Zobacz wątek - Wrocław, ciuchy za ok 3 tys.
NAS Analytics TAG

Wrocław, ciuchy za ok 3 tys.

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Wrocław, ciuchy za ok 3 tys.

Postprzez vatom » 14/10/2013, 10:17

Witam,

Aktualnie jestem świeżo co po zdaniu egzaminu na prawo jazdy kat. A. Przed motorem postanowiłem kupić ciuchy i tutaj pojawił się dylemat. Kompletnie nie znam się na odzieży motocyklowej, dlatego poszukuję sprawdzonych sklepów z kompetentną obsługą i z rozsądnymi cenami we Wrocławiu. Mój budżet to ok 3000 (max 3.5). Cena dotyczy całego ubioru (kask, kurtka, spodnie, buty, rękawiczki). Czy w tej cenie w ogólę kupię coś sensownego? Co do mojego planowanego stylu jazdy, to od czasu do czasu wypady do pracy + częste weekendowe wypady po ok 100-300km.

Pozdrawiam
vatom
Świeżak

Postprzez RSSSS » 14/10/2013, 10:24

W sklepach przymierzaj i oglądaj ale kupuj w necie! Różnica w cenie do 30%, a zdarzało mi się kupować w necie rzeczy za połowę ceny. Polecam sklep scigacz.pl.

Nie wiem, czy wypada wymieniać na forum sklepy stacjonarne bo nie chcę robić komuś reklamy ale jak chcesz wiedzieć co mamy we Wrocławiu to wal na pw.

PS. Na jakim sprzęcie będziesz jeździł? Chcesz kombinezon, czy bardziej cywilne ciuchy?
BMW S1000RR
RSSSS
Bywalec

Postprzez vatom » 14/10/2013, 10:42

DziÄ™ki za radÄ™ z przymierzaniem i kupowaniem w internecie. Mam zamiar kupić sv650s po 2003. Szczerze to nie mam jeszcze zdania czy brać kombinezon czy cywilne ciuchy. W pracy nie bÄ™dÄ™ miaÅ‚ kÅ‚opotu z ewentualnym przebraniem sie, dlatego nie zależy mi na wyglÄ…dzie cywilnych ciuchòw, zaÅ› kombinezon wydaje mi siÄ™ trwalszy i ewentualnie bezpieczniejszy przy jakimÅ› incydencie( a czy tak jest - nie wiem). Dlatego po powyższej analizie bardziej skÅ‚aniam sie jednak ku kombinezonowi. Z WrocÅ‚awia kojarzÄ™ tylko mo**kÄ™ (bez reklamy ;p miÅ‚a i raczej kompetentna obsÅ‚uga, ale czytaÅ‚em sporo negatywów co do jakoÅ›ci ich produktòw). Dodatkowo rozpoznajÄ™ punkt z dÅ‚ugoÅ‚eki ale nic o nim nie wiem ;)
vatom
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê