym nie pisze, jak zaliczył dzwona to też nie pisze, jak moto było składane z 3 innych i znowu w coś walnęło... to wtedy piszą do drobnych poprawek lakierniczych.
To są święte słowa.
A ja dodam, że jak moto jest totalnym gruzem to najczęściej "stan adekwatny do ceny" - a w rzeczywistości cena ma się nijak do stanu.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Nie do końca się zgodzę
a przy klasie 600 diabeł tkwi w szczegółach
i od drobnych rzeczy, zależy czego kto dokładnie chce od maszynki, inna sprawa, że jeśli to Twoja pierwsza 600, to i tak nie zauważysz różnic 

-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości