Ubranie w warszawie - gdzie kupic??
• Strona 1 z 1
Ubranie w warszawie - gdzie kupic??
Siema.
Prosze was o wymienienie sklepow w warszawie gdzie mozna kupic ubranie motocyklowe. W ogole nie znam sie na takich ciuchach i chcialbym kupic cos jak najlepszego za jak najmniejsza cene.
Jak narazie interesuje mnie tylko kurtka.kurtka powinna byc:
- tania - tak do 500-600 zl
- chyba skurzana jeszcze nie wiem
- aby sie nie zniszczyla w 1 sezon..(czyli zeby w skepie nie bylo lipy)
Co do sklepu:
- powinna byc fachowa obsluga ktora doradzi co wybrac aby bylo najlepsze i pomoze odnalezc sie poczatkujacemu ktory nie ma pojecia co kupic
- dosyc duzy wybor
p.s. nie zdolalem znalesc podobnych postow za pomoca opcji szukaj dlatego pisze posta, jezeli byl taki temat ale go jakims cudem przegapilem
to prosze o wyrozumialosc i wskazanie go
z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
Prosze was o wymienienie sklepow w warszawie gdzie mozna kupic ubranie motocyklowe. W ogole nie znam sie na takich ciuchach i chcialbym kupic cos jak najlepszego za jak najmniejsza cene.
Jak narazie interesuje mnie tylko kurtka.kurtka powinna byc:
- tania - tak do 500-600 zl
- chyba skurzana jeszcze nie wiem
- aby sie nie zniszczyla w 1 sezon..(czyli zeby w skepie nie bylo lipy)
Co do sklepu:
- powinna byc fachowa obsluga ktora doradzi co wybrac aby bylo najlepsze i pomoze odnalezc sie poczatkujacemu ktory nie ma pojecia co kupic
- dosyc duzy wybor
p.s. nie zdolalem znalesc podobnych postow za pomoca opcji szukaj dlatego pisze posta, jezeli byl taki temat ale go jakims cudem przegapilem

z gory dzieki za pomoc
pozdrawiam
- w_a_c_h
- Świeżak
Warszawa - Bemowo Powstańców Śląskich 124 paw. 128 Centrum Handlowo Usługowe obok CarryFour'a. Dokładnie tam gdzie masz ośrodek szkolenia motocyklistów Sarbo. Tel. 695-59-58-22
W tej kwocie się zmieścisz spokojnie, do wyboru skóry lub materiałowe niemieckiej firmy Roleff. Kolekcję możesz tu zobaczyć www.roleff.de
W tej kwocie się zmieścisz spokojnie, do wyboru skóry lub materiałowe niemieckiej firmy Roleff. Kolekcję możesz tu zobaczyć www.roleff.de
CBR F4i Sport
VW Golf MK I GTI Pirelli 2.0 16v
-
DonDiego - Świeżak
zoltar napisał(a):Ja polecam Kijowską - sklep tarbor , oraz sklep yamachy na targowej. Jeździłem po różnych sklepach w Warszawie i tylko tam znalazłem naprawde duży wybór.
Kolega chciał w normalnych cenach

CBR F4i Sport
-
DonDiego - Świeżak
Re: Ubranie w warszawie - gdzie kupic??
w_a_c_h napisał(a):Co do sklepu:
- dosyc duzy wybor
Uważam, że w/w sklepy spełniaja te wymagania.
- zoltar
- Świeżak
fachowa obsługa.......... hahahahahaha
Skóra którą kupiłem na Kijowskiej jest dobra na mnie dopiero teraz, czyli po prawie 5 latach. Namówił mnie pan sprzedawca bo powiedział, że podrosnę i w zimne dni bedzie można sweter założyć. Śmiać mi się chce bo w zimne dni wystarcza tylko podpinka tak jest w tym ciepło to raz a dwa co to za sprzedawca który wciska za duże ciuchy na motocykl. Jeśli początkujący to owszem, powinien pojeździć po kilku sklepach, żeby poznać to czego nie wiedział do tej pory
Skóra którą kupiłem na Kijowskiej jest dobra na mnie dopiero teraz, czyli po prawie 5 latach. Namówił mnie pan sprzedawca bo powiedział, że podrosnę i w zimne dni bedzie można sweter założyć. Śmiać mi się chce bo w zimne dni wystarcza tylko podpinka tak jest w tym ciepło to raz a dwa co to za sprzedawca który wciska za duże ciuchy na motocykl. Jeśli początkujący to owszem, powinien pojeździć po kilku sklepach, żeby poznać to czego nie wiedział do tej pory

CBR F4i Sport
-
DonDiego - Świeżak
http://warszawa.motomapka.info/
Tu masz mapkę gdzie i co można kupić.
Co prawda chyba nie ma wszystkich sklepów (np tego na Powstańców), ale chyba większość jest
Tu masz mapkę gdzie i co można kupić.
Co prawda chyba nie ma wszystkich sklepów (np tego na Powstańców), ale chyba większość jest
VFR 02'
-
navi - Świeżak
- maly_wsciekly_ninja
- Świeżak
maly_wsciekly_ninja napisał(a):http://www.motostore.pl/
ProszÄ™ CiÄ™ jakie ceny

CBR F4i Sport
-
DonDiego - Świeżak
Jak bylem na kijowskiej i pan zobaczyl ze sie nie znam to, az mu sie oczy zaswiecily zeby ze mnie kaske wydoic
Faktycznie, jest tam drogo i nie wyglada zeby to mialo jakis zwiazek z jakoscia.

Faktycznie, jest tam drogo i nie wyglada zeby to mialo jakis zwiazek z jakoscia.
Mistrzów prostej pozdrawia pierwszy zakręt o2o
- zlydzidek
- Świeżak
http://warszawa.motomapka.info/ Tu masz wszystko ( a przynajmniej tak mi sie wydaje)
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości