Sprzedam kurtki ,spodnie ,kamizelki skorzane tekstylne
• Strona 1 z 1
Sprzedam kurtki ,spodnie ,kamizelki skorzane tekstylne
Mam do sprzedania kurtki skorzane i tekstylne typu ramoneska,scigacz,oraz tekstylne typu do pasa i dluzsze z ochraniaczami i bez.Do sprzedania mam spodnie skorzane kolor czarny,brazowy w roznym rozmiarze od 70-110 cm.mamtez do sprzedania kamizelki skorzane z miekkiej skory cielecej oraz grubsze w roznych rozmiarach,kolory czarne i brazowe.Do sprzedania mam tez kombinezony Dainese oraz Jofama.Odziez meska i damska.Stan odziezy bardzo dobry .Ceny rowniez bardzo dobre.
Pawel
- pawel267
- Świeżak
Może wrzuciłbyś jakieś zdjęcia? Ja szukam tekstylnej kurtki z ochraniaczami raczej do pasa, ale nie wykluczam dłuższej.
- bartek9120
- Świeżak
Marketingu to Ty chyba nie skończyłeś... To daj parę fotek pokazujących całość, albo w jakieś liście, jasno i przejrzyście wykaż, co sprzedajesz.
Poświęć chwilkę czasu, chcesz brać pieniądze to zrób coś... Nienawidzę takich ofert, nie wiadomo co, za ile i w jakim rozmiarze nawet. Skąd mam wiedzieć, czy sprzedajesz 30letnie łachy z Niemiec, czy może spoko ciuchy?
Poświęć chwilkę czasu, chcesz brać pieniądze to zrób coś... Nienawidzę takich ofert, nie wiadomo co, za ile i w jakim rozmiarze nawet. Skąd mam wiedzieć, czy sprzedajesz 30letnie łachy z Niemiec, czy może spoko ciuchy?
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości