wzrost a odpowiedni motcykl
• Strona 1 z 1
wzrost a odpowiedni motcykl
Czesc, zastanawiam sie jakie moto kupic zeby nie wygladac na nim jak na rowerze, chodzi mi o sprzet kat. a1 mam 182cm zastanwialem sie na yzf 125 ale wydaje mi sie ze bedzie za mala ;/
- Ninjaa11
- Świeżak
182cm, koniecznie musi to być sport? bo w klasie 125 z takim wzrostem, na każdym wyglądał będziesz co najmniej zabawnie
.
Zobacz sobie na przykład na Hondę Varadero XL125, gdyby nie fakt, że ma węższe gumy, nikt by nie powiedział, że masz tam tylko 125ccm.

Zobacz sobie na przykład na Hondę Varadero XL125, gdyby nie fakt, że ma węższe gumy, nikt by nie powiedział, że masz tam tylko 125ccm.
Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Zgadzam się z przedmówcą. Varadero jest chyba największym enduro w tej klasie. Silnik wygląda jak na porządne 500ccm, mam taki sam w swojej Hondzie Shadow.
Jeszcze może zaproponuję choppery bo znam dwa duże na których nie będziesz wyglądał śmiesznie, a są to:
Yamaha DragStar 125
Honda Shadow 125
Na sportach będziesz wyglądał jak na zabawce;D
Jeszcze może zaproponuję choppery bo znam dwa duże na których nie będziesz wyglądał śmiesznie, a są to:
Yamaha DragStar 125
Honda Shadow 125
Na sportach będziesz wyglądał jak na zabawce;D
Shadow 125-->Kawasaki ER-5-->Suzuki SV650S--> Honda CBF 600NA
-
fasoliusz - Bywalec
No na razie musisz przeboleć, ale jak będziesz robić następne kategorie i zaczniesz wchodzić na większe maszyny to będziesz dla nich idealny 

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości