Enduro, Sportowy
• Strona 1 z 1
Enduro, Sportowy
- Brak doświadczenia
- 15 lat, 60kg, 180 cm
- motocykla będę używał do jazdy na co dzień po mieście 50%, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki 25% , jazda po szutrach lub cięższym terenie 25%
- Około 2 tyś. zł.
- Nie mam pojęcia jaki budżet, ale jak najmniejszy
- PodobajÄ… mi siÄ™ motocykle - sportowe, enduro
- Yamaha DT, lecz nie wiem czy nie taki rocznik szybko się nie rozleci, jakieś inne propozycje? może być też 90cc zarejestrowany na 50cc.
- 15 lat, 60kg, 180 cm
- motocykla będę używał do jazdy na co dzień po mieście 50%, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki 25% , jazda po szutrach lub cięższym terenie 25%
- Około 2 tyś. zł.
- Nie mam pojęcia jaki budżet, ale jak najmniejszy

- PodobajÄ… mi siÄ™ motocykle - sportowe, enduro
- Yamaha DT, lecz nie wiem czy nie taki rocznik szybko się nie rozleci, jakieś inne propozycje? może być też 90cc zarejestrowany na 50cc.
- pawcio982
- Świeżak
Nie napisałeś jakiej kategorii masz prawo jazdy. Nikt na forum nie będzie ci polecał oszustwa jakim jest wbijanie w dowodzie innej pojemności niż jest faktycznie!!!
Zdajesz sobie sprawę jakie mogą być konsekwencje takiej praktyki >?
Za 2k ciężko kupić motocykl chyba że WSK ale to nie taka pojemność jeżeli chodzi o 50ccm wątpię żebyś znalazł coś w dobrym stanie ewentualnie simson...
Zdajesz sobie sprawę jakie mogą być konsekwencje takiej praktyki >?
Za 2k ciężko kupić motocykl chyba że WSK ale to nie taka pojemność jeżeli chodzi o 50ccm wątpię żebyś znalazł coś w dobrym stanie ewentualnie simson...
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
To jest najmniejszy problem... Jak w coś przydzwonisz zbadają ślady hamowania i wyjdzie że jechałeś więcej niż 45km to przyjrzą się pojazdowi który powinien być zblokowany do powyższej prędkości...
I wtedy narobisz sobie bigosu a przede wszystkim rodzicom.
I wtedy narobisz sobie bigosu a przede wszystkim rodzicom.
CBR f4i sport
-
malomi - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości