Kufry , bagaże itp...
• Strona 1 z 1
Kufry , bagaże itp...
Czy te kufry, bagaze tylne , boczne mozna gdzies wyporzyc np. ? Czy trzeba kupowac ?
Nie jest to tanie i tak mnie wlasnie to zastanawia. Bo w przyszlym roku chce Liechtenstein zaliczyc .
Jak mozna to gdzie , jaki koszt?
Nie jest to tanie i tak mnie wlasnie to zastanawia. Bo w przyszlym roku chce Liechtenstein zaliczyc .
Jak mozna to gdzie , jaki koszt?
..
- baccari18
- Świeżak
najtaniej od kumpla za dobrego flakona wraz ze stelażem:) a tak szczeże powiedziałwszy nie iwem czy wogole istnieje taka opcja jak wyporzyczenie kufrów... motocykla z kuframi a i owszem ale samych kufrów wątpie;/
Suzuki Bandit 600S 2001r still rolling...
-
GhastRider90 - Świeżak
Nie ma wypozyczalni kufrow ani tez nie rozumiem po co Ci te kufry? Stelaz pasuje tylko do odpowiedniego typu motocykla, do ktorego zostal wyprodukowany. Od fazera nie pasuje do bandita ani gs'a. Sakwy sobie kup jak Ci szkoda kasy bedzie tanio i solidnie.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
- renault_clio
- Świeżak
Pojechalem w czerwcu do Macierzy, wyszlo w sumie ponad 2000km. Pewnie nawet podobna trasa, ktora ty planujesz. Na tydzien wystarczyl mi rollbag Helda, chyba 60l. zwroc uwage na zapiecia - moj dal sie zmniejszyc i ustabilizowac wlasnymi paskami. Potem juz tylko 1-2 pasy, nawet bez "terkotki". Nic sie nie ruszalo.
Nie polecam za to jazdy z plecakiem - po 8 godzinach jazdy to byl najwiekszy bol. Po przepakowaniu plecaka do rollbaga - jak reka odjal. A plecak byl maly i dosc lekki.
Nie polecam za to jazdy z plecakiem - po 8 godzinach jazdy to byl najwiekszy bol. Po przepakowaniu plecaka do rollbaga - jak reka odjal. A plecak byl maly i dosc lekki.
-
jasnoksieznik - Stały bywalec
Najgorsze właśnie w podróżowaniu motocyklem jest ten brak bagażnika :/ Wiadomo, że można coś skombinować, ale będąc kobietą jest baaaardzo trudno :/ Ja właśnie śledzę allegro "po sezonie" i mam nadzieję, że coś wyłapię 

W momentach trudnych miej zawsze nadziejÄ™ dni pogodnych
- martyna80
- Świeżak
Bardzo polecam tę stronkę odnośnie tego co pakować do podróży (a raczej czego NIE brać):
http://www.travelindependent.info/whattopack.htm
Strona nie jest motocyklowa, ale gros zawartych na niej wskazówek będzie miała zastosowanie.
http://www.travelindependent.info/whattopack.htm
Strona nie jest motocyklowa, ale gros zawartych na niej wskazówek będzie miała zastosowanie.
- jonas
- Świeżak
Leff o co chodzi Tobie z ,,jezyk polski tez nie jest Twoja mocna strona " . Nie rozumiem Ciebie
. Co Ci sie nie podoba w mojej pisowni. PO za nie robieniem polskich znakow mysle ze nie ma tam zadnych zastrzezen
. Ostatnio tez widzialem zwracales komus uwage na pisownie , z niezrozumialego powodu .

..
- baccari18
- Świeżak
wypoRZyczyc --> wypozyczyc
nie ktore --> niektore
po za --> poza
nie robieniem --> nierobieniem (a wlasciwie nieuzywaniem)
wstawianie spacji przed znakami interpunkcyjnymi ......
stary, robisz KOSZMARNE byki
nie ktore --> niektore
po za --> poza
nie robieniem --> nierobieniem (a wlasciwie nieuzywaniem)
wstawianie spacji przed znakami interpunkcyjnymi ......
stary, robisz KOSZMARNE byki
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
• Strona 1 z 1
Powrót do Turystyka motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości