Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Ducati Panigale R Superleggera - 220...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Ducati Panigale R Superleggera - 220...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Ducati Panigale R Superleggera - 220...

Postprzez Åšcigacz » 4/10/2013, 13:36

Dyskusja na temat: Ducati Panigale R Superleggera - 220 KM, 169 kg gotowy do jazdy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ducati Panigale R Superleggera - 220 KM, 169 kg gotowy do jazdy
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/10/2013, 13:36

i to jest jest nr 1 wsrod motocykli drogowych. ps. dla autora - hayden jezdzi motocyklem nie za 65 tys. USD tylko za milion i wiecej....<br><hr>txa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/10/2013, 15:28

Komentatorzy napisał(a):i to jest jest nr 1 wsrod motocykli drogowych. ps. dla autora - hayden jezdzi motocyklem nie za 65 tys. USD tylko za milion i wiecej....<br><hr>txa<br>
Nie to miał na myśli autor, przeczytaj jeszcze raz :)<br><hr>Jacek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/10/2013, 16:41

justin biber bedzie jednym z posiadaczy, super<br><hr>le ja
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/10/2013, 16:45

z tego co siÄ™ orientuje MotoGP ma mocy 240-250KM i waga 150-160kg :D

także już blisko <br><hr>DawKun
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/10/2013, 06:51

Komentatorzy napisał(a):i to jest jest nr 1 wsrod motocykli drogowych. ps. dla autora - hayden jezdzi motocyklem nie za 65 tys. USD tylko za milion i wiecej....<br><hr>txa<br>
Hayden jezdził motocyklem nie wiadomo za ile,bo ceny nie sa podane za motocykl ,tylko za całość obsługi w sezonie ,i nie są ostateczne tylko są to ceny szacowane .<br><hr>PZU
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/10/2013, 19:02

ducati wypuszczajac taka panigale chce dac jasny przekaz -zrobimy wszystko zeby zdobyc szacunek i wieczna chwale :)<br><hr>xxxx
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/10/2013, 08:43

220 km i 170 kg full bak z 80 kg kierowca = 880 km/tone eska 730 km/tone 15-20% róznicy w osiagach od predkości wktorej bedzie mozliwosc calkowitego wykorzystania mocy drzemiacej w siilniku ale czy mozna porownywac motocykl ktory powstanie w ilosci 500 sztuk i trafi tylko do klientów scisle wybranych przez ducati ? do szerokodostepnego bmw w kazdym salonie dla kazdego kto wylozy 1/3 kasy potrzebnej na to ducati ? wiec z jednej strony tak wszak ducati bedze mozna tak samo smigac po drodze z drugiej takie porownanie jest nie na miejscu i ten model ,wersja ducati bardzej przypomina limitowana serie y2 k niz prawdziwy seryjny motocykl dostepny dla kowalskiego .tak czy owak ma najlepsze dane techniczne wśród "seryjnych"motocykli dopuszczonych do ruchu o przepraszam z tego co pamietam niemcy stwporzyli mocniejszy sprzet tez wlimitowanej seri na bazie bodajze ninja 1000 ma 240 km stałej mocy i chwilowo mozna ja zwiekszyc do bodajze 280 km .<br><hr>nnnnnnnnnnnnn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/10/2013, 08:52

Komentatorzy napisał(a):220 km i 170 kg full bak z 80 kg kierowca = 880 km/tone eska 730 km/tone 15-20% róznicy w osiagach od predkości wktorej bedzie mozliwosc calkowitego wykorzystania mocy drzemiacej w siilniku ale czy mozna porownywac motocykl ktory powstanie w ilosci 500 sztuk i trafi tylko do klientów scisle wybranych przez ducati ? do szerokodostepnego bmw w kazdym salonie dla kazdego kto wylozy 1/3 kasy potrzebnej na to ducati ? wiec z jednej strony tak wszak ducati bedze mozna tak samo smigac po drodze z drugiej takie porownanie jest nie na miejscu i ten model ,wersja ducati bardzej przypomina limitowana serie y2 k niz prawdziwy seryjny motocykl dostepny dla kowalskiego .tak czy owak ma najlepsze dane techniczne wśród "seryjnych"motocykli dopuszczonych do ruchu o przepraszam z tego co pamietam niemcy stwporzyli mocniejszy sprzet tez wlimitowanej seri na bazie bodajze ninja 1000 ma 240 km stałej mocy i chwilowo mozna ja zwiekszyc do bodajze 280 km .<br><hr>nnnnnnnnnnnnn<br>
pomyliłem sie co do tego niemieckiego motocykla na bazie kawasaki zx10r ma 220 km a nie 240 km ,waży 195 kg wiec 25 wiecej niz ducati cena 57500 euro nazywa sie stormbringer , powyzej 180 km/h moc sie zwieksza do 280 km autor napiisał tak niezrozumiale ze niewiadomo czy zawsze moc tak rosnie czy tylko gdy wlaczymy jakis system i czy na dystansie na jakim chcemy czy tylko przez jakis czas .<br><hr>nnnnnnnnnnnnn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/10/2013, 16:49

Komentatorzy napisał(a):220 km i 170 kg full bak z 80 kg kierowca = 880 km/tone eska 730 km/tone 15-20% róznicy w osiagach od predkości wktorej bedzie mozliwosc calkowitego wykorzystania mocy drzemiacej w siilniku ale czy mozna porownywac motocykl ktory powstanie w ilosci 500 sztuk i trafi tylko do klientów scisle wybranych przez ducati ? do szerokodostepnego bmw w kazdym salonie dla kazdego kto wylozy 1/3 kasy potrzebnej na to ducati ? wiec z jednej strony tak wszak ducati bedze mozna tak samo smigac po drodze z drugiej takie porownanie jest nie na miejscu i ten model ,wersja ducati bardzej przypomina limitowana serie y2 k niz prawdziwy seryjny motocykl dostepny dla kowalskiego .tak czy owak ma najlepsze dane techniczne wśród "seryjnych"motocykli dopuszczonych do ruchu o przepraszam z tego co pamietam niemcy stwporzyli mocniejszy sprzet tez wlimitowanej seri na bazie bodajze ninja 1000 ma 240 km stałej mocy i chwilowo mozna ja zwiekszyc do bodajze 280 km .<br><hr>nnnnnnnnnnnnn<br>
Po co porównujesz te sprzęty kiedy BMW wygląda z przodu tragicznie, zawieszenie tego Dukata to na pewno 2 klasy wyżej niż seryjne BMW a do tego magia limitowanej wersji. To nie jest sprzęt seryjny tylko do postawienia w szklanej gablocie w garażu i do okazjonalnych przejażdżek, ale miszczowie prostej takich rzeczy nie rozumieją i dalej porównują te swoje kunie których i tak nigdy nigdzie nie będą w stanie wykotzystać zgodnie z przeznaczeniem<br><hr>Adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/10/2013, 18:53

Mówi się też o tym, że podczas tych samych targów zostanie zaprezentowana drogowa RC213V. Oj robi się ciekawie.<br><hr>Tonny
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 6/10/2013, 22:43

Wiem wszystko. Motocykl ma być dla elity nie dla szmaciarzy. Sama cena jest już zaporowa dla zwykłych ludzi a makaroniarze jeszcze sami wybierają sobie klientów. A niech sobie wsadzą gdzieś swoje wynalazki, jeśli braknie mi kucyków w R1 to podciągnę silnik lub dołożę turbinę ew podtlenek azotu i przez przekorę nie kupię Włoskiego moto gdyby mi nawet proponowano ...
A tak swoją drogą to ciekawe jakie walory będzie prezentować nowe Ducati skoro włosi obawiają się go puścić do masowej produkcji. Wiadomo, dla kolekcjonerów i milionerów liczy się fakt posiadania unikatowego moto bez względu na to jak jeździ a normalni użytkownicy raz dwa znaleźli by wady wynikłe z eksploatacji. A takich wad począwszy od awaryjności po trudności serwisowe dotychczasowe Dukaty miały bardzo wiele...<br><hr>marian65
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/10/2013, 08:10

Komentatorzy napisał(a):Po co porównujesz te sprzęty kiedy BMW wygląda z przodu tragicznie, zawieszenie tego Dukata to na pewno 2 klasy wyżej niż seryjne BMW a do tego magia limitowanej wersji. To nie jest sprzęt seryjny tylko do postawienia w szklanej gablocie w garażu i do okazjonalnych przejażdżek, ale miszczowie prostej takich rzeczy nie rozumieją i dalej porównują te swoje kunie których i tak nigdy nigdzie nie będą w stanie wykotzystać zgodnie z przeznaczeniem<br><hr>Adam<br>
Bo mi sie tak podoba,a do czego miałem porównac do kibla?takie porównanie daje obraz roznic miedzy najszybszym seryjnym moto a ta limitowana wersja .bmw ma najlepsza sylwetke z wszytkich sportów przód wyglada jak głowa fajnej laski z piracka przepaska na oku albo bullterera z czarna łata na oku co ma najmniejsze znaczenie , panigale brzmi gejowsko. porównywanie koni to najistotniejsza rzecz jak wolisz zajmowac sie kolorem baku prosze bardzo ty zapewne wolałbys rózowiutkie paniigale z 34 konnym silnikiem ,magie to masz jak sie zesra.sz hahah niejeden miszcz prostej w motocyklu za rozsadna cene by cie odsadzil na kółku o jakies 2 sekundy ...<br><hr>rrrrrrrrrr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 7/10/2013, 12:24

Komentatorzy napisał(a):Po co porównujesz te sprzęty kiedy BMW wygląda z przodu tragicznie, zawieszenie tego Dukata to na pewno 2 klasy wyżej niż seryjne BMW a do tego magia limitowanej wersji. To nie jest sprzęt seryjny tylko do postawienia w szklanej gablocie w garażu i do okazjonalnych przejażdżek, ale miszczowie prostej takich rzeczy nie rozumieją i dalej porównują te swoje kunie których i tak nigdy nigdzie nie będą w stanie wykotzystać zgodnie z przeznaczeniem<br><hr>Adam<br>
Komentatorzy napisał(a):Bo mi sie tak podoba,a do czego miałem porównac do kibla?takie porównanie daje obraz roznic miedzy najszybszym seryjnym moto a ta limitowana wersja .bmw ma najlepsza sylwetke z wszytkich sportów przód wyglada jak głowa fajnej laski z piracka przepaska na oku albo bullterera z czarna łata na oku co ma najmniejsze znaczenie , panigale brzmi gejowsko. porównywanie koni to najistotniejsza rzecz jak wolisz zajmowac sie kolorem baku prosze bardzo ty zapewne wolałbys rózowiutkie paniigale z 34 konnym silnikiem ,magie to masz jak sie zesra.sz hahah niejeden miszcz prostej w motocyklu za rozsadna cene by cie odsadzil na kółku o jakies 2 sekundy ...<br><hr>rrrrrrrrrr<br>
nie bredź, po przykro na to patrzeć...ps. to ducati bedzie super lekkie i mocne i bedzie mialo ultra drogie zawieszenie a nie jakiegos sachsa za 800 euro...<br><hr>txa
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 10/10/2013, 12:37

ebał pies, ja kupuje ten szajs<br><hr>hidbwidweoi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/10/2013, 09:29

Komentatorzy napisał(a):Wiem wszystko. Motocykl ma być dla elity nie dla szmaciarzy. Sama cena jest już zaporowa dla zwykłych ludzi a makaroniarze jeszcze sami wybierają sobie klientów. A niech sobie wsadzą gdzieś swoje wynalazki, jeśli braknie mi kucyków w R1 to podciągnę silnik lub dołożę turbinę ew podtlenek azotu i przez przekorę nie kupię Włoskiego moto gdyby mi nawet proponowano ...
A tak swoją drogą to ciekawe jakie walory będzie prezentować nowe Ducati skoro włosi obawiają się go puścić do masowej produkcji. Wiadomo, dla kolekcjonerów i milionerów liczy się fakt posiadania unikatowego moto bez względu na to jak jeździ a normalni użytkownicy raz dwa znaleźli by wady wynikłe z eksploatacji. A takich wad począwszy od awaryjności po trudności serwisowe dotychczasowe Dukaty miały bardzo wiele...<br><hr>marian65<br>
R1 na dzień dzisiejszy to zacofane moto, wyprzedza go wszystko... <br><hr>Makaroniarz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/10/2013, 11:44

Komentatorzy napisał(a):Wiem wszystko. Motocykl ma być dla elity nie dla szmaciarzy. Sama cena jest już zaporowa dla zwykłych ludzi a makaroniarze jeszcze sami wybierają sobie klientów. A niech sobie wsadzą gdzieś swoje wynalazki, jeśli braknie mi kucyków w R1 to podciągnę silnik lub dołożę turbinę ew podtlenek azotu i przez przekorę nie kupię Włoskiego moto gdyby mi nawet proponowano ...
A tak swoją drogą to ciekawe jakie walory będzie prezentować nowe Ducati skoro włosi obawiają się go puścić do masowej produkcji. Wiadomo, dla kolekcjonerów i milionerów liczy się fakt posiadania unikatowego moto bez względu na to jak jeździ a normalni użytkownicy raz dwa znaleźli by wady wynikłe z eksploatacji. A takich wad począwszy od awaryjności po trudności serwisowe dotychczasowe Dukaty miały bardzo wiele...<br><hr>marian65<br>
Komentatorzy napisał(a):R1 na dzień dzisiejszy to zacofane moto, wyprzedza go wszystko... <br><hr>Makaroniarz<br>
dokładnie, yamaha wypuszcza same kotlety. no ale jak widzę, zaczyna się ból **** posiadaczy yamaszitów<br><hr>paczu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 11/10/2013, 11:48

Komentatorzy napisał(a):pomyliłem sie co do tego niemieckiego motocykla na bazie kawasaki zx10r ma 220 km a nie 240 km ,waży 195 kg wiec 25 wiecej niz ducati cena 57500 euro nazywa sie stormbringer , powyzej 180 km/h moc sie zwieksza do 280 km autor napiisał tak niezrozumiale ze niewiadomo czy zawsze moc tak rosnie czy tylko gdy wlaczymy jakis system i czy na dystansie na jakim chcemy czy tylko przez jakis czas .<br><hr>nnnnnnnnnnnnn<br>
pierdzielisz synek karmazony, kazdy liter teraz leci ok 310-315kmh. Jedynie licznie wyswietlacze sa blokowane. Takze nie wywyzszaj tak bawarii bo zajezrza tu fanbojem<br><hr>h
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê