Przymulenie 125cc
• Strona 1 z 1
Przymulenie 125cc
Witam jeżeli przymule 125 żeby jechała ehh te 45/km/h żeby legalnie ją zarejestrować na 50 dało by rade czy nie ma opcji? Chodzi mi o to żeby 125 zarejestrować na 50;) Nie naskakujcie na mnie za to pytanie czy coś chce po prostu wiedzieć. Rozumiem też że jak by mnie złapali na tej 125 zarejestrowanej na 50 jadąc 100km/h to miałbym przerąbane ale jak bym się mniej więcej sie pilnował z prędkością przy niebieskich i takie tam czy to by przeszło?
- MathewPL
- Świeżak
Niestety na kategorie AM możesz jeździć motorowerem.
A motorower to: "pojazd dwu- lub trójkołowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej nieprzekraczającej 50 cm3 lub w silnik elektryczny o mocy nie większej niż 4 kW, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 45 km/h."
Oczywiście możesz kombinować ale to jest już łamanie prawa. A takich porad nikt Ci tu nie udzieli.
A motorower to: "pojazd dwu- lub trójkołowy zaopatrzony w silnik spalinowy o pojemności skokowej nieprzekraczającej 50 cm3 lub w silnik elektryczny o mocy nie większej niż 4 kW, którego konstrukcja ogranicza prędkość jazdy do 45 km/h."
Oczywiście możesz kombinować ale to jest już łamanie prawa. A takich porad nikt Ci tu nie udzieli.

- mat69
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości