Czy to jest normalne? Yamaha R6 2000 rok
• Strona 1 z 1
Czy to jest normalne? Yamaha R6 2000 rok
Czy jest normalne, że w tym modelu po włączeniu zapłonu, po którym słychać jak włącza się pompa paliwowa dodatkowo załącza się, nie wiem co to dokładnie jest - ale to taka czarna, prostokątna skrzyneczka, i że "skwierczy ona jak kiełbaska z ogniska"?.. I chodzi mi tu o ten dźwięk.. Czy to jest normalne?
Przepraszam, za taki a nie inny sposób przedstawienia sytuacji, ale na prawdę nie potrafię tego opisać..
Dołączam filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=cDqFlY7_-X0&feature=youtu.be (otwórz link)
W 17 sec "ten dźwięk" się wzmacnia..
Pozdrawiam..
Przepraszam, za taki a nie inny sposób przedstawienia sytuacji, ale na prawdę nie potrafię tego opisać..
Dołączam filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=cDqFlY7_-X0&feature=youtu.be (otwórz link)
W 17 sec "ten dźwięk" się wzmacnia..
Pozdrawiam..
- Enkeiz
- Świeżak
Słyszysz to stojąc normalnie przy motocyklu jak wszystkie owiewki i siedzenia masz zamontowane?
Tak jest cały czas jak masz włączony zapłon a nie odpalasz?
Ja czegoś takiego chyba nie miałem w R6 2001r. a przynajmniej nie zwróciłem uwagi.
Tak jest cały czas jak masz włączony zapłon a nie odpalasz?
Ja czegoś takiego chyba nie miałem w R6 2001r. a przynajmniej nie zwróciłem uwagi.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Znaczy ogólnie dzisiaj to zauważyłem jak wyciągalem akumulator.. wiec nie mialem zalozonego siedzenia.. jest tak caly czas jak tylko wlacze zaplon a silnik jest gotowy do uruchomienia.. gdy silnik chodzi juz tego nie slysze.. przez siedzenie wczesniej bylo to slychac delikatnie..
A czy ktoś inny zauważył u siebie coś podobnego w tym modelu?
A czy ktoś inny zauważył u siebie coś podobnego w tym modelu?
- Enkeiz
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości