kombinezon ?
• Strona 1 z 1
kombinezon ?
Witam Panowie
Szukam kombinezonu tak do 1,5 tys zł i nie wiem na jakie firmy zwracać uwagę , możecie podsunąć mi jakies konkretne kombinezony albo chociaż producentow które robia w miare dobre kombinezony skorzane jak na ta cene dawno nie smigalem ze 3 lata będzie i troche niewiem jak tu się zabrać za kupno odzieży , będę prawdopodobnie smigal na cbr 600 fr i będą to raczej dalsze wypady poza miasto.
pzdr
Szukam kombinezonu tak do 1,5 tys zł i nie wiem na jakie firmy zwracać uwagę , możecie podsunąć mi jakies konkretne kombinezony albo chociaż producentow które robia w miare dobre kombinezony skorzane jak na ta cene dawno nie smigalem ze 3 lata będzie i troche niewiem jak tu się zabrać za kupno odzieży , będę prawdopodobnie smigal na cbr 600 fr i będą to raczej dalsze wypady poza miasto.
pzdr
- ero24
- Świeżak
w tej kasie tschul robi ciekawe rzeczy, chyba że Michał ma lepsze propozycje
Mi samemu tschul nie podszedł i kupiłem venoma, ale spora część moich znajomych jest zadowolona bardzo z tych kombiaków
sam skusiłem się na rękawice.

Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
popatrzyłem po cenach i skoro polecacie to będę celowal w tschula , mam jeszcze pytanie u mnie tutaj niema zadnych sklepow żeby przymierzyć kombi , chyba w ciemno przez neta niema sensu brac zanim nie przymierze i lepiej przejechać się gdzies dalej ale przymierzyć niż brac od razu przez neta co myślicie ?
pzdr
pzdr
- ero24
- Świeżak
Jak kupujesz przez net to masz prawo zwrotu, więc ryzykujesz tylko koszty przesyłki.
Jeżeli masz gdzieś blisko możliwość przymierzenia to warto z tej okazji skorzystać, a jak nie to musisz się dokładnie pomierzyć, porównać z tabelą rozmiarów i zamówić rozmiar najbliższy twoim wymiarom.

Jeżeli masz gdzieś blisko możliwość przymierzenia to warto z tej okazji skorzystać, a jak nie to musisz się dokładnie pomierzyć, porównać z tabelą rozmiarów i zamówić rozmiar najbliższy twoim wymiarom.

BMW S1000RR
-
RSSSS - Bywalec
dobra dzięki Panowie jakies rozeznanie mam poczekam do zimy i wtedy kupie może z ceny zejda torche to cos lepszego dorwe , dobrze ze już koniec sezonu bo serce się krajalo jak patrzyłem na innych a mnie stać nie było na moto a następny sezon już będzie przelatany na moto , pzdr
- ero24
- Świeżak
wlasnie popatrzyłem na allegro trochę drogie one nie wiem czy na moja kieszen , na początek roku wszystkie wydatki się zwala na mnie to raczej nie wyrobie tyle wydac na kombi , 9000 zl cbr f4 / 1500 zł kombi / 500 zł buty / 500 zł kask do tego ubezpieczenie , podatek od wzbogacenia się , przerejestrowanie trochę tego jest...
- ero24
- Świeżak
dlatego wlasnie kupuje moto , niby fura jest robota w miare dobra ale bez motocykla to zero frajdy i spełnienia a pamiętam jak 3 lata temu miałem pierwsze moto to jak dziecko się cieszyłem i smigalem sam calymi dniami bo niemiałem z kim ale nie przeszkadzalo mi to dlatego nie zaluje kasy teraz ile będę miał tyle wydam 

- ero24
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości