Honda Hm 50 Problem z rejestracjÄ…
• Strona 1 z 1
Honda Hm 50 Problem z rejestracjÄ…
Witam, otóż sprawa wygląda tak mój wujek pochechał do włoch porozglądać się za czymś ciekawym na szrocie, i znalazł Honda HM 50. Problem jest taki że nie ma do niej żadnych dokumentów a numery ramy są zaklepane. Moje pytanie brzmi czy da się jakoś zarejestrować motor bez kupywania nowej ramy z papierami.
- bartek5412
- Świeżak
- bartek5412
- Świeżak
Hehe rozwalają mnie te Twoje wypowiedzi Dorro. Nie ma papierów, może także znaczyć że jest kradziony. Złapie kontrola wujka na przejściu, będą chcieli sprawdzić papiery i dupa. Lepszym rozwiązaniem jest zarejestrowanie skutera/odkurzacza jako nowy pojazd. Jeśli masz kogoś znajomego w wydziale, rzeczoznawce bądź coś w tym stylu to próbuj. Osobiście nie radzę. Lepiej poszukać czegoś co ma przynajmniej widoczne numery i byle jaki kwit.
- mater13
- Świeżak
Sory myślałam, że skuter jest już tu na miejscu w Polsce. Poza tym, ze szrotu chyba dają jakieś potwierdzenie kupna... Chyba, że to szrot "wolno stojący". Tak czy owak opłacają się jakiekolwiek kombinacje?
Czemu Cie rozwalajÄ…?
Czemu Cie rozwalajÄ…?
-
Dorro - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość