[Aktualności] Max Kolonko o nowojorskich...
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Wypisali kierowcę SUV'a do domu będącego w śpiączce??? Co za kraj nieludzki...<br><hr>kkkKomentatorzy napisał(a):Ja oglądałem pana Maxa po raz pierwszy i ostatni niestety. Nie mogę się zgodzić z tym co powiedział. Kierowca suv'a nie potrącił UMYŚLNIE motocyklisty. Tamten celowo zwolnił przed jego maską, a poza tym przed samym ucięciem kadru widać obniżenie maski suv'a co wskazuje na ostre przyhamowanie kierowcy. Jego reakcja musiała być spowolniona, ponieważ z pewnością z niepokojem obserwował zarówno boki jak i tył samochodu oprócz samego przodu.
Poruszając jeszcze inny aspekt filmu. Dlaczego nie pokazano kierowcy SUV'a, który również leży w śpiączce? <br><hr>anonimeq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobra potracil ale po h,i ten motocyklista zwalniał trzeba byc diota zeby zwalniac przed samochodem celem ukarcenia kierwocy auta za jakas symboliczna manifestacje ze musie cos niepodoba i potem sa efekty raz widzialem de.ila na mtoocyklu w rosjii na youtube po chwili gestykulacj9 z kierowca auta podjechal do przodu jadac przed nim zwolnił kierowca auta uderzyl wniego otocyklista sie wyłozył haha co za debil , co do tej sytuacji widzac taka grupe motocyklistow kierowca auta niewiedzial czego sie spodziewac po nich zareagował panika i chciał uciec dalszy rozowj wydarzen to juz gwozd do trumny co bylo faktycznym powodem ze ten motocyklista zajechal mu droge zwolnil i od czego sie wsyztko zaczelo niewiem ,domyslam sie ze kierowca se spieszyl i sie wkurzył ze zajmuja cala szerokosc drogi a debile niechcialy zjechac <br><hr>qqqqqqqqqqqq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dobra potracil ale po h,i ten motocyklista zwalniał trzeba byc diota zeby zwalniac przed samochodem celem ukarcenia kierwocy auta za jakas symboliczna manifestacje ze musie cos niepodoba i potem sa efekty raz widzialem de.ila na mtoocyklu w rosjii na youtube po chwili gestykulacj9 z kierowca auta podjechal do przodu jadac przed nim zwolnił kierowca auta uderzyl wniego otocyklista sie wyłozył haha co za debil , co do tej sytuacji widzac taka grupe motocyklistow kierowca auta niewiedzial czego sie spodziewac po nich zareagował panika i chciał uciec dalszy rozowj wydarzen to juz gwozd do trumny co bylo faktycznym powodem ze ten motocyklista zajechal mu droge zwolnil i od czego sie wsyztko zaczelo niewiem ,domyslam sie ze kierowca se spieszyl i sie wkurzył ze zajmuja cala szerokosc drogi a debile niechcialy zjechac <br><hr>qqqqqqqqqqqq
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To przykre ale pan Max Kolonko nie mówi jak jest. Motocyklista zwolnił specjalnie żeby sprowokować zajście ale pan Kolonko pomija milczeniem fakt, ze ZA tym SUVem też jechali motocykliści.<br><hr>Siekierka
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chłopie, wyobraź sobie że jedziesz za kimś, komuś nagle wypierdala kot przed maskęi nagle zaczyna hamować. Jak w niego wjedziesz to twoja wina a nie jego, jadąc musisz zatrzymać odstęp żeby spokojnie wyhamować !<br><hr>axelKomentatorzy napisał(a):Ja oglądałem pana Maxa po raz pierwszy i ostatni niestety. Nie mogę się zgodzić z tym co powiedział. Kierowca suv'a nie potrącił UMYŚLNIE motocyklisty. Tamten celowo zwolnił przed jego maską, a poza tym przed samym ucięciem kadru widać obniżenie maski suv'a co wskazuje na ostre przyhamowanie kierowcy. Jego reakcja musiała być spowolniona, ponieważ z pewnością z niepokojem obserwował zarówno boki jak i tył samochodu oprócz samego przodu.
Poruszając jeszcze inny aspekt filmu. Dlaczego nie pokazano kierowcy SUV'a, który również leży w śpiączce? <br><hr>anonimeq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dobre <br><hr>WavrzonKomentatorzy napisał(a):To nie jest żaden GANG MOTOCYKLOWY!!! To jest prawdziwy gang motocylowy: <a href="http://goo.gl/ENPmI2" target="blank" class="link" rel="nofollow">http://goo.gl/ENPmI2</a> <br><hr>Tomek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wreszcie jakiś oficjalny głos rozsądku. Widzę od początku tę sprawę tak jak Max. Jest dla mnie nie do ogarnięcia jak można to inaczej "interpretować". Skoro tutaj sprawa jest oczywista bo wszystko jest nagrane, a i tak się znajdą tacy którzy patrzą sromem a myślą odbytem, to jak można oceniać wiele wypadków tylko na podstawie poszlak i zniszczeń. <br><hr>Fz666
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widziałem raz filmik gdzie grupa motocyklistow jechala chyba z 100 albo wecej cała szerokoscia drogi 2 pasmowej jednokierunkowej gosciu w osobowce chcial jechac szybciej trabił a ci nic wiec sie wkur.ł zaczał jechac poboczem z prawej strony celem wyprzedzenia całej grupy motocyklistow niestety nie byl to zadobry kierowca zarzucilo go i wyleciał bokiem przelecial przed cala grupa z przodu i sie rozwalił po drugiej stronie na zywopłocie zabawne to było a zachowanie motocyklistów głupie .<br><hr>xxxxxxxxxxxxxKomentatorzy napisał(a):dobra potracil ale po h,i ten motocyklista zwalniał trzeba byc diota zeby zwalniac przed samochodem celem ukarcenia kierwocy auta za jakas symboliczna manifestacje ze musie cos niepodoba i potem sa efekty raz widzialem de.ila na mtoocyklu w rosjii na youtube po chwili gestykulacj9 z kierowca auta podjechal do przodu jadac przed nim zwolnił kierowca auta uderzyl wniego otocyklista sie wyłozył haha co za debil , co do tej sytuacji widzac taka grupe motocyklistow kierowca auta niewiedzial czego sie spodziewac po nich zareagował panika i chciał uciec dalszy rozowj wydarzen to juz gwozd do trumny co bylo faktycznym powodem ze ten motocyklista zajechal mu droge zwolnil i od czego sie wsyztko zaczelo niewiem ,domyslam sie ze kierowca se spieszyl i sie wkurzył ze zajmuja cala szerokosc drogi a debile niechcialy zjechac <br><hr>qqqqqqqqqqqq<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie wiem kiedy panowie zdawali swój egzamin na prawo jazdy, ale mnie na przykład uczono że to pojazd z tyłu powinien trzymać dystans, skoro coś się pojawia na naszym pasie, zmniejsza odległosć - zwalniamy i zwiększamy dystans.<br><hr>Dyplomata
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości