[Aktualności] Grupa motocyklistów staranowana przez...
Zgadzam się, że artykuł jest pisany mało kompetentnie, stronniczo i sugeruje co ma myśleć czytelnik i jak interpretować zaistaniałą sytuację. Można w sieci znaleźć bardziej wiarygodne źródła, a najchętniej odsyłam do prasy z NY, gdzie opisano całą sprawą dość dokładnie. Szkoda, bo przez ten artykuł ścigacz okazał sie nie wart uwagi i daleko mu do prawdziwego dziennikarstwa. Jakby to powiedział ulubiony przez internautów dziennikarz: "SHAME ON U"<br><hr>motoKomentatorzy napisał(a):"Prawdopodobnie z premedytacją wjeżdża w tył gsr-a" Prawdopodobnie jesteś ślepy.
"Zatrważa" ... Zatrważa to banda "prawdopodobnie" idiotów na motorach z "prawdopodonie" kosami w kieszeniach o "prawdopodobnie" złych zamiarach
Art. 189 k.k.: § 1. Kto pozbawia człowieka wolności podlega karze pozbawienia wolności od
3 miesięcy do lat 5.
<br><hr>Zenek123456789<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To samo cały czas mówie, widać niektórzy traktują każdy atak słowny jako zamiar morderstwa :/<br><hr>DyplomataKomentatorzy napisał(a):szkoda gadać zastanówcie się ludzie czy każdy z was się tak zachowuje ? jeśli np ktoś was wkurwi na ulicy np jakiś skuter albo motocykl od razu go przejeżdzacie ? to głupota w **** po trąbić można ale żeby od razu rozjechać? to trzeba mieć na szurane we łbie a późniejszy etap filmu to nie ma co się dziwić . szczerze ?? idę obok ulicą i widzę takie coś że ktoś tak traktuje człowieka potrącając go to sam bym podbiegł i wpierdolił typowi to typowe bezprawie . .. jak tak można ;/ jeździłem i motorkiem i autem ale jak dla mnie to atak tego z auta bezprawie ... to że tam posapali z motorka do typ czy go powyzywali to nie pretekst do rozjechania człowieka na motorze to strata i utrata życia oraz ogromne koszty .. . normalny kierowca widząc taką przewagę liczebną i wgl postąpił by rozsądniej i po prostu by ustąpił głupszemu (kozakowi) i tyle .. sam chciał się wykazać nie wiem mądrością jeszcze większym kozactwem i sam sobie dojebał ;/ nie stety ale taka prawda ZNACIE ZASADĘ USTĄPIĆ GŁUPSZEMU ? ;/ EHH<br><hr>Kostek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawdopodobnie poszło o to że kierowca samochodu był żółty.<br><hr>autorKomentatorzy napisał(a):Mogl ich wszystkich przejechac, pajace, czego oczekiwali? ze robiac taki smietnik na drodze, zamiast jechac normalnie ktos sie nie zdenerwuje, zreszsta nie wiadomo o co poszlo. <br><hr>hubi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bardzo dobry komentarz...do wypowiedzi piszącego ten artykuł,<br><hr>:)Komentatorzy napisał(a):"Prawdopodobnie z premedytacją wjeżdża w tył gsr-a" Prawdopodobnie jesteś ślepy.
"Zatrważa" ... Zatrważa to banda "prawdopodobnie" idiotów na motorach z "prawdopodonie" kosami w kieszeniach o "prawdopodobnie" złych zamiarach
Art. 189 k.k.: § 1. Kto pozbawia człowieka wolności podlega karze pozbawienia wolności od
3 miesięcy do lat 5.
<br><hr>Zenek123456789<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Co za baranina pisał ten artykuł sam śmigam ale widać że ziomek na moto specjalne mu zajechał drogę zero obiektywizmu pisząc artkuł nie można być stronniczym .<br><hr>łukasz jjjj
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Stolicki za takie artykuly na scigacz.pl to sie nie bierz. Uwielbiam motocykle, jezdze od wielu lat i nigdy w zyciu po ogladnieciu tego filmiku nie ocenilbym pozytywnie zachowania motocyklistow. Moze w tej sytuacji kierowca samochodu mial wszystkich przepraszac ze jechal z rodzina po ich drodze? Ci motocyklisci wykazali sie debilizmem bo wspomagali kolege debila ktory przez swoje uposledzenie nie powinien w ogole wsiadac na dwa kółka bo nie potrafiz nich korzystac a przez jego super zachowanie ucierpieli inni... Jak piszecie takie artykuly to ja sie nie dziwie ze ten kraj to pomylka. Brak slow<br><hr>pedro46
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Skoro motocyklista sie wkurwil a uwaza sie za madrzejszego to po co wszczynal akcje ktorej konsekwencje poniesli jego koledzy. Zastanow sie chlopie. Zreszta czy sam chcialbys jezdzic z takim poparancem? Wole jezdzic sam albo na kilka motocykli ktorych kierowcow znam bo za takiego zjeba nie chcialbym zeby ktos po mnie przejechal<br><hr>pedro46Komentatorzy napisał(a):szkoda gadać zastanówcie się ludzie czy każdy z was się tak zachowuje ? jeśli np ktoś was wkurwi na ulicy np jakiś skuter albo motocykl od razu go przejeżdzacie ? to głupota w **** po trąbić można ale żeby od razu rozjechać? to trzeba mieć na szurane we łbie a późniejszy etap filmu to nie ma co się dziwić . szczerze ?? idę obok ulicą i widzę takie coś że ktoś tak traktuje człowieka potrącając go to sam bym podbiegł i wpierdolił typowi to typowe bezprawie . .. jak tak można ;/ jeździłem i motorkiem i autem ale jak dla mnie to atak tego z auta bezprawie ... to że tam posapali z motorka do typ czy go powyzywali to nie pretekst do rozjechania człowieka na motorze to strata i utrata życia oraz ogromne koszty .. . normalny kierowca widząc taką przewagę liczebną i wgl postąpił by rozsądniej i po prostu by ustąpił głupszemu (kozakowi) i tyle .. sam chciał się wykazać nie wiem mądrością jeszcze większym kozactwem i sam sobie dojebał ;/ nie stety ale taka prawda ZNACIE ZASADĘ USTĄPIĆ GŁUPSZEMU ? ;/ EHH<br><hr>Kostek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl